- 21 Eylül 2020
- 2.236
- 4.988
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.241
Ayy heyecanlandim, hadi insallah guzel haberlerle gelKızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi olduciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Doğum mu derken :) doğuyorum diyorum kız :)Kız zzz nasıl yani doğum mu
Ayy heyecanlandim, hadi insallah guzel haberlerle gel
Ohaaaaaaaaa ruyamda gordum seniii konuşuyoduk hattaaaaa kızzzz
Ayyyy gittii ay meraktan catlarız simdi
Kızlar murphyden haber alan yazsınİnanılmaz heyecanlandım. Allahım evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Daha çantam bile hazır değil.
Cuma doktora gidiyorum bakalım valla bende stresten doğurcam görümcem yüzündensağ sağlim doğar inşallah bakalım
Birisi hemen eve gidip makineye atsn kıyafetlerini bence var mı yakında biriKız benimde hazır değil kıyafetler bile yıkanmadı halledilir bi şekilde zamanında gelsin inş
Birisi hemen eve gidip makineye atsn kıyafetlerini bence var mı yakında biri
Benim de aklıma o geldi haziran bebisleri sabırsız mi çıktı nedir
Kuzum kaçıncı haftadasın peki tam olarakKız kaçırmamışım işte suyum gelmiş. Ayağa kalktığınızda durup dururken ıslanırsa iç çamaşırınız aman dikkat edin
Sağolsun eli öpülecek kadın o da vallaKayınvalidem ben yıkarım dedi halledecek inş bugün
Erken doğum riskin var mı canım seninKuzum kaçıncı haftadasın peki tam olarak
Ben de korkuyorum eşim uzak annemler uzak Allah yardımcımız olsun
Kuzum kaçıncı haftadasın peki tam olarak
Ben de korkuyorum eşim uzak annemler uzak Allah yardımcımız olsun
Sağolsun eli öpülecek kadın o da valla
Bebis inşallah güzel kiloda solunum sıkıntısı olmadan doğar sevmelere doyamazsn bakBugün 32 ye girmiştim kuzum. Korkma bende çok korkuyordum ama hiçte korkulacak bişey yokmuş. Üzerimi değiştim eşimi aradım uzanıp onu sakince bekledim
Bebis inşallah güzel kiloda solunum sıkıntısı olmadan doğar sevmelere doyamazsn bak
benimde hala umudum var 21 mayısa yetişir belki ve ikizler burcu olmaz
NeeeeeeCiddimisiin ya gittinmi hastaneye bizi haberdar et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?