- 22 Haziran 2015
- 707
- 1.488
- 113
- 39
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.161
Aynen doktoruma danisacagim tabiiki. Sadece deneyimleyen var mi demek istemiştim. Tesekkur ederim cevabınız için. Ben de sevmiyorum yolculukları ama annemin yanına gitmem gerek, burda kimsem yok. Ozel sebeplerden dolayı annem gelemiyor çünkü.Ben geçen ay mecburi uçak yolculuğu yaptım yaklaşık 1saat o bile öyle ağır geldi ki ayaklarımı uzatamamak belim elim kolum fazlalık gibiydi çok bunaldım ben yolculukları da seven biri olmama rağmen zorladı ki şuan daha da ağırlaştık uzun araba yolculuğunu düşünemiyorum bile. Eğer kesin orada doğum yapmaya karar verdiyseniz uçak daha mantıklı olabilir ama doktora gidecekmişsiniz zaten rahim ağzına vs bakıp o şekilde uygun olup olmadığınızı doktorunuz söyler rapor verir size 36yı geçmedikçe
Bende de şu an ağır basan seçenek bu. Doktorum da onay verirse sanırım arabayı seçeceğimUçak yolculuğu sanırım bu haftalarda önerilmiyor. Ben olsam araba seçer dura dura giderdim
Riski göze almamak değil de normal doğumla uğraşmak beklemek istemiyorlar bence. 10 dakkada kesip çıkarmak işlerine geliyor çoğunun. Çünkü normal doğum emek ister sabır isterAaa aynı gün gidiyoruz güzel haberlerle dönelim inşallah beybiiim
Bence de doktorlar normal doğum riskini göze alamıyolar yani mesela yengem 6 cm açılmayla gitti hastaneye ama sezeryana aldılar tek sebep bebeğin kafası büyükmüş
Ay olur mu meşgul etmekSürekli kendimle meşgul etmeyeyim sayfayı diyorum değişiklik olmadıkçahastanedeyiz hala, aynı şekilde devam canım çok şükür
Hayırlı geceler canım şimdi nasılsınHayırlı geceler kızlar
Benim dün geceden beri hem karnımda sertleşme oluyordu
Hemde sancım oluyordu
Bu akşam iyice arttı
Ağrı belime de vurmaya başladı
Eşime dedim hadi yürüyüşe çıkalım
Yürüyüşte rahatlarım belki.
Çıktık ben daha üst sokağa gidemeden ağrı arttı.
2 sokak ötemde hastane vardı. Oraya gittik acile.
Nstye falan bağlamadılar. Ultrasonlada bakmadılar
İdrar tahlili istedi enfeksiyondan şüphelendi oradaki doktor
Bu enfeksiyon ağrısı gibi durmuyor dedim
Tahlil çıkmadan bir şey yapamam endişelenmene gerek yok.
Suyun gelmediği müddetçe bebeğe bir şey olmaz dedi.
İdrar tahlili verdik
Sonuçlar 2 sanattan önce çıkmaz dediler
Geri eve geldik eşimle. Bir duş aldım yattım
Sancım dindi sayılır. Ama bel ağrım devam ediyor.
E nabızdan baktım. Sonuçlar hala çıkmamış. Kötüleşirsem duruma göre gece yeniden gideceğim
Eğer sızıp kalırsam sabah sonuçları alıp direk doktoruma giderim diye düşünüyorum
Ama çoğu hastanede ebeler uğraşıyo doktor kontrolünde bence bu kadar rahatlıklarına dğşkün olmamalılarRiski göze almamak değil de normal doğumla uğraşmak beklemek istemiyorlar bence. 10 dakkada kesip çıkarmak işlerine geliyor çoğunun. Çünkü normal doğum emek ister sabır ister
Ay olur mu meşgul etmek
Biz sizi çok merak ediyoruz.
