- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.021
Seviyorumm kuzu vallaha doğum az kaldı kalbim pıttpıttt bide sezaryen dedi ya doktor öyle şimdilik diye sadece diye olsa olsa gitsem olsam alsam kucağıma diye düşünür oldumkızzz sus dedimm kendi kendime içerde nekadar gelişirse okadar iyi dedim sustum
Evett bende o duygusal durumdayım işte cok tuğaffBende bazen farkında olmadan gelsin hemen diyorum da sonra hemen düzeltiyorum duamı:)) son zamanlar olunca zaman geçmez ya umarım öyle olmaz çok fazla sabırsızım bi okadar da korkuyorum nasıl yapacağım ben diye :),
Evet çıktım bebek 1540 gram olmuş. Kanama için doktor nst istedi herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi canmKorkma başka bir yerden gelmiştir belki de. Çıktın mı kontrolden
Benimde geçen hafta 1540 gramdı:) gözünaydın canımEvet çıktım bebek 1540 gram olmuş. Kanama için doktor nst istedi herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi canmkilosu normal mi dedim normal dedi 30+1
Yalnız değilsin canım korku endişe bianda benide panikletiyor özellikle az kaldığını düşündüğüm zaman sağlıkla zamanında gelsinler onlar öğreticek bize nasil yapacağımızı sımdıden bile herseyin önüne geçmeye başladılarBende bazen farkında olmadan gelsin hemen diyorum da sonra hemen düzeltiyorum duamı:)) son zamanlar olunca zaman geçmez ya umarım öyle olmaz çok fazla sabırsızım bi okadar da korkuyorum nasıl yapacağım ben diye :),
Masallah canım baska bıseydır belkı o kanama denecek kadar bişey değil bebişko sağlıklıKızlar kontrolden çıktım herşey normal dedi 1540 gram olmuş 30+1 de. 3 hafta sonra çağırdı. Kanama için nst çektirdi herhangi bir sorun yok dedi zaten çok çok minik iğne ucu kadar 2 3 damlaydı
Sağol canm teşekkür ederim. Normal heralde kilosu değil mi normal dedi ama doktorBenimde geçen hafta 1540 gramdı:) gözünaydın canım
Aynen doktor da öyle söyledi canm hani herşeyden olabilir dedi vajinadan da gelmiş olabilir idrarda da yada başka Bi şey herşeyden olabilir dediYalnız değilsin canım korku endişe bianda benide panikletiyor özellikle az kaldığını düşündüğüm zaman sağlıkla zamanında gelsinler onlar öğreticek bize nasil yapacağımızı sımdıden bile herseyin önüne geçmeye başladılar
Masallah canım baska bıseydır belkı o kanama denecek kadar bişey değil bebişko sağlıklı
Ne güzel haberler maşallahEvet çıktım bebek 1540 gram olmuş. Kanama için doktor nst istedi herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi canmkilosu normal mi dedim normal dedi 30+1
Halsizlikle başlıyo zaten kuzu ya inşallah ilerlemeden atlatırızBenimde burnum tıkandı tıkanacak hale geliyo kuzu hiç halim yok hasta gibiyim
Nasıl oluyo anlamıyorum ya bi anda kendimi yatak döşek buluyorum hastalık havaları sanırım ondanSanırım bende geri oluyorum burnum yanmaya başladı şimdi
Insaallahh inşaallahhhHalsizlikle başlıyo zaten kuzu ya inşallah ilerlemeden atlatırız
Nasıl oluyo anlamıyorum ya bi anda kendimi yatak döşek buluyorum hastalık havaları sanırım ondan
Yalnız değilsin canım korku endişe bianda benide panikletiyor özellikle az kaldığını düşündüğüm zaman sağlıkla zamanında gelsinler onlar öğreticek bize nasil yapacağımızı sımdıden bile herseyin önüne geçmeye başladılar
Masallah canım baska bıseydır belkı o kanama denecek kadar bişey değil bebişko sağlıklı
Sağol canm teşekkür ederim. Normal heralde kilosu değil mi normal dedi ama doktor
Onda da hiçbir sıkıntı çıkmadı çok şükürNe güzel haberler maşallahNST de de güzel geçicek inşallah
Yaa içim çok rahatladı çok şükürAynen haftasına göre tam uyumlu canım
Du bakalımm kuzum öğleden sonra çağırırDoktoruma her cuma sabah kaçta gelmem gerektiğini yazarım 2 saattir cevap yokstrese girdim ya çok mu yoğun acaba
Du bakalımm kuzum öğleden sonra çağırır
Hadi gözün aydınEvet çıktım bebek 1540 gram olmuş. Kanama için doktor nst istedi herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi canmkilosu normal mi dedim normal dedi 30+1
Ben normalde de bu havalarda hasta olurdum da bunda dikkat ediyorum bideHalsizlikle başlıyo zaten kuzu ya inşallah ilerlemeden atlatırız
Nasıl oluyo anlamıyorum ya bi anda kendimi yatak döşek buluyorum hastalık havaları sanırım ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?