- 9 Ekim 2021
- 5.999
- 12.382
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #50.101
Ayy ben baktırmıyorum pek varya doktorum dedi sirkeli suyla taharet al arada onu yapıyorum işteHadi güzel haberlerle gelşu idrar tahlillerini aylık baktırın valla hiç şikayetim yokken ekstra 1 ilaç daha gircek vücüduma
Ay yok çarşıda pazarda işim varsa yürüyorum bitekYürüyüşlere başladınız mı? Normal doğum için doktor üstüne basa basa söyledi
Onu bilmiyorum da ben Anker 35c kullanıyorum çok memnunumKızlar aranızda roborock s5 kullanan var mı? Almayı düşünüyorum da
Kim bu doktor canımKızlar takip ettiğim bi doktorun soru cevaptan ekran görüntüleri almıştım. Özellikle nst için dediği dikkatimi çekti
Eki Görüntüle 3051537 Eki Görüntüle 3051538
Bende yarın gidiyorum bakalım neler olacakAy inşallah istediğin gibi olur nst yi benim doktorumda sanırım şikayet olmadıkça bağlamıyo bana da demedi hiç çünkü sadece kontrole gel dedi bakalım yarın ben size ne bilgiler getiricem
Demi ya çatın normalse olabilir. Yurt dışında yapıyorlar mesela kiloya bakmadan. Ama burda kendileri korkuyor bence riske atmıyorlarYa haklı normal doğuma uygunsan açılman da olduysa tamam zaten tabi başka sıkıntı yoksa kilonun doğum şeklini etkilemesi bana çok saçma geliyo
Erhan Karaalp canımOnu bilmiyorum da ben Anker 35c kullanıyorum çok memnunum
Kim bu doktor canım
Aaa aynı gün gidiyoruz güzel haberlerle dönelim inşallah beybiiimBende yarın gidiyorum bakalım neler olacak
Bence de doktorlar normal doğum riskini göze alamıyolar yani mesela yengem 6 cm açılmayla gitti hastaneye ama sezeryana aldılar tek sebep bebeğin kafası büyükmüşDemi ya çatın normalse olabilir. Yurt dışında yapıyorlar mesela kiloya bakmadan. Ama burda kendileri korkuyor bence riske atmıyorlar
Kesinlikle katiliyorum. Solunum sıkıntısı bile olmasa erken doğan bebeklerde davranışsal bozukluk olma ihtimali yükseliyormuş. Hiperaktivite bozukluğu gibi bir çok riskler artıyor.Kız öyle deme bende öyle diyordum ortanca da harbiden doğurdum. Kızlar hepimiz de agirlastik artık zorlanıyoruz bir an önce kucağımıza almak istiyoruz fakat daha erken. Bu dönemde dogarsa evet yaşama olasılığı yüksek ama solunum vs sıkıntılar olabiliyor çoğu zaman. Küvez süreci de gerçekten az da kalsa Çok yıpratıcı. 1 ay daha kimse doğurmasın oturun oturduğunuz yerde
Sürekli kendimle meşgul etmeyeyim sayfayı diyorum değişiklik olmadıkça
Bende hamileliğin en başında normal doğumdan korktuğumu, sezeryan istersem olup olamayacağımı sordum ama kesinlikle normal doğuma yönlendirdiklerini söylediler bebek pozisyonda olduğu sürece yada başka bir tehlike olmadığı sürece. Tr de sizin söylediklerinizden anladığım kadarıyla bazı doktorlar evet risk almak istemiyorlar.Demi ya çatın normalse olabilir. Yurt dışında yapıyorlar mesela kiloya bakmadan. Ama burda kendileri korkuyor bence riske atmıyorlar
Bimden katlanabilir olanlardan aldım ben çok iyii yerden baya tasarrufKızlar küveti nereden aldınız a101de var onlar nasıl sizce alan var mı
Meşgul etmek ne demekSürekli kendimle meşgul etmeyeyim sayfayı diyorum değişiklik olmadıkçahastanedeyiz hala, aynı şekilde devam canım çok şükür
Bimden katlanabilir olanlardan aldım ben çok iyii yerden baya tasarruf
Şok marketlere bi bak kuzu orda kalmış olabilir ben küvet kova maşrapayı toplamda 215 e aldımEvet o güzel ama int den set şeklinde olanı 284 tl
İyi almışsın bakayım umarım denk gelirŞok marketlere bi bak kuzu orda kalmış olabilir ben küvet kova maşrapayı toplamda 215 e aldım
Amaaa ne güzel açılması da varmışAaa aynı gün gidiyoruz güzel haberlerle dönelim inşallah beybiiim
Bence de doktorlar normal doğum riskini göze alamıyolar yani mesela yengem 6 cm açılmayla gitti hastaneye ama sezeryana aldılar tek sebep bebeğin kafası büyükmüş
Ben bimden aldım baya iyi kalın. Ama eskilerden gelip kalanı çıkarmışlar şimdikiler nasıl bilemiyorumKızlar küveti nereden aldınız a101de var onlar nasıl sizce alan var mı
Kv hep şey der dışarıda geçirdiği 1 hafta anne karnında geçirdiği 1 güne eş değer ancak diye ki öyle gerçekten. Oğlum 1 ay erken doğdu kilosu vs iyiydi fakat solunum sıkıntısı yüzünden kucağıma bile alamadan küveze koydular 5 gün kaldı ama bir ömre bedeldi o süreç. Bende hep gününü doldurup doğmasını bekleyenlere imreniyorum bu yüzdenKesinlikle katiliyorum. Solunum sıkıntısı bile olmasa erken doğan bebeklerde davranışsal bozukluk olma ihtimali yükseliyormuş. Hiperaktivite bozukluğu gibi bir çok riskler artıyor.
Allah korusun tabiki kötü haber verir gibi konuşmak istemem ama içimizde durmaları en güvenli yer
Her şeyin yolunda olduğuna çok sevindim,merak ediyorduk seni her gün yaz kız merakta bırakmaSürekli kendimle meşgul etmeyeyim sayfayı diyorum değişiklik olmadıkçahastanedeyiz hala, aynı şekilde devam canım çok şükür
Normal,adı üstünde normal canım. Sezeryan ameliyat adı altında geçiyor. Keyfini sezeryan yapan doktorlara asla iyi bakamıyorum,kolaycı ve para odaklı olduklarını düşünüyorum. Tabi ki hangi şekilde doğum yaparsa anne yine annedir ama sezeryan sadece bebek risklere,anne risk altındaysa yapılmalı keyfiyi değilBende hamileliğin en başında normal doğumdan korktuğumu, sezeryan istersem olup olamayacağımı sordum ama kesinlikle normal doğuma yönlendirdiklerini söylediler bebek pozisyonda olduğu sürece yada başka bir tehlike olmadığı sürece. Tr de sizin söylediklerinizden anladığım kadarıyla bazı doktorlar evet risk almak istemiyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?