- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.701
Kız seni de bebek uyutmayacak biz uyuyamıyorken sen doğurdun diye mışıl mışıl uyuyacağını mı sandın
Uyuycağını mı düşünüyorsun tatlı kız
Rica ederiz efenimUnutmuştum bi an hatırlattığınız için tişikkirler
senin yerine ben ederim merak etmeYa ama sizle daha çok şikayet edecektik uyuyamıyoruz diye falan ee ben şimdi napcam yaw
Ufak tefek şikayetleriniz olduysa bakmak istemiş olabilir veya ultrason sonrası gerek görmüş olabilir. En iyi ihtimal de tedbir amaçlı bakmıştırBenim dr 31. Haftadan başladı erkenci mübarek
Gerçekten aşırı su geliyor bitmek bilmiyorSon bilgi herhangi bir komplikasyon gelişmezse yarın öğlen kesin giriyorum doğuma bu arda şarıl şarıl suyum da gelmeye devam ediyor ne su varmış ya. Birde nişan geldiği zaman en kahverengi yada pembemsi okuyor sanıyordum bileyim baya şeffaf bir akıntı geldi
Ayniyim, kolum bacagim heryerlerim agriyo agir cekimde hareket ediyorumBugün yine bi halsizlik bende. Sanki günlerdir aç kalmış da güçsüz kalmış gibiyim
Her gün bir ton iş planlıyorum,gün sonunda hiç birini yapamamış oluyorum maalesef bende aynıyım:/Bugün yine bi halsizlik bende. Sanki günlerdir aç kalmış da güçsüz kalmış gibiyim
Geçenlerde ağrım çoktu. Şimdi ağrım yok halsizlik var tansiyonum falan düşmüş gibi. Her gün değişik şeyler oluyorAyniyim, kolum bacagim heryerlerim agriyo agir cekimde hareket ediyorum
Ay sorma aynı. Diyorum şunu şunu yapıyım enerjim sıfırHer gün bir ton iş planlıyorum,gün sonunda hiç birini yapamamış oluyorum maalesef bende aynıyım:/
Kansizlik falan mi olustu acaba, ben demir ilaci kullanmama ragmen demirim dusmus yineGeçenlerde ağrım çoktu. Şimdi ağrım yok halsizlik var tansiyonum falan düşmüş gibi. Her gün değişik şeyler oluyor
Bilmiyorum ki ara ara oluyor düzeliyorKansizlik falan mi olustu acaba, ben demir ilaci kullanmama ragmen demirim dusmus yine
Bide iki gundur bacaklarimin arasinda agri var, otururken kalkarken yururken fln, cati agrisi falan mi acaba bu? Sanki spor yapmisim da tutulmusum gibi bi agri
İlk bebekte perte çıktık beBilmiyorum ki ara ara oluyor düzeliyorbilmiyorum ki çatı ağrısı nerde nasıl oluyor benimde başlarda sol üst bacağımın iç kısmı ağrıyor demiştim geçmişti şimdilerde yine oldu sanki darbe almış gibi orası
Ay vallaaaİlk bebekte perte çıktık be
Ay vallaaaeşim hep çok çocuğumuz olsun derdi hamileliğin başında diyor ki sen bi daha doğuramazsın
Hadi hayırlısı canımSon bilgi herhangi bir komplikasyon gelişmezse yarın öğlen kesin giriyorum doğuma bu arda şarıl şarıl suyum da gelmeye devam ediyor ne su varmış ya. Birde nişan geldiği zaman en kahverengi yada pembemsi okuyor sanıyordum bileyim baya şeffaf bir akıntı geldi
Bende bizimkilere ben nasıl doğurcam korkuyom diyorum teselli ediyorlar beni 1 gün çekecen sonra rahatlıyorsun falan filanbide dogum var, annem de bana bakip bakip nasi dogurcan sen diyo ya
Yaklastikca korku basiyo insanaBende bizimkilere ben nasıl doğurcam korkuyom diyorum teselli ediyorlar beni 1 gün çekecen sonra rahatlıyorsun falan filanvalla bu aralar aklımda doğum var. Nasıl olcak bilemiyorum ama sezeryana doğru kaydım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?