- 10 Temmuz 2015
- 3.237
- 3.074
- 133
- 35
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.761
Yok yüklemede çıkmadıysa artık daha da çıkmaz. Çünkü o haftalar en yoğun çıkacağı AralıkŞeker sorunum yok şimdilik, sonradan oluşuyor mu bilmiyorum ama doktorum bidaha ölçmeyeceğiz dedi
Ödem oluyor kuzu artık benim bilekler de şiş.Tuzlu yeme fazla.Ay ders çalışıyordum ayaklarımı sallandırıp oturdum hep hafif şişiyordu kalktım resmen yürüyemedim çorapları bi çıkardım aman Allahım kocaman olmuş ayaklarım nasıl şişmişbi garip geldi ya çok zayıf normalde ayaklarım eşime diyorum nolmuş şunlara bak
Covid değil dimi?Sağol canım benim sağolsun kızlar dedi sık sık yicem bakalım ilaç falan kullanamam heralde çarşamba sorucam doktora
Sağol kuzum biraz daha iyim zaten vücut olarak iyim öksürük var bitek o beni korkutuyo ciğerlere indiyse diye
1 tane penye battaniye
1 tane pazen battaniye,
1 tane müslin
1 tane kundak
1 tane sarılık için yemeni
Eki Görüntüle 3049843 Eki Görüntüle 3049844
1 tane 5 li hastane çıkışı
İçine
1 tane iç zıbın
1 tane patikli alt
1 tane mendil
1 tane çorap
Eki Görüntüle 3049845 Eki Görüntüle 3049846
1 tane patikli takım
İçine
1 tane iç zıbın
1 tane patikli alt
1 tane mendil
1 tane çorap
Eki Görüntüle 3049848 Eki Görüntüle 3049847
1 tane örgü yelek
1 tane penye yelek
Eki Görüntüle 3049849
Alt açma bezi
Bez
Islak mendil
Pişik Kremi (Kargoda)
Eki Görüntüle 3049850
(Doğunca giymesi için)
1 tane 5 li takım (Kargoda)
İçine
1 tane iç zıbın
1 tane patikli alt
1 tane mendil
1 tane çorap
1 tane eldiven
1 tane bez
Eki Görüntüle 3049867 Eki Görüntüle 3049851
Biberon
Emzik
Mama kaşığı
Eki Görüntüle 3049853
1 tane pijama
1 tane iç çamaşırı
2 tane emzirme atleti (Kargoda)
Çorap
Depend (Kargoda)
(1 tane daha pijama takımı alcam)
Eki Görüntüle 3049852
Kız maşallah senin de hastane sahibi tanıdık fotoğrafçı tanıdık oh mis vallaHastane fotoğrafçısı tanıdık istediğimiz zaman çekebilir. 2. gün mantıklı
Evet bildirim geldi de bakmadım daha ben
Benim 3. Canımİlk mi senin
Çok değişik oluyorlar dimi böyle bi anda kocaman bacaklar oluyorAy ders çalışıyordum ayaklarımı sallandırıp oturdum hep hafif şişiyordu kalktım resmen yürüyemedim çorapları bi çıkardım aman Allahım kocaman olmuş ayaklarım nasıl şişmişbi garip geldi ya çok zayıf normalde ayaklarım eşime diyorum nolmuş şunlara bak
Allah razı olsun canım benimMaşallahAllah bağıslasin
Benim 3.Yaa Allah bağışlasın maşallah ben senin ilk sanıyordum
Evet o yüzden Max acılma cok daha fazlası olacağı icin yumusatılmasınında bi önemi kalmıyormuş zaten yapması ayrı zor pekte işe yarar bı yöntem gibi gelmedi bana:)Ah canım ya çok geçmiş olsun kızlar demiş zaten tereyağı pekmez şifa olsun canım
Perine masaji nasıl yapacağız ki kendimiz taharet bile zor alıyoruz
Ay çok tatlış çok
Güle güle giysin prenses
Perine masajı açılma için değil ki ama
Doğumda kesi dikiş olmasın diye orayı yumuşatma için yapılıyor
Ama yapabilene tabii
Aaa senle aramızda 2 gün var
Bakalım ilk kim doğuracak
Kuzu dur daha çok haftamız var
Döner daha o kaç kere
Hele aşağı inmesine daha var
Hemen sezeryana odaklama kendini
Aynennn hayırlısıBaştan neye alıştırırsan öyle gider diyorlar ama bence bebeğin cildi ile ilgili ve vez kalitesi de önemli.
Geçmiş olsun canım şimdi nasılsın
Hehhh ayni ayni bendeo durumdayım.nefes alamıyorum oturamıyorum yukarida sertlik varsa kesin çıkmıştırrr alt tarafım yumoş gibi oluyoBenim oğluş sanırım döndü kafası yukarıda gibi geliyor bana sünden beri.Çünkü nefes almakta çok zorlanıyorum ve o kısımda sert bişeyler var.
Bebişler büyüdükçe iskelet sistemi dengesi de değişiyor işte.Son 1.5 ayımız kaldı hayırlısı ile.Çok ağrın olduğunda parol iç kuzu.
Herkes uyuyorrrrbu sıpalardaa uyanmay herhalde uyuduklarına göre
Benim ki gece güzell uyuttu yaaBenimki gece çoşuyor gündüz fazla ses yok demekkii şuan uyuyanların da öyle :)
Benim ilkYaa Allah bağışlasın maşallah ben senin ilk sanıyordum
Normalde olmuyor da sarkınca oluyor ama hiç bu kadar olmamıştıÖdem oluyor kuzu artık benim bilekler de şiş.Tuzlu yeme fazla.
3cü olsaymışBenim ilkfatmanın 3
Minik minikler yaaa insan bi garip oluyorOyy çok minnoşlar ne güzel hazır senin bende yarın kıyafetlerini yıkayıp çantayı hazırlayacağım inş
Küçük şehir olmanın faydalarıKız maşallah senin de hastane sahibi tanıdık fotoğrafçı tanıdık oh mis valla
Benim 3. Canım
Çok değişik oluyorlar dimi böyle bi anda kocaman bacaklar oluyor
Allah razı olsun canım benim
Benim 3.sweetgirlcandy nin 1.
Yaaaa bu tuz işi bana inandırıcı gelmemeye başladı kuzu bende tuzlu tüketiyorum baya baya ama hiç öyle birşeyde yaşamadımmNormalde olmuyor da sarkınca oluyor ama hiç bu kadar olmamıştınormalde tuzlu yerim de eşim yemez ona uyuyorum artık
Oyy valla bu hamilelik üzerine uzun süre düşünmüyorum büyük konuşmayım da3cü olsaymışayy diyorum benmi yanlış hatirlıyorumm bu swoottt nedemek 3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?