- 25 Ağustos 2019
- 61.103
- 114.014
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.261
Çok kötüydü hele de öyle bi zamanda vallahiiİnsanin zoruna gider hele de öyle bi zamanda
Vallahaa çingeneydiler zaten çingene mahallesi gibi biyerde oturuyoruz istanbul kasımpaşa öyle ydi
Roman arkadaşım bile varr
Iyi roman oynarım ha ben kinasınada gitmiştim eski oturduğumuz evin önünde yapmaj istemişlerdi güzelde anılarımız vardı
Vuuuu dimi iştee doğuran nasıl doğurdular ya o sancı falan
Aayyy hadii yaa yengenin ebe olmasıda iyi şans vallahaa kuzuuHadi yaa romanlar çok şen şakrak oluyorlarbende bi roman arkadaşım olsun isterdim:) yengem ebeydi hep o doğurttu. Ama ne güzelmiş ozamanlar bu kadar zorlu geçmiyormuş pırt diye doğuruyorlarmıış:)
Pek alışabilen tip değilim de anlamadım nedenaaa kokmayan imom a imom demem ben oyy kokmasın kuzum işte boşver iç . Belki de alıştın sana öyle geliyo ama bn bi alışamadım ya ilk hamileliğimde de içiyordum sonra istifra ediyordum tekrar içiyordum
Sağlık ocağındaki hemşire 6 ay daha kullancaksın doğumdan sonra hele ki emiyorsa sendeki depoları boşaltacak hep dediAhh kuzum doğumdan sonra da devam edebiliyor ilaçlarmesela bu Demir e özellikle devam ettirebilir. İmom da içiliyordu sanki yanlış hatırlamıyorsam
Umarım yaYapma yawumarım gerek kalmaz
Bende omega royal kullanıyorum arada Bi kokuyor ya her zaman değil. Önce karnımızda üstüne titriyoruz doğunca kucağımızda
Kuzum ben düzenli kullanıyorum sabah, akşam içiyorum yine düşük çıkıyo
Sussss terbiyesizlkk yapmabende bıktımm ama içiyorum
PişmanımmmYaaaaaa böyle kalırsınızzz işteeeebundan bahsediyorum yapmayın böylee
Alışmışsın işte farkında olmadanPek alışabilen tip değilim de anlamadım neden
Evet evet kullanılıyor da işte ne kadar hatırlamıom . D vit de kullanılıyor . Yani şöyle bi kafadan 1buçuk yıl civarı bu ilaçları kullanıyoruzSağlık ocağındaki hemşire 6 ay daha kullancaksın doğumdan sonra hele ki emiyorsa sendeki depoları boşaltacak hep dedi
Canımm benimm vallahaa sizin için diyorumm üzülmeyelim sonra diye akıllanman iyi oldu kısa süredezaten bize böyle kızıp içmiom deseydin kafana terliği fırlatırdım örnek insan idolümüzsün içcem bende ya walla akıllandım
Allah ne verdiyse korunmak falan yok bam bam bam bizdeKızlar bnm açıklamada doğum kontrol yöntemlerini konuşabilirsiniz dr unuzla demiş de , konuşan var mı ya. Ya da bu konuda sonraki süreç için bi planı olan .
İçiyorum valla hazır kokmuyorken bu bitince başka önerdi onu alcam artıkAlışmışsın işte farkında olmadançok sorgulama iç gitsin
D falan neyse de demir hiç istemiyorum yaEvet evet kullanılıyor da işte ne kadar hatırlamıom . D vit de kullanılıyor . Yani şöyle bi kafadan 1buçuk yıl civarı bu ilaçları kullanıyoruz
Valla ben aynı devam ederim sanırım prezervatif ileKızlar bnm açıklamada doğum kontrol yöntemlerini konuşabilirsiniz dr unuzla demiş de , konuşan var mı ya. Ya da bu konuda sonraki süreç için bi planı olan .
Kız öyle deme abimgilin tüp bebekle oldu 2. korunurken 1 sene sonra olduAllah ne verdiyse korunmak falan yok bam bam bam bizde30 yaşındayım eylülde 5 yıllık evli olacağım çok zor oldu bebeğim o yüzden korunmayı düşünmüyorum zaten hemen olmayacağını biliyorum Allahın izniyle hemen olursa da kabulum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?