Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Uyandım ama göğsün alt tarafınDa bir ağrı var batma şeklinde.
Çocuk baskı mı yapıyor
Yoksa normal ağrı mı bilmiyorum
2 gündür hangi ağrı neyden tam olarak çözemiyorum
Sonuçlar e nabıza yansımamış
Belliki yüklememişler
Eşime işe giderken sonuçları al dedim
Duruma göre gideceğim hastaneye
Yarın öğlen kontrolüm vardı zaten
Kendi doktoruma gösteririm
Kızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi oldu ciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Kızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi oldu ciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Günaydın kızlar umarım herkes iyidirkac gündür hasta yatıyorum pek yazamadım bu havalar beni fena carptı dikkat edin kendinize. pazartesi günü kontrolüm vardı cok şükür kuzumun gelişimi haftası ile uyumlu. preeklampsi riski yüzünden zaten hep bi tedirgin geciyor günlerim ne olur ne olmaz diye hastane cantamıda hazır ettim bayram sonrasına kalmasın herşey hazır olsun diye