- 25 Ağustos 2019
- 61.120
- 114.081
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.801
Ayy bakalımm benim bu kızçeee ne yapcakbende onceden öyleydim ama alisinca asil çıplak gibi gezmek daha rahatmış vallaelimde olsa ilkel insanlar gibi bi yaprakla kapatıp gezicem
Oyle tabi ki canim herkesin tecrübesi farklı oluyor sezeryanda olsa normalde olsa, tek iyi genel bir yöntem diye bisey yok zaten bakalım bizlerin tecrübesi ne olacak
Banada en son gittiğimde dedi ki kiloyu asla kesin veremeyiz ben sana 3.400 derim ama doğduğunda 3 olur yanılma payı çok yüksek dedi mesela bak bu taraftan ölçerim 2.400 olur şu taraftan ölçerim 2.300 olur diyede gösterdi ultrasonda artık kilolu diye sevinmiştim bende amaCanım bu değerlere güvenmeyin bana en son 3050 dedi dr bebek 37 haftada doğdu 2625
Bana link atsana kuzuEmzirme sütyenin üzerine demek ki
Ben lcw dan aldım onun için kuplu olandan
Mumsy natural baya baya iyimiş yani kuzenim herşeyi denedi onda çare bulduKızlar selam naslsnz göğüs ucu icin krem hangisini aldnz. önceden deneyimlediginiz krem varmi.
Sanırım kucaklarimiza aldigimiz ilk saniyede unutmaya da meyilliyizEn başta ben 2. 2. diye eşimin basinin etini yedim o daha istemiyordu daha dogrusu tekrar kesilicem diye korkuyordu. Ama inanin unuttum ki Rabbim den 2. istedimSimdi yine acisini falan cekcem ama oda gececek unutulcak. O an yaşarken zor evet ama zaman gectikce akilda kalmiyor
Kendime çok kızıyorum resmen bile bile çatladım yaa. Kasık bölgemdeki çatlaklar artmış iyice. Şimdi de göbek deliğimin sol yanı çatlamış yeni olmuş. Salak gibi bi yağı sürmezsem
Kızlar benimde şimdiye kadar catlagim hiç olmamisti bu hafta gobegimin sol asagi tarafida kilcal damarlar catlamis ve ben her gun kakao yağı surdum, bende su icmek ve cilt turu gibi etkenlerde var olay sadece yağın degil. Gobegimin o kısmı asiri hassas aci ve kaşınma ile birlikteBende üşendim çatır çatır çatlamaya başladım
Kuzu çatlak gende varsa krem zaten fayda etmez sadece azaltır ben çokta önemsemiyorum kapalıyım diye heraldeSanırım kucaklarimiza aldigimiz ilk saniyede unutmaya da meyilliyiz
Kızlar benimde şimdiye kadar catlagim hiç olmamisti bu hafta gobegimin sol asagi tarafida kilcal damarlar catlamis ve ben her gun kakao yağı surdum, bende su icmek ve cilt turu gibi etkenlerde var olay sadece yağın degil. Gobegimin o kısmı asiri hassas aci ve kaşınma ile birlikte
Ben önemsiyorum ya biri görmese de ben goruyorum kocisim goruyorKuzu çatlak gende varsa krem zaten fayda etmez sadece azaltır ben çokta önemsemiyorum kapalıyım diye heralde
Ama kilosu az değilki neden öyle dedi şaşırdım kuzu evet kaşar çok iyi bide artık sürekli dedim ama ıspanak ve muzHayırlı geceler kızlar
Geçmişi okuyamadım pek havamda değilim
Umarım herkes iyidir
Bugün doktor randevum vardı
Sancı olayından bahsettim
Sertleşme oluyor vs dedim
Gün içinde 3-4 kere sertleşmesi bizim için normal dedi
Pazartesi bende o sayı 8-10’a çıkmıştı
İşte o zaman sıkıntı dedi
Sancıları sordu. Beni neden aramadın dedi
Bir daha bu şekilde olursa hemen gel NSTye bağlayalım burası 5’e kadar açık
Eğer gece olursa da hemen anlaşmalı hastaneye git. Benim gönderdiğimi söyle nstye bağlasınlar seni dedi
Bebeğin kilosu geriden geliyormuş
32+5 deyiz
kilosu 1800 gr
Boyuda 42 cm’miş
Beslenmene dikkat edeceksin dedi
Bebeğe kilo aldıracak şeyleri söyledi. Onları ye dedi. Birde gece uykudan uyanıp kaşar ye uyu dedi.
Enfeksiyonum yine yüksek çıktı
Onun için yine ilaç tedavisine başladık
Bendede durumlar pek iç açıcı değil anlayacağınız
Bence kiloyla alakalı tekrar zayıfladığımızda kapanır yani ben hamilelikten önce bi ara kilo almıştım acaip çatlak olmuştu sonra kilo verince kapanmıştı.. ki geçmesede bence miniklerimizin bize bırakacağı en güzel izBen önemsiyorum ya biri görmese de ben goruyorum kocisim goruyor
benim yapımda da varmış demek ki, bakalım baska neremde olusacak gerci dogumdan sonra bir sure sonra asiri belli olmuyor diyorlar emme gorcezz
Evet bebislerimizin imzası bizeBence kiloyla alakalı tekrar zayıfladığımızda kapanır yani ben hamilelikten önce bi ara kilo almıştım acaip çatlak olmuştu sonra kilo verince kapanmıştı.. ki geçmesede bence miniklerimizin bize bırakacağı en güzel iz
Benimde pek musade etmiyor kuzu altlarda olmuş biraz çatlak sadece kaşıntıma iyi geliyo diye sürüyorumm kocimde diyo amaaannnn hatıra kalırrKuzu çatlak gende varsa krem zaten fayda etmez sadece azaltır ben çokta önemsemiyorum kapalıyım diye heralde
Tabi kuzu sağlıklı olsunlarda çatlak nedir kilo veririz gider belkideBenimde pek musade etmiyor kuzu altlarda olmuş biraz çatlak sadece kaşıntıma iyi geliyo diye sürüyorumm kocimde diyo amaaannnn hatıra kalırr
Ya görünmuyormuşki zaten çok fazla benim hamile kalmadan önce zaten belimin yan taraflarında vardı çatlak kilodan oluyor hepTabi kuzu sağlıklı olsunlarda çatlak nedir kilo veririz gider belkide
Tovbe yarabbimmm nedemek gariplik varr bu karida hiç dogurmamış sanki haa lafa baahhhKv yede sinir oldum akşam diyoki neden kafası aşağıdaymış ki bi gariplik var gibi konuşuyo deli edecek beni
Evet ben 9 ay içimde insan taşımışım tabi ki çatlağımızda olucak kiloluda olabiliriz mükemmel olmak zorunda değiliz çünkü biz anayız ve değerliyizYa görünmuyormuşki zaten çok fazla benim hamile kalmadan önce zaten belimin yan taraflarında vardı çatlak kilodan oluyor hep
Amaann bende takmıyorum napalımm yaa kadın buna gerektirirr biz dolarla birşey alamıyoruzz ama olsun bebelerden hatıra bende hiç takmıyorum yapcak birşey yok
Yani bide açıklama yapıyorum hiç mi dönmüyo diyo bu seferTovbe yarabbimmm nedemek gariplik varr bu karida hiç dogurmamış sanki haa lafa baahhh
En iyisi bos konuşan insanlara hiç bişey sormamak ve bilgi vermemekKv yede sinir oldum akşam diyoki neden kafası aşağıdaymış ki bi gariplik var gibi konuşuyo deli edecek beni
İnsan der hamile kafasına ya takılırsa bu ama nerdeeEn iyisi bos konuşan insanlara hiç bişey sormamak ve bilgi vermemek
Benimde az az kaşınıyor ama kaşımıyorum. Göbeğin altında azdı çoğaldı. Şimdi göbeğimin ora da çatlamış bugün sanırım dün yoktu. Şimdi ora baya kaşınıyor. Bir de tam üst bacağımın birleşim yeri çatlamış. Belime doğru da varSanırım kucaklarimiza aldigimiz ilk saniyede unutmaya da meyilliyiz
Kızlar benimde şimdiye kadar catlagim hiç olmamisti bu hafta gobegimin sol asagi tarafida kilcal damarlar catlamis ve ben her gun kakao yağı surdum, bende su icmek ve cilt turu gibi etkenlerde var olay sadece yağın degil. Gobegimin o kısmı asiri hassas aci ve kaşınma ile birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?