- 5 Mart 2021
- 5.993
- 8.847
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.861
EneeeKızlar gece farklı bir ilaç içmem gerekirken uykulu halimle gidip 2 tane vitaminden içmişim yaw umarım bişi olmaz şimdi 2 gün içmesem vitamini olur herhalde :)
Ay aman şok geçirmiştir kızAyy sorma kuzu bayram nedir geldi vallaha bayramm eşimin arkadaşının eşide bizim doktorumuzla doğum yapmis akşama doğru muayeneye gitmişler nese girmis bakmışlar falan bianda kızın suyu geldi hemen almışlarr sezaryene sezaryen olcaktı çünkü daha kız peşine bavul falan getirmedi nerden bilsinçocugu oyle ortüp getirmişler yanlarına çırılçıplak
Eevttt denk gelseydi bugüne ziyaret ederdik çıkmışlarrAy aman şok geçirmiştir kızminiş sürpriz yapmış anadan doğma dedikleri
Ooo hadi gözün aydın boşuna evhamlandın bakAayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaabenim kızım yaramaz çıkmış şimdilik olsa sezaryen dedi ama döner dedi zamanla ama olmasada sezaryen vallaha
Bugün içme bir şey olmazKızlar gece farklı bir ilaç içmem gerekirken uykulu halimle gidip 2 tane vitaminden içmişim yaw umarım bişi olmaz şimdi 2 gün içmesem vitamini olur herhalde :)
Hee kız büyümüşOoo hadi gözün aydın boşuna evhamlandın bak
Büyümüş kız sıpa yesinler onu
Döner daha yaaa çok var
Bugün içme bir şey olmaz
Benimkini geçmiş bak Almira hanımHee kız büyümüş
Eevtt çok var daha bakalım belliydi idrarıma basıyo bianda bian kramp giriyo alt karnımda megersem ayaklarıymış
Ama bu çok büyük özel bi parça değil kuzum ya ne bileyim nohut battaniye var diğeri yokGeliyor aslında canım ama çalışanı tanıyan önceden ayırtıyor gelmedi diyor yada tükendi diyorlar
Oy maşallah kuzuya kilosuda önde dimiAayyyy kızlaarr ben evham yapmışım hicbirsey yok herşey normal dedi doktorr 1750 olmuş kilosu amaa tek sorun kafası yukarda aşşagıda değilmiş sıpaabenim kızım yaramaz çıkmış şimdilik olsa sezaryen dedi ama döner dedi zamanla ama olmasada sezaryen vallaha
Aaa nst demedi mi sana. Bn yarın nst ye giricem inş kontroldeKızzz onuda şey için sordu çalışıyormusun diye dedim yok calışmiyorum ozaman gerek yok nst dedi evde bolbol dinleniyorsun dedi yorma kendini dedi o herşey iyi olduğuna göre gerek duymadı
Ayyyy geçen sene bimde çok güzel güneşlik şemsiye gelmisti balkon için anaa ara ara bul yok her bime gittim arabaylaa nese bi bime geldim ordada yoktu dedim belki sıkıştı arkalara pohiyenn bi baktımm orda öyle bi saklamışlarkii kesin önceden ayarlatmışlar hayvanlarrr ben aldım kaptım geldim çok iyi oldu
Eneeevitaminden olmaz heralde bir şey.. Sen yaz doktoruna kuzum nolur nolmaz
Ama bu çok büyük özel bi parça değil kuzum ya ne bileyim nohut battaniye var diğeri yok
Kilo konusundamı kızzzBenimkini geçmiş bak Almira hanım
Oyyy kuzuu evett normal haftasına göre iyi dediiOy maşallah kuzuya kilosuda önde dimitahmini doğum tarihini nezaman gösterdi cihaz sezeryan mi dusunuyorsun cnm benmkide suan yüz gelişli yüz le cikamaz döner ama dönmezse bu pozisyonda sezrryan demişti ne yapacaz bilmiyorum walla
Demedi kuzumm herhalde çalışmadığımdan mı bilmiyorumm 1ay sonra olcakAaa nst demedi mi sana. Bn yarın nst ye giricem inş kontrolde
Bırakmamm sinir oldum amaa niye böyle iyice sıkıştırdılar dedim yaa sonra jeton düştüAhahahahaaha helal olsun sana kız bırakmamışsın onlara
Ooyyy hemde ne sağlıklı teyzoşuuJou Sağlıklımıymış teyzesinin kuzusu Büyümüş baya maşallah saglikla gelsinde sezeryanda gecip gidiyor unuttum bak acilarini 2.yi ettik
Duymuştum bunu ama ben aldım sudocremKızlar bu kremden sağlık ocağına yazdırın memişlere ve bebişler in poposuna çok iyi geliyormuş arkadaşım çok övdüiçinde de yazıyormuş zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?