- 2 Ağustos 2013
- 35.605
- 109.446
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.721
Ben okumuyorum ya okudukça kötü oluyorumYaklastikca korku basiyo insananisan ve mayis annelerinin dogum hikayelerini falan okumaya basladim bende, basimiza neler gelicek asagi yukari bileyim diye, okudukca kendimi dusunemiyorum bile napcaz ya
Bnmki kafa asagi duruyo bide, normal oluck gibi gozukuyo ama belli de olmaz daha döneblr demisti doktor, durumun nasi geliscegine göre devam edelim dedm ben doktora ama bakalim ne olcak
Evt hicbisey bilmiyoruzki, ne desek bos, insallah hangisi hayirliysa o sekilde agrisiz sizisiz kolay dogumlarimiz olur hepimizinBen okumuyorum ya okudukça kötü oluyorumbenimki de tam tersi baş yukarda duruyormuş. Ama doktorum ısrarla normal diyor ben hiç ne olur ne olmaz diyorum
AminEvt hicbisey bilmiyoruzki, ne desek bos, insallah hangisi hayirliysa o sekilde agrisiz sizisiz kolay dogumlarimiz olur hepimizin
Bende bide rahim agzi darligi vardi, hamilelikten önce öyle demislerdi acaba bu engelmidir normal doguma
Benim de hic bir fikrim yok, basimiza neler gelicek bakalimAmin
Bilmiyorum ki çatıyla aynı şey mi bu darlık acaba. Öyleyse engel değilse bilmiyorum
Çatı muayenesi sanırım 37-38 de yapılıyorKızlar alttan muayene olan varmı hiç tahminen ne zaman yapıyorlarben 1 hafta önce randevuya gitmistim ama yarına randevu buldum yine kontrole gidiyorum bakalım neler olacak
Hımm acaba hiç gerek kalmayadabilir mi ki?Çatı muayenesi sanırım 37-38 de yapılıyor
İlkinde 35bitmişti 36içündeyken oldum çatı muayenesi. Duruma göre 35ten sonra dr yaparKızlar alttan muayene olan varmı hiç tahminen ne zaman yapıyorlarben 1 hafta önce randevuya gitmistim ama yarına randevu buldum yine kontrole gidiyorum bakalım neler olacak
Normal doğumsa kesin bakılıyorHımm acaba hiç gerek kalmayadabilir mi ki?
Nasip nasilsa o şekilde oluyor canim. Her şey normaldi ilk dogumumda sancim geldi gittim bebek dönmüş açılmam 6cm normal dogumdan aniden sezaryana alindim kordon dolandigi ve beyefendi ilk tuvaletini icime yaptiği icinYaklastikca korku basiyo insananisan ve mayis annelerinin dogum hikayelerini falan okumaya basladim bende, basimiza neler gelicek asagi yukari bileyim diye, okudukca kendimi dusunemiyorum bile napcaz ya
Bnmki kafa asagi duruyo bide, normal oluck gibi gozukuyo ama belli de olmaz daha döneblr demisti doktor, durumun nasi geliscegine göre devam edelim dedm ben doktora ama bakalim ne olcak
Evet valla biz ne plan yapsak bos, en hayirlisi nasilsa öyle olsunNasip nasilsa o şekilde oluyor canim. Her şey normaldi ilk dogumumda sancim geldi gittim bebek dönmüş açılmam 6cm normal dogumdan aniden sezaryana alindim kordon dolandigi ve beyefendi ilk tuvaletini icime yaptiği icin
Akışına bırakın Rabbim sağlikla versin o kokuyu duyunca aci macı kalmiyor
Ben 40+5te en son doktora gittiğimde o zaman alttan muayene etti, öyle çatı muayenesi falan olmadı yani daha erkenlerde. Alttan muayene etti, açılmam varmış, direkt yatırmıstı hastaneye.Hımm acaba hiç gerek kalmayadabilir mi ki?
Amin inşallah. Bende çok korkuyordum sezaryan olmak istemiyordum ama başima geldi korktuğum nasip böyle imişEvet valla biz ne plan yapsak bos, en hayirlisi nasilsa öyle olsun
Kızlar alttan muayene olan varmı hiç tahminen ne zaman yapıyorlarben 1 hafta önce randevuya gitmistim ama yarına randevu buldum yine kontrole gidiyorum bakalım neler olacak
Sutyenlerin nasıl olduğu konusunda pek bilgim yok ama belki yara olmaması acisindan öyle yapiyorlardir ?Kızlar, belki daha önce yazan olmuştur ama ben yine yazayım. E bebekten 1 adet emzirme atleti alanlara ikincisi yüzde 50 indirimli. Atlet fiyatı 49.90 ikincisi 25'e geliyor. Almak isteyenleriniz olur belki diye haber vereyim dedim.
Yalnız sorun şu ki bu emzirme sütyenlerinde de atletlerinde de meme ucu belli oluyor, bunları icimize giyip disariya cikinca t-shirtten belli olacak, içine göğüs pedi koysan o da sağa sola kayar muhtemelen. Bunları evde giyilmesi için mi yapıyolar anlamadım
Emzirme sütyenin üzerine demek kiKızlar, belki daha önce yazan olmuştur ama ben yine yazayım. E bebekten 1 adet emzirme atleti alanlara ikincisi yüzde 50 indirimli. Atlet fiyatı 49.90 ikincisi 25'e geliyor. Almak isteyenleriniz olur belki diye haber vereyim dedim.
Yalnız sorun şu ki bu emzirme sütyenlerinde de atletlerinde de meme ucu belli oluyor, bunları icimize giyip disariya cikinca t-shirtten belli olacak, içine göğüs pedi koysan o da sağa sola kayar muhtemelen. Bunları evde giyilmesi için mi yapıyolar anlamadım
Aaaa normalde yapılıyor diyorlar demek ki farklı her doktorBen 40+5te en son doktora gittiğimde o zaman alttan muayene etti, öyle çatı muayenesi falan olmadı yani daha erkenlerde. Alttan muayene etti, açılmam varmış, direkt yatırmıstı hastaneye.
Bi onu almadım ben deKızlar selam naslsnz göğüs ucu icin krem hangisini aldnz. önceden deneyimlediginiz krem varmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?