- 25 Ağustos 2019
- 61.120
- 114.081
- 698
- 30
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.461
Evett kuzum vardiyalı çalısinca öyle olduDaha iyiyim kuzum eşim saolsunoyy 12 ye kadar yalnız mısın az kalmış neyse ki gelmesine
Sorma çokkötü bende geçen sene nisanda korona olmuştum bilirimmm bu hastalığı geçmiş olsunn cokçokkİyiyi
Daha iyiyim bitanem hala tam iyileşmedim ne iğrenç bir hastalıkmış.Sen nasılsın kuzu?
Sağol kuzucum.Eşimde kızımda bişey yok da bende aşı yoktu işte birde hamilelik.Test negatife döndü şükür.Sorma çokkötü bende geçen sene nisanda korona olmuştum bilirimmm bu hastalığı geçmiş olsunn cokçokk
Sağol kuzucum.Eşimde kızımda bişey yok da bende aşı yoktu işte birde hamilelik.Test negatife döndü şükür.
Yeni bişeyler aldınmı bebişe?Ay sonu kıyafetlerini yıkayıp ütülerim şifonyere yerleştiririm artık.Kışlıklarla yazlıkları ayırırken o da aradan çıkar.
Emzik falan herşey aldım bi 3 5 zıbın kaldı hastane çıkısı kaldı o da bayramda istanbula gidince alıcaz kuzu benim herşey hazır yıkanmış koyuldu şifonaSağol kuzucum.Eşimde kızımda bişey yok da bende aşı yoktu işte birde hamilelik.Test negatife döndü şükür.
Yeni bişeyler aldınmı bebişe?Ay sonu kıyafetlerini yıkayıp ütülerim şifonyere yerleştiririm artık.Kışlıklarla yazlıkları ayırırken o da aradan çıkar.
Bu erkeklere neden söylemek zor gelir anlamıyorum. Kendi yapacaksa kuzum sende misafir gibi davran o gün :)Eşime çok sinirlendim.Hastayım hamileyim evde bebek var tutmuş abisini yeğenlerini anne babasını bana sormadan yemeğe davet etmişBirde diyorki sen bişey yapmicaksın yemeği ben yapicam.Ben ev sahibiyim ev sahibi
Eşime çok sinirlendim.Hastayım hamileyim evde bebek var tutmuş abisini yeğenlerini anne babasını bana sormadan yemeğe davet etmişBirde diyorki sen bişey yapmicaksın yemeği ben yapicam.Ben ev sahibiyim ev sahibi
Amaann olsun kuzu niye sinirleniyon sonucta o etmis yemekk sen birşey uğraşmadın gelsin gitsinlerr seni uğraştırmadı sonuçta sen ona şükrettEşime çok sinirlendim.Hastayım hamileyim evde bebek var tutmuş abisini yeğenlerini anne babasını bana sormadan yemeğe davet etmişBirde diyorki sen bişey yapmicaksın yemeği ben yapicam.Ben ev sahibiyim ev sahibi
Gecelik al yanına 3 tane olsun canım çabuk kirleniyor kan lekesi vs. derken. Emzik nasıl bişey aldın?Hadi inşallah senin de birşeyin kalmamış.Ben de hastane çıkışlarını aldım 2 takım.2 takım da kızımdan kalan unisex olanlardan koyarım.Erkek bebek olunca daha çok kirleniyor diyorlar.Emzik falan herşey aldım bi 3 5 zıbın kaldı hastane çıkısı kaldı o da bayramda istanbula gidince alıcaz kuzu benim herşey hazır yıkanmış koyuldu şifonageceliğimi evden getiricem 1tane var sadece bitanede evden
Olmaz işte kuzu evde bebeğim var.Mutfağa illa ki gireceğim dolanacağım düşüncesiz adam akşam akşam sinirlendirdi beni.Bu erkeklere neden söylemek zor gelir anlamıyorum. Kendi yapacaksa kuzum sende misafir gibi davran o gün :)
Uğraşacak olan yine benim kuzu biliyorum çünkü başıma geleceği. 2 aylıktı kızım yine tutturmuştu annemleri yemeğe çağıracam diye.Abisi yaz boyu burdaydı hamile de değildim o zaman niye çağıralım demiyosun da 8 aylık olunca diyosunAmaann olsun kuzu niye sinirleniyon sonucta o etmis yemekk sen birşey uğraşmadın gelsin gitsinlerr seni uğraştırmadı sonuçta sen ona şükrett
Tamamm 1 tane daha yedek neolur neolmaz getiririmm peşimee bunları aldımGecelik al yanına 3 tane olsun canım çabuk kirleniyor kan lekesi vs. derken. Emzik nasıl bişey aldın?Hadi inşallah senin de birşeyin kalmamış.Ben de hastane çıkışlarını aldım 2 takım.2 takım da kızımdan kalan unisex olanlardan koyarım.Erkek bebek olunca daha çok kirleniyor diyorlar.
Olmaz işte kuzu evde bebeğim var.Mutfağa illa ki gireceğim dolanacağım düşüncesiz adam akşam akşam sinirlendirdi beni.
Aayyyy sende haklısın birşekilde gircen çıkcann cokta lazımdı ailelerii eve cağırmakUğraşacak olan yine benim kuzu biliyorum çünkü başıma geleceği. 2 aylıktı kızım yine tutturmuştu annemleri yemeğe çağıracam diye.Abisi yaz boyu burdaydı hamile de değildim o zaman niye çağıralım demiyosun da 8 aylık olunca diyosun
Ay tam dayaklık yaEşime çok sinirlendim.Hastayım hamileyim evde bebek var tutmuş abisini yeğenlerini anne babasını bana sormadan yemeğe davet etmişBirde diyorki sen bişey yapmicaksın yemeği ben yapicam.Ben ev sahibiyim ev sahibi
Hayırlı olsun prenses güzel günlerde kullansın inşallahTamamm 1 tane daha yedek neolur neolmaz getiririmm peşimee bunları aldım
Depend bebe bakim kremi bu tür şeyleri aldımm pamuk temizleme aldım geride bunlar kalmıştı bittii
Eki Görüntüle 3046798
Daha vakit var kız benim geçen haftalarda Bi erken doğum riskim oldu şimdi geçti çok şükür ama gözüm korktu
Yemeği o yapacak da sen de misafir gibi oturmucan işte sorun orda ama erkekler anlamıyor ya . İş sadece yemek yapmakla bitse sonrası daha fena. Ee gittiler mi atlattın bariEşime çok sinirlendim.Hastayım hamileyim evde bebek var tutmuş abisini yeğenlerini anne babasını bana sormadan yemeğe davet etmişBirde diyorki sen bişey yapmicaksın yemeği ben yapicam.Ben ev sahibiyim ev sahibi
Ağlama kuzum yaaa kıyamam benEvet ya nerde bu millet napıo dizileri mi var acaba. Ben napim ağlayıp duruyorum yinesen napıon bakim
Çooook çok sinir bozucu.. Allah yardımcın olsunEşime çok sinirlendim.Hastayım hamileyim evde bebek var tutmuş abisini yeğenlerini anne babasını bana sormadan yemeğe davet etmişBirde diyorki sen bişey yapmicaksın yemeği ben yapicam.Ben ev sahibiyim ev sahibi
Gerek yok demişler bu ısrar etmiş.Kv diyecek orda kız hamile gelemeyiz olmaz yorulur diye ama niye desin biz el kızıyız ya!Ay tam dayaklık ya
İstediği kadar o yapsın yani sