- 2 Ağustos 2013
- 35.575
- 109.250
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.781
Benim olmadı pek vücudumda sadece otururken koltukta ayaklarımı aşağı sallandırırsam hafif şişiyordu. Dün gece görseydin kocamanlardı yürürken anladım yürüyemedim resmenYaaaa bu tuz işi bana inandırıcı gelmemeye başladı kuzu bende tuzlu tüketiyorum baya baya ama hiç öyle birşeyde yaşamadımm
Yada vücuttan vücuda değişiyor herhalde
Normalde benimde mutlaka ödem olur
Benim ki bu aralar sakin pek hareketli değil. Artık az hissetcekmişiz alan daraldığı içinHerkes uyuyorrrrbu sıpalardaa uyanmay herhalde uyuduklarına göre
Asıl doģumdan sonra konuş diyor bana annemOyy valla bu hamilelik üzerine uzun süre düşünmüyorum büyük konuşmayım da
Hadi yaaa sallama bidaha bakıyimm ama sallamasan herşey normal dimiBenim olmadı pek vücudumda sadece otururken koltukta ayaklarımı aşağı sallandırırsam hafif şişiyordu. Dün gece görseydin kocamanlardı yürürken anladım yürüyemedim resmen
Evett benimde öylee doktorum dediii ama biay sonra sakinleşicek demişti şimdi daha hareketli olabilir demişti buhafta çok kötü etti beni kafası yukarı çıktı ya ayakları aşşağıda nereme basıyor bilmiyorum ama canım acayip yanıyo yaramazzz kizçeeeeBenim ki bu aralar sakin pek hareketli değil. Artık az hissetcekmişiz alan daraldığı içingeceleri uyuyor artık benimki önceden baya hareketli olurdu
Gerçekten bu devirde zor. Rabbim bunu hakkıyla büyütmeyi nasip etsinAsıl doģumdan sonra konuş diyor bana annemama yapmam bende herhalde çünkü masrafı çok tamam çocuk çok bereketlidir ama bitarafıda gücüne yetiştirmek çok zor artik bundan sonra evimiz olana kadar düşünmem gibi herşey pahalı kirada oturuyoruz yinede çok şükür iyiyizz sıkışmadık aam 2 ciden sonra epey sıkışıriz gibi artık duruma göre allahımm
Evet hiç ödem falan olmuyor sallamazsamHadi yaaa sallama bidaha bakıyimm ama sallamasan herşey normal dimi
Benim ki hala yan gelip yatıyor sanırımEvett benimde öylee doktorum dediii ama biay sonra sakinleşicek demişti şimdi daha hareketli olabilir demişti buhafta çok kötü etti beni kafası yukarı çıktı ya ayakları aşşağıda nereme basıyor bilmiyorum ama canım acayip yanıyo yaramazzz kizçeeee
Amin inşaallahh kuzumm büyütmeyi bırak masrafıda çok iyisini almaya calışırsın hep iyileri zstenpahalıGerçekten bu devirde zor. Rabbim bunu hakkıyla büyütmeyi nasip etsin
Öyle tabiAmin inşaallahh kuzumm büyütmeyi bırak masrafıda çok iyisini almaya calışırsın hep iyileri zstenpahalı
Kafası soldaydı busefer sağıma geçti şu 2 gündürr var ama yanda yatıyo anlıyorum sertlik hissediyorum dokununcaBenim ki hala yan gelip yatıyor sanırım
Ben anlamıyorum yaKafası soldaydı busefer sağıma geçti şu 2 gündürr var ama yanda yatıyo anlıyorum sertlik hissediyorum dokununca
Anlama otur aşsağaaaBen anlamıyorum ya
Yok kuzu sanmam havalar ısındı diye doğalgazı kapattım o gece de üstüm açık uyudum sabah bi uyandım boğazım sızlıyoCovid değil dimi?
Üstüne birde ter oluncaYok kuzu sanmam havalar ısındı diye doğalgazı kapattım o gece de üstüm açık uyudum sabah bi uyandım boğazım sızlıyo
Valla benim geçen toplandı bi tarafa ama hala kafası nerde anlayamıyorum ama parmaklarını anlıyorumKafası soldaydı busefer sağıma geçti şu 2 gündürr var ama yanda yatıyo anlıyorum sertlik hissediyorum dokununca
Sorma hepten şifayı kaptık şimdi açık doğalgaz patlıyorum artık sıcaktanÜstüne birde ter olunca
Aaaa bak parmaklarını anlamak süperr onu ben anlayamıyorummValla benim geçen toplandı bi tarafa ama hala kafası nerde anlayamıyorum ama parmaklarını anlıyorum
Biz hala açmadık yaaa ben kalın geziyorum evin içinde bidaha aç kapa şu çarşamba güne kadar böyle ondan sonra herşey iyiSorma hepten şifayı kaptık şimdi açık doğalgaz patlıyorum artık sıcaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?