- 25 Ağustos 2019
- 61.116
- 114.056
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.541
Aalllahhımmmmmmmm
Yarın topiğimiz ilk minnak kuşu geliyoooor
Soğuk süt iç 1 2 yudumÇayır çayır yanaayyyyyyyy
Bulantımda oluyo arada
Zor be jouIşimiz var bizim swoottt ondan epidurallı girenler rahat kalkıyolar
Şimdi iyiyimm olunca öyle ederim soğuk süt içince daha kötü ediyor beniiSoğuk süt iç 1 2 yudum
Tahin varsa ondan ye ya da helva
Iki gözümüz açık kesilecezZor be jou
Benimki bu aralar sakin uyku saatleri değişti heralde gece sakin artık gündüzleri daha hareketli sabah falanŞimdi iyiyimm olunca öyle ederim soğuk süt içince daha kötü ediyor benii
Habu kızçe gene kudurduu içerde
Ben de geliyom anne diyor
Dimiii sabahta oluyo tabii benimde gündüz iyi gece fırlamasyonnBenimki bu aralar sakin uyku saatleri değişti heralde gece sakin artık gündüzleri daha hareketli sabah falan
Bak sende de risk varmis o zaman ekstra dikkatli ol canım, ne güzel yıkama işlerin de bitmişNormal camasirlikta kuruyo benimkiler, ütüyü de öyle bi ustlerinde geciriyoruz
Aman kizlar dikkat edin agirlasiyoruz gitgide benim yatmam lazimdi bikac gundur agrim yok diye gezinmeye baslamistim ben bugun fazla ayakta kaldim heralde karnim cok sert ve asagilarda gerilme ve baski var aksamdan beri
Yatiyorum ama biyle usutmusum gibi popoma dogru vuran agri esliginde icerler biyerler agriyo ya
Tamam canim oyle yapicam tesekkur ederim :)Ben kısa programda yıkadım canım zaten temiz kıyafetler bi üstündeki pis gidecek işte
Ben yıkama mendillerinden aldım renk ayırıcı. Öyle rahat oluyor. Ufak bi detay varsa bile mendil alıyor renk karışımını tavsiye ederim
Ciddi misin
Haydi hayırlısı kuzum.Her şey çok güzel olacak inşallah.Dualarım sizinleDedim ve yarın sabah doğuma giriyorum kızlar suyu azalmış iyice bebeğin
Sabah suyu gelmiş. Hemen ciğer geliştirici falan vurmuşlar. Hastanede şimdi suyu azalmış yarın sezeryana alacaklar. İyilerdi en sonCiddi misin
Ayrıntıları da söyler misin canım durumu nasıl,planlı sezeryan mi?
Ayy çok heyecanlı,ilk bebeğimiz geliyoooorSabah suyu gelmiş. Hemen ciğer geliştirici falan vurmuşlar. Hastanede şimdi suyu azalmış yarın sezeryana alacaklar. İyilerdi en son
Yenidoğan dönemi kıyafetlerini ütülüyorum ben canım bir kez.Çok pimpirikli değilim bu konuda.Kızım doğduğunda da aman mikropkapar kanapeye koltuğa battaniyesiz koymayayım vs demedim mikroplarla tanışsın bağışıklığı oluşsun diye.Ben yeni mobilya isini bitirmek uzereyim, dun esim beşiği kurdu sıra kiyafetlere geliyordu ama en azından bir hastane çantası hazır edeyim bebeğin bazi kıyafetlerini hazır edeyim. Çok tutusucam yoksa. Annemi bekliyordum biraz kıyafetler icin :)
Sizler kıyafetleri utuluyor musunuz ?
O zaman seninde cantan hazır degil henüz ? Yakaladım seni
Çok iyi anlıyorum seni bende dışarda lavaboya girme zorunda kalmaktan hoşlanmıyorumÖyle yaparım kuzu ya çünkü çok pis yani elim ayağıma dolaşıyo orda
Anladım canım, teşekkürler cevabın için. Bende ilk doğduğunda biraz yıkamaya karar verdim ama sonrasında biraz salacağım, dediğin gibi mikroplarla tanışmaları daha iyi oluyormuş onların.Yenidoğan dönemi kıyafetlerini ütülüyorum ben canım bir kez.Çok pimpirikli değilim bu konuda.Kızım doğduğunda da aman mikropkapar kanapeye koltuğa battaniyesiz koymayayım vs demedim mikroplarla tanışsın bağışıklığı oluşsun diye.
Canım biberonları makinaya atma deterjan işliyor içine emzik kısmı özellikle elde yıkıyorum ben.İlk kullanımda kaynatman gerekiyor. 2 ay sürekli kaynatarak kullanmıştım.Anladım canım, teşekkürler cevabın için. Bende ilk doğduğunda biraz yıkamaya karar verdim ama sonrasında biraz salacağım, dediğin gibi mikroplarla tanışmaları daha iyi oluyormuş onların.
Peki biberonları kaynatmaya gerek var mı? Yoksa direk makinaya atıp mı yıkayım?
Ben de sevmiyorum.Gitmek zorunda kalmışsam da eve gelince duşa giriyorum.Çok iyi anlıyorum seni bende dışarda lavaboya girme zorunda kalmaktan hoşlanmıyorum
Kuzum dr sana ne dedi bugün?Kaç kg boyu ne kadar olmuş prensesin?Sabah suyu gelmiş. Hemen ciğer geliştirici falan vurmuşlar. Hastanede şimdi suyu azalmış yarın sezeryana alacaklar. İyilerdi en son
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?