- 25 Ağustos 2019
- 61.110
- 114.027
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.041
Gorür görürrrSildim yazdığımı tekrar gönderdim ehehe bu sefer görür inş
Çatlak dermatolojik bir olay canım cildin kuru ise fazla su tüketmiyorsan günde 3 kez yağ fıçısına girip çıksanız fayda etmez :)Çatlaklar korkulu rüyamgün de 3-4 kez yağ sürüyorum 200ml lik şişeler 1 hafta yetmiyor lierac falan kesmiyor beni güreşçi gibi yağlanmam lazım şimdilik çatlak yok 11 kilo aldım ama
bütün kış dikkat ettim ama benide yakaladı sonundaYine üşüttüm galiba çıldırıcam ya evden çıkmıyorum nasıl başarıyorum bunu iyice düştü bağışıklığım sanırım
Ayyy bende öyle kış boyunca dikkat ettim geldi vurdu banabütün kış dikkat ettim ama benide yakaladı sonundazaten kızım anaokuluna başladığından beri bu sene hep hastaydı ondan bana gecti muhtemelen
Geçmiş olsun canım.Bağışıklığımız düşük ondan oluyor.Ben de 2 ayda bir hasta oldum en son kesmedi covid oldumYine üşüttüm galiba çıldırıcam ya evden çıkmıyorum nasıl başarıyorum bunu iyice düştü bağışıklığım sanırım
var canım ebebekte felan satılıyor penaten ürünleriAa burda yok o zaman
Doğru aslında Deneye deneye görücez kuzu
Gerçekten öyle geçmiyo sanki günler
gecen hafta ki halsizlik hastalık belirtisi idi demek kiAyyy bende öyle kış boyunca dikkat ettim geldi vurdu bana
Benimde hiç halim yok resmen şuangecen hafta ki halsizlik hastalık belirtisi idi demek ki
İstisnalar kaideyi bozmaz diyelimbenim ilk kizimda nasil yanardi midem felaketti.Cocuk dogdu 2 yil sacsiz gezdi cikmadi saci)) bu hamileligimdede yanma yok bakalim saclimi dogacak sacsizmi))
Anlarsın bizleri seçmişler dünyaya gelmek içinKesinlikle inş çok güzel bakabilirim onu anlayabilirim
Çok iyiHayırlı cumalar kızlar
Dün annemin evine şoktan küvet ve kova aldım. 76 TLye çok uyguna geldi
Evde maşrapa vardı zaten
Birde filesini aldımmı tamamdır
Ay yuh nedir yaaaaAz önce kötü bir haber aldım arkadaşımdan
Bizim hastanede doğum ücreti 8000 TLden 9500’e çıkmış
Bu gidişle benim doğum 15.000 i geçecek
Hastaneye zaten veriliyor bide yatış ücreti ne alaka ya saçmalık4000 hastaneye 4000 doktora veriyorduk
Şimdi 4500 hastaneye 4500 doktora vereceğiz
Ekstra 1750 yatış ücreti (bunada zam gelmiş olabilir)
kovid testi 450
Epidural 2000-2500 arası
Yaparlarsa ağrı kesici ve serum ücreti falanda ekleniyormuş
bu fiyatlar ne ya4000 hastaneye 4000 doktora veriyorduk
Şimdi 4500 hastaneye 4500 doktora vereceğiz
Ekstra 1750 yatış ücreti (bunada zam gelmiş olabilir)
kovid testi 450
Epidural 2000-2500 arası
Yaparlarsa ağrı kesici ve serum ücreti falanda ekleniyormuş
Bakayım cnm BİM’e umarım vardır ordaÇok iyiFile sanırım bimde var geçenlerde gelmiş görmüştüm
İyice cılkını çıkardılar artıkHastaneye zaten veriliyor bide yatış ücreti ne alaka ya saçmalık
Amin cnm sağolbu fiyatlar ne yane kadar zamlandı herşey. istemeye istemeye devlete gidiyorum sırf bu yüzden bu hamileliğimde yoksa bu pahalılıkta kalkamazdık altından. Allah yardımcınız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?