- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #50.201
Ya canım benm iyi haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya canım benm iyi haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geliyor
Ohaaaaaaaaa ruyamda gordum seniii konuşuyoduk hattaaaaa kızzzzKızlar suyum geliyor
Aayyy doğuruyorsanda allahımm sağlıcakla versin kucagınaaaBenimde aynı durumda canım penguen gibi yürümeye başladım öyle zorluyor ki.
Ciddimisin sen :|Kızlar suyum geliyor
Rabbim yar ve yardımcın olsunKızlar suyum geliyor
O ağrı yanma şeklinde bende de var 2 aydır canım.Dr bir sıkıntı yok dedi ben de çözemiyorum.Ama fazla ayakta durunca oluyor.Günaydın kızlar
Gece sızıp kalmışım
Uyandım ama göğsün alt tarafınDa bir ağrı var batma şeklinde.
Çocuk baskı mı yapıyor
Yoksa normal ağrı mı bilmiyorum
2 gündür hangi ağrı neyden tam olarak çözemiyorum
Sonuçlar e nabıza yansımamış
Belliki yüklememişler
Eşime işe giderken sonuçları al dedim
Duruma göre gideceğim hastaneye
Yarın öğlen kontrolüm vardı zaten
Kendi doktoruma gösteririm
Bugünde göz doktorunda randevum var
Aaaaaa Allah yardımcın olsun canım.Sabırsız kız bekleyemedi mi Ne yaptınız çok merak ediyorum.Kızlar suyum geliyor
Kaçıncı haftadaydı acaba ay beni korku sarıyor yaaAayyy doğuruyorsanda allahımm sağlıcakla versin kucagınaaa
Sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah canım.Senin durumun bebeğin durumu iyi değil mi?Doktor ne dedi?Kızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi oldu ciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Aminn hepimizin inşallah sağlıcakla kucağımıza gelir minnoşlarımızAayyy doğuruyorsanda allahımm sağlıcakla versin kucagınaaa
Korkma kuzu normal bunlar bundan sonra zaten ne zaman gelir bilinmez artık gelişmiş bi bebe sanırım günluğe göre 32 gelmiş zaten ahaaKaçıncı haftadaydı acaba ay beni korku sarıyor yaa
Aayyyy kuzuuuuKızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi oldu ciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Daha çantam bile hazır değil.Korkma kuzu sanırım günluğe göre 32 gelmiş zaten ahaa
Gorümcenin agzına kırbaçla bağlamak gerekk allahından utansın yaDaha çantam bile hazır değil.
Cuma doktora gidiyorum bakalım valla bende stresten doğurcam görümcem yüzünden sağ sağlim doğar inşallah bakalım
Valla bende murphynin haberiyle yataktan fırladım :/Kaçıncı haftadaydı acaba ay beni korku sarıyor yaa
Oy kurban olurum Hadi güzel haberlerle gel arkadaşım. Duamız seninleKızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi oldu ciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.
Rabbim yardımcın olsun canım cok şükür kritik haftaları atlattık güzel haberlerini bekliyoruz dualarımız seninleKızlar hastanedeyim gelene kadar üstüm başım su gibi oldu ciğer geliştirici yaptılar. Şimdi ilaçlarla biraz idare etmeye çalışıyorlar her an sezeryana alınabilirim. Dün akşam kan sulandırıcı yapmıştım ondan sanırım bekletiyorlar.