- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.061
Mübarek doğum değil heralde tüp bebek yapıyorlarAz önce kötü bir haber aldım arkadaşımdan
Bizim hastanede doğum ücreti 8000 TLden 9500’e çıkmış
Bu gidişle benim doğum 15.000 i geçecek
Yuppiiii çok sevindimŞükürler olsun Allahımherşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa
Yuppiiii çok sevindimİnsanın morali nasıl yükseliyor güzel şeyler olunca 2 kilolara yaklaşıyor beybilerrrr maşallahhh
AayyyyyŞükürler olsun Allahımherşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa
Gözün aydin canim saglikla gelsin miniğinnŞükürler olsun Allahımherşey yolunda dedi doktorum hatta geçen haftaya göre daha iyi olduğumu söyledi minikim 1800 gr olmuş nst ye girdim oda iyi çıktı çok sevindirik oldum yaa
Delii şey resme çok güldümm
Gözün aydin canim saglikla gelsin miniğinn
Hahaha tahmin ettim dedim böyle komikte atemDelii şey resme çok güldümm
Sende tatlısın çokçokAhahahah yaa çok tatlısın
Napiin looo
Bahçedeyiz Ömer'le o bisiklete biniyorNapiin looo
Aayyyy hayatt size güzel beeeeeBahçedeyiz Ömer'le o bisiklete biniyorben güneşleniyorum
Yaa evet çok şükür. Hemde nasıl yükseliyor şuan elimi kolumu nereye koyacağını şaşırdımArtık iyice büyüyorlar minikler
haftaya cumada bizim kontrol var bekliyoruz
Bende ya valla çok korkuyorum hastalıktan ne çektim geçenBen normalde de bu havalarda hasta olurdum da bunda dikkat ediyorum bide
Ya evet bu sene çocuklar hep hastaydı Allah yardımcın olsun kuzu senin işin daha zorbütün kış dikkat ettim ama benide yakaladı sonundazaten kızım anaokuluna başladığından beri bu sene hep hastaydı ondan bana gecti muhtemelen
Ayy bu dediklerinin hepsini yaptım evi havalandırmak için her yeri açtım bide doğalgazı kapattım gece sıcaktan bunalıyorum diye ama çok üşümüşüm uyanınca geri açtıkGeçmiş olsun canım.Bağışıklığımız düşük ondan oluyor.Ben de 2 ayda bir hasta oldum en son kesmedi covid oldumEvden dışarı çıkmıyoruz.
Hava değişiminden olur, camları karşılıklı açıyorsan ondan olur, gece ince giyinip terliyorsan ondan yine olur, dikkat et kuzum.
Bakayım bende kuzu bulunsunvar canım ebebekte felan satılıyor penaten ürünleri
Aaaayyyyy gerçektenmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiSelam kızlar merhaba, sürece beraber başlayıp 9. Haftada veda etmiştim sizlere. Ben bugün tekrar çift çizgiyi gördüm benim için süreç yeniden başlıyor, umarım bu sefer sağlıkla devam eder, dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?