- 2 Ağustos 2013
- 35.594
- 109.356
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.361
Aynen ayran içiyorum daha çokAyran iç canımo daha kolay
Aynen bende ayran ancak. Önceden de pek süt yoğurt yemezdim şimdi de aynıO zmn peynire yüklen canım. Süt bnde içemiyorum ama sırf içebilmek için her ikindi vaktinde bir bardak sütün içine azıcık çay kaşığı ucuyla Türk kahvesi atıp kokusunu aldım diye içiyorum . Yoğurt bnde de yok onu da arada ayran gibi yapıp anca
Valla annem teyzem ablam hepsi aynısını diyorBende senin gibiyim ve benim annem de sezaryena teşvik edecek şeyler söylüyorsanırım ben planlı sezaryen isteyeceğim zaten belimde fıtık da var
Beni de normalin son aşaması korkutuyorBanada annem sezeryan diyor bende herkes yapıyor Allahın izniyle denemek istiyorum.
İlk gün sorun oluyor onda da sanırım sancı uzun sürüyor ediyor diye öyle diyorlarSezaryenden sonra gene ayni acıyı çekicen kızlar farkermiyormu acabaasweetgirlcandy
Ay demi ya bende şaşırıyorum. Hele bi teyzem var normalde pek şey yapmaz sezeryanı o bile dedi kestir aldır uğraşma diyeBeni de anlamadığım bir şekilde sezaryena yönlendirmeye çalışıyor çevremdüne kadar sezaryeni öcü gösterirken şimdi sezaryen güzellemeleri yapıyolar anlamış değilim
Bel fıtığı için hangi doktora gidiyorsan Bi de onunla konuş canım istersenAynen canm onu bende düşünüyorum hani zorlar mı acaba diye
Ben hep yarım da olsa görüyordum elini kapatıyordu bu sefer kıçını dönmüş bizeBenimki normal doğuma uygunmuş şuan ama gıcıklık yapıp dönmez inşallahbenimde kuzu ya resmen göstermiyo
Valla oldum eşimde oldu
Benim ki nin kafası hep rahimde yani 3 aydı yüz göremiyoruz bi kere yarım gördük
Bazı doktorlar erken diyorlar bu haftalara benimki de bağlamayacak sandım çıkarken söylediKızlar beni nst ye bağlamadı bu arada bende sormadım
Bende yarın gideceğim Bi keresinde bize sadece ayağını göstermişti elimize ultrason fotoğrafı bile veremedi doktorBen hep yarım da olsa görüyordum elini kapatıyordu bu sefer kıçını dönmüş bize
He ya benimkinin ayağı aşağıda çıktı ya anlamıştım bişeyler olduğunu 2 gündür çünkü baskı hafif acı vardıNe guzell işteeee ayagı aşagıda olsaydı görurdün ebeninii
Benide bağlamadı sanırım bidahaki sefere olurr
Ona göre hep ağrı kesici veriyolarmışİlk gün sorun oluyor onda da sanırım sancı uzun sürüyor ediyor diye öyle diyorlar
Yani hiç bişey demedi bana kuzu 2 hafta sonra yine gel dediBeni de bağlamadı. Iki hafta sonra 33 (ultrasona göre 34) oluyorum, o zaman nst'ye bağlayacagız dedi.
Bari bu şekil kalsada normal etsekNe guzell işteeee ayagı aşagıda olsaydı görurdün ebeninii
Benide bağlamadı sanırım bidahaki sefere olurr
Ben şampuanı johnson's baby aldım ama hiç araştırmadım pişik kreminide bepanthol aldımKızlar şampuan, pişik kremi hangi marka aldınız acaba bende artık eksiklerimi tamamlamak istiyorum çok eksiğim var stres oldum
Bakıyorum yani çevremdekilerin direkt yüzünün tamamını göstermiş ben yarım bile zor görüyorumBen hep yarım da olsa görüyordum elini kapatıyordu bu sefer kıçını dönmüş bize
Bende ablamdan cesaret alıyorum sezeryan konusunda maşallah çok iyiydi. Onun doktoruna gidiyorum bir de. Ve doktorun instagram sayfasında sezeryan olanlar hep hemen ayağa kalktık ağrı sızı olmadı tarzı şeyler yazmış. Adamın eli hafif heralde dikişi falan iyi diyorumSezeryan oldum ilkinde epiduraldi ve çok şükür hiç sıkıntı yaşamadım tabi ilk bir hafta hareket kısıtlı oluyo ama normal doğum olup dikiş atılınca da aynı sıkıntıyı çekebiliyorsun. Bi de normal diye zorlayıp sancıyı çekip sonunda yine sezeryan olan var. Aslında kişiden kişiye değişiyor ama bn şükür sorun yaşamadım
Şampuan ebebek in baby me aldım. Pişik kremi de bepanthol aldımKızlar şampuan, pişik kremi hangi marka aldınız acaba bende artık eksiklerimi tamamlamak istiyorum çok eksiğim var stres oldum
Inşaallah dönmezzYani hiç bişey demedi bana kuzu 2 hafta sonra yine gel dedi
Bari bu şekil kalsada normal etsek
Ben şampuanı johnson's baby aldım ama hiç araştırmadım pişik kreminide bepanthol aldım
Ben de tüm isterim ama istemiyorum onu da ben uyanana kadar bebemi kv mi görsünAyyyçok güzelll kuzuuuu
Aynenn 1 hafta için öyle oluyor ama agrı sızı çok oluyor diyolar bide aynen sancısını çekip bide sezaryane alan var
Ama epidurallı sezaryene cesaret edemiyorum beni direk bayıltsınlar isterim çunkü korkarım nabzım yükselir doktorların suratlarına bakarımm birşeymi oldu diye diye başlarını şişiririm ben
Ahahah ayyBende yarın gideceğim Bi keresinde bize sadece ayağını göstermişti elimize ultrason fotoğrafı bile veremedi doktor
Ağrı kesici verilmiyor diye biliyorum sancı çekerken. Sancı kesilmesin diyeOna göre hep ağrı kesici veriyolarmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?