Lütfen her gün yaz
Hayırlı geceler canım şimdi nasılsın
Umarım yalancı kasımlalardır
Haberdar et bizi
Allah'a emanet olasınız
Dün işte öyleydim ben bildiğin baskı vardıAyyy kızlarr ya tuğaf tuğaf şeyler yaşıyorumm yaa
Nasıl tarif etsem bizim kızçe sanki kukumdan çıkacak gibi bi zorluyo ayy allahımm tövbeler olsun
Ayyy dimi offf ödüm ü patlattı yaa dedim noluyo ya eşim diyo normall desen 10 kere doğurmuşDün işte öyleydim ben bildiğin baskı vardı
Benimde anam diyo normall olsun kuzenlerim yengem öyle diyo sezaryene hiç şey etmediler sezaryen daha kötü değilmi ama cano yaAnnem, teyzem falan sancıyı çekme o kadar sezeryan ol diyorlar aklımı çeliyorlar
Ayyy kızlarr ya tuğaf tuğaf şeyler yaşıyorumm yaa
Nasıl tarif etsem bizim kızçe sanki kukumdan çıkacak gibi bi zorluyo ayy allahımm tövbeler olsun
Epidural al eğer acı çekmek istemiyorsan, var mı öyle bir seçeneğin?Annem, teyzem falan sancıyı çekme o kadar sezeryan ol diyorlar aklımı çeliyorlar
Ayyy sanmam kızz ya ayağı zorluyor resmenn benimkinin kafası yukarlardawow asagilara iniyor demekki senin bebişte
Bende en asagida olmasa da kasiklarimda hissediyorum dünden beri. eğer yanılmıyorsam hickirik tuttu ve kafa kisminin asagida oldugunu öyle tahmin ediyorum. Ama hala pozisyon değiştirebilir galiba icerde yeterince yer varAyyy sanmam kızz ya ayağı zorluyor resmenn benimkinin kafası yukarlarda
Evett cano bakalımm umarım değişir pozisyonuBende en asagida olmasa da kasiklarimda hissediyorum dünden beri. eğer yanılmıyorsam hickirik tuttu ve kafa kisminin asagida oldugunu öyle tahmin ediyorum. Ama hala pozisyon değiştirebilir galiba icerde yeterince yer var
Ahahah adam biliyo demekAyyy dimi offf ödüm ü patlattı yaa dedim noluyo ya eşim diyo normall desen 10 kere doğurmuş
Benimde anam diyo normall olsun kuzenlerim yengem öyle diyo sezaryene hiç şey etmediler sezaryen daha kötü değilmi ama cano ya
Normal olursa epidural isterim muhtemelenEpidural al eğer acı çekmek istemiyorsan, var mı öyle bir seçeneğin?
Sezeryanın sonrasında toparlanma süreci beni korkutuyor
ÇoookkAhahah adam biliyo demek
Benimkiilerr o sancı sezaryenden daha iyi diyolarrValla kendileri ne kadae çektilerse hiç beklemiyordum aman sancıyı çekme diyorlar resmen
Aaaa işte bak herkesin aynı olmuyo sezaryen kimisi bomba gibi kalkıp geliyolar eve sanki normal doğum yapmış gibiNormal olursa epidural isterim muhtemelen
Sezeryanda bence hareket etmek çok önemli ablam maşallahı vardı hiç ağrısı sızısı olmadı 2.günden sonra. Bende sezeryan olursam inşallah onun gibi olurum diyorum
Ay valla inan bilmiyorum ya. Normal istiyorum ama hem çekiniyorum hiç jinekolojik muayene olmadımÇoookk
Benimkiilerr o sancı sezaryenden daha iyi diyolarr
Sen istesende istemesende birşekilde ordan biyerden çıkacakAy valla inan bilmiyorum ya. Normal istiyorum ama hem çekiniyorum hiç jinekolojik muayene olmadımhem korkuyorum da tabi
Sezeryan diyorum ondan da korkuyorum
Bu çocuk nasıl çıkacak bilmiyorum
Aynen herkesin farklı oluyor. Kimi normal doğumu hemen yapıyor. Kiminin sezeryan sonrası kolay geçiyor inşallah hangisi olursa olsun kolay geçsin doğumumuzAaaa işte bak herkesin aynı olmuyo sezaryen kimisi bomba gibi kalkıp geliyolar eve sanki normal doğum yapmış gibi
He ya ne itici bişey o. O da ayrı saçma geliyor resmen yer çekimine karşıSen istesende istemesende birşekilde ordan biyerden çıkacak
Ben 4 5 kere çiktım çatala cok iğrenç çok degişik bi pozisyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?