- 9 Ekim 2021
- 5.999
- 12.386
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.801
Onda geliştirdim kendimi şimdi kafaya odaklandımAaaa bak parmaklarını anlamak süperr onu ben anlayamıyorumm
Bana kalsa açmazdımda eşim açtı işte cidden bu havalar çok sıkıntı evden çıkmıyorum yine hasta oldumBiz hala açmadık yaaa ben kalın geziyorum evin içinde bidaha aç kapa şu çarşamba güne kadar böyle ondan sonra herşey iyi
Hahahahahaha doktora en son gidince kafası nerdeydiOnda geliştirdim kendimi şimdi kafaya odaklandım
Çiplak halinle evde üşüttünnBana kalsa açmazdımda eşim açtı işte cidden bu havalar çok sıkıntı evden çıkmıyorum yine hasta oldum
En son işte sağdaydı yüzü koyun yatıyodu ondan sonra İşte solda toplandı geçen sağlık ocağındada tam göbek deliğimin orasında baya toplanmıştı inşallah pozisyon değişirde çarşamba yüzünü net görürüm artık.. evet ya hiçHahahahahaha doktora en son gidince kafası nerdeydi
Çiplak halinle evde üşüttünn
Hahahaha iyi seninki çok başkaaaEn son işte sağdaydı yüzü koyun yatıyodu ondan sonra İşte solda toplandı geçen sağlık ocağındada tam göbek deliğimin orasında baya toplanmıştı inşallah pozisyon değişirde çarşamba yüzünü net görürüm artık.. evet ya hiç
Dikkat etmedim pişmanım şimdi
Benimki yüz görümlülüğü istiyo benceHahahaha iyi seninki çok başkaaa
Ama göbeğemiiinn deliğiii çıkmasına az kaldı gibi yaa kızzz seninki nasıll
Parmağamı sokuyom bayada yakının da yani bukadar hissetmezdim meselaaBenimki yüz görümlülüğü istiyo bencekuzu benimki içte hiç çıkıcak gibi durmuyo ama bilmiyorum senin ki çıkıcak demekki belki karın büyüklüğüyle alakalıdır
Aynen benim çok aşırı büyümedi karnım belki ondan olabilirParmağamı sokuyom bayada yakının da yani bukadar hissetmezdim meselaa
Evett karin büyükluğüda olabilir ama çıkacak belli
Senin o zaman yoktu göbeğin dimi benim vardı birazAynen benim çok aşırı büyümedi karnım belki ondan olabilir
Valla benim geçen toplandı bi tarafa ama hala kafası nerde anlayamıyorum ama parmaklarını anlıyorum
Allah bağıslasin bakarsin ayni gün gelirlerKız maşallah senin de hastane sahibi tanıdık fotoğrafçı tanıdık oh mis valla
Benim 3. Canım
Çok değişik oluyorlar dimi böyle bi anda kocaman bacaklar oluyor
Allah razı olsun canım benim
Benim 3.sweetgirlcandy nin 1.
Geçen hafta gittiğimde doktorum son haftalarda yapman iyi gelebilir ben tekrar hatırlatacağım sana dedi. Doğumu kolaylaştırıyormuş o da öyle söylediKızlar perine masajı yapan varmı doğumu kolaylaştırmak için kasları gevşetiyormuş daha önce bakmıştım faydasını gören çok varmış dün doktorumda önerdi buğday özü yağı ile güzelce masaj yap dedi
Benim aynen çok aşırı büyük değil şuanSenin o zaman yoktu göbeğin dimi benim vardı biraz
Herşey olabilir tabi belli olmazBende anlıyorum sanıyordum ayakları aşağıda vurup duruyor diyordum hoca ayakları değil kafası dedi ben şok tabi. Kafasıyla öyle nasıl vuruyor anlamadımeli dediğin başka bişey olabilir yani :))
Hahaha kızzz yengeçmi olsun istiyosunGunaydinlar hepinize, nasilsiniz?
Ben doktora gittim en son 22mm olan rahim uzunlugu 25mm olmus, dinlenmeye ve ilaca devam dedi doktor, suan acil bisey yok gibi ama bnm minnos kafa asagi duruyo, agirlastikca daha da iner heralde, erken gelcegini dusunuyorum, insallah cok erken gelmez, bende tam gunuhu doldurur da yengeç burcu olur diye umit ediyodm, bakalim bakalim ne olucak çocukum
Amaaannn zaten yapılacak iş değil boşver akışına bırakalımEvet o yüzden Max acılma cok daha fazlası olacağı icin yumusatılmasınında bi önemi kalmıyormuş zaten yapması ayrı zor pekte işe yarar bı yöntem gibi gelmedi bana:)
Günaydın canımmmmGünaaayyydddııınnnnn güzel anneler
Ayyy ne heyecanlı yaaaAllah bağıslasin bakarsin ayni gün gelirler
Eveet yengeç olsun istiyodum hepHahaha kızzz yengeçmi olsun istiyosun
Maşaallahh kuzu seninki sakinn benimki yukarlarda
Aa artmasına sevindimGunaydinlar hepinize, nasilsiniz?
Ben doktora gittim en son 22mm olan rahim uzunlugu 25mm olmus, dinlenmeye ve ilaca devam dedi doktor, suan acil bisey yok gibi ama bnm minnos kafa asagi duruyo, agirlastikca daha da iner heralde, erken gelcegini dusunuyorum, insallah cok erken gelmez, bende tam gunuhu doldurur da yengeç burcu olur diye umit ediyodm, bakalim bakalim ne olucak çocukum
Evet Rabbim sağlicakla kucaklarimiza aldirsin. Her an geldi gelecek diye bekliyo insan son zamanAmaaannn zaten yapılacak iş değil boşver akışına bırakalım
Günaydın canımmmm
Ayyy ne heyecanlı yaaa
Düşünsene 34. Haftadayız şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?