- 25 Ağustos 2019
- 61.111
- 114.029
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #49.001
Aaayyy cok güzell kızzzz insaallah inşaallahh bakalımm haziranda ne olcakkHadi gözün aydın,maşallah büyümüş prenses❤
Döner daha merak etme. Benim kız doğuma kadar baş gelişti 6 cm acilmam oldu birden bir döndü yukarıya abovv bana dediler sezeryan olcan geri dönmezse diye
E o kadar sancıyı çekmişim istemedim tabi sezeryan olmasını. Son anda döndü de normal oldu
Pıhtılaşma bozukluğu yok ama öncesinde emboli geçirdiğim için kan sulandirici iğne vurunuyorum.
İnşallah güzel haberlerle gelirsin
Benimde burnum tıkandı tıkanacak hale geliyo kuzu hiç halim yok hasta gibiyimYine üşüttüm galiba çıldırıcam ya evden çıkmıyorum nasıl başarıyorum bunu iyice düştü bağışıklığım sanırım
Korkma başka bir yerden gelmiştir belki de. Çıktın mı kontroldenKızlar biraz önce tuvalette peçetede minicik minicik iki damla kan gördüm sabah 9 da kontrolüm bebek hareket ediyor ama çok korkuyorum
Sanırım bende geri oluyorum burnum yanmaya başladı şimdiYine üşüttüm galiba çıldırıcam ya evden çıkmıyorum nasıl başarıyorum bunu iyice düştü bağışıklığım sanırım
Nazar değdi topiğeBenimde burnum tıkandı tıkanacak hale geliyo kuzu hiç halim yok hasta gibiyim
Hahahah adamda doğal olarak seni öyle alıştığı için banada oyle der ama dün iyiydim neolduysa sabaha karsı olduNazar değdi topiğebenimde burnum yanmaya başladı
Dün bide o kadar halsiz gariptim ki modum düşüktü resmen. Eşim de küstüm sandı sürekli noldu neye canın sıkıldı dedi durdu
Valla hemen her şeyden üşütüyoruz zekta nın dediği bağışıklık düştü sanırım iyiceHahahah adamda doğla olarak seni öyle alıştığı için banada oyle der ama dün iyiydim neolduysa sabaha karsı olduakşama bi ıhlamur içeyim ben
Valla noldu hepimize bi andaKızlar noluyoo size kendinize gelin benimde karnım ağrıyor yalnız
Evettt herşeyimiz bebeğe gidince vücut kalkmıyor olabilirrValla hemen her şeyden üşütüyoruz zekta nın dediği bağışıklık düştü sanırım iyice
Ishalmı oldun acaba benim öyle oluyo ağrıdığı zamanKızlar noluyoo size kendinize gelin benimde karnım ağrıyor yalnız
Ishalmı oldun acaba benim öyle oluyo ağrıdığı zaman
benim ilk kizimda nasil yanardi midem felaketti.Cocuk dogdu 2 yil sacsiz gezdi cikmadi saci)) bu hamileligimdede yanma yok bakalim saclimi dogacak sacsizmi))Anladım canım inşallah bir sıkıntı olmaz ya :/
Sen nasılsın geçti mi mide yanman?
Benim kızımda da çok yanıyordu baya saçlı doğdu. Saçlı olacak derler çok mide yanması olunca. Bunda baya az mide yanmam keltos olacak diye gülüşüyoruz eşimle
Aaa evett iyi zamanında olmuş enazından ama birşey yoktur yaa kan dolaşimın hızlanmıştır belkiKuzu ilaç kullandığım için hep o durumdayım ama bu başka ağrı ya. Kontrole gideceğim neyse ki bugün
Aaa evett iyi zamanında olmuş enazından ama birşey yoktur yaa kan dolaşimın hızlanmıştır belki
Inşallahh kuzumm yalnızz benimki yukardayaOlabilir kuzum. Umarım bu halleriniz doğuma kader sürmez
Inşallahh kuzumm yalnızz benimki yukardaya
Alt karnım boş gibi üst karnım tam sertt elime geldi gelecek kafası sıpaaa
Heee kızzz karnıma bakinca kafası çok belli ediyoOyy yerleşmiş oraya keyfi yerinde ozaman rahat geldi orası demek ki :)
Heee kızzz karnıma bakinca kafası çok belli ediyo
Seviyorumm kuzu vallaha doğum az kaldı kalbim pıttpıttt bide sezaryen dedi ya doktor öyle şimdilik diye sadece diye olsa olsa gitsem olsam alsam kucağıma diye düşünür oldumFırsat bu fırsat sev annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?