- 9 Ekim 2021
- 5.999
- 12.364
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.081
Yaaa çok sevindim senin adına ay maşallah sağlıkla gelsinSelam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Canım benim minnoşummm inşallah çok teşekkür ederim. 15 gün geçti reglim, regl gelince aşılama yapacaktık. Geç döllenme bişi oldu sanırım süpriz oldu çok, şoktayım halaAaaayyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Aklimdaydin kaçgündür ama soramadımmmmm
Seliiizzzzz cok duygulandım
Duam seninleeeeeeeee
Ooo tontirik olmuş seninkide maşallah kuzumaŞükürler olsun Allahımherşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa
Maşallah sağlıkla gelsin bu sefer.Selam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Ya hastaneye veriyosun zaten ekstra yatış ücreti ney ne alaka yani hangi hastane bu kuzu4000 hastaneye 4000 doktora veriyorduk
Şimdi 4500 hastaneye 4500 doktora vereceğiz
Ekstra 1750 yatış ücreti (bunada zam gelmiş olabilir)
kovid testi 450
Epidural 2000-2500 arası
Yaparlarsa ağrı kesici ve serum ücreti falanda ekleniyormuş
Istee sürprizz ettii sanaaCanım benim minnoşummm inşallah çok teşekkür ederim. 15 gün geçti reglim, regl gelince aşılama yapacaktık. Geç döllenme bişi oldu sanırım süpriz oldu çok, şoktayım hala
Ooo tontirik olmuş seninkide maşallah kuzuma
Selam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
Daha gitmedim idrar testine gördüm daha çok yeni minnacık teyzesi. Pazartesi gidicem inşallah bir gende heterozigot var belki kan sulandırıcı verirIstee sürprizz ettii sanaabenimki gibi oldu bende tüpe giderken oldu şimdi ne durumda gittinmi doktora kaç oldu haftalık
Herşeydee güzelliiklee olucak selizciimm vallahaa çok sevindimmDaha gitmedim idrar testine gördüm daha çok yeni minnacık teyzesi. Pazartesi gidicem inşallah bir gende heterozigot var belki kan sulandırıcı verir
Ceylinden önce hamiş kaldım heheHerşeydee güzelliiklee olucak selizciimm vallahaa çok sevindimm Eki Görüntüle 3048586
Hahahahahah bakk işteee bide o kaldı ben kalamadım diyordunnCeylinden önce hamiş kaldım hehe
Busefer benim kızçeyi geçti sıpaa
Aaaa doğru aynenn tam tamına olurdu kesinnSenin gittiğinde 30 haftalık değil miydi kız benim haftamda gitsen aynı olurdu bence minikler
Geçmis olsun beebeemm ya tam hasta olma havaları bi soguk bi sıcak valla dikkat et.Aayyyy hayatt size güzel beeeee
Bende halsizim kuzum ya grip oldum gibi burnumu cekiyom habire kış boyu olmadım sini oldum tahmin ediyordum yanii
He vallahaaa akşama bi ıhlamur içerimm sıcak sıcakkGeçmis olsun beebeemm ya tam hasta olma havaları bi soguk bi sıcak valla dikkat et.
Aaaa doğru aynenn tam tamına olurdu kesinn
Ozaman kilo konusunda aynı gidiyoruzz
Seni boyle mutlu görmek ne güzelllAynen aynı gidiyoruz canım
Oohh şifa olsun kuzumaaaHe vallahaaa akşama bi ıhlamur içerimm sıcak sıcakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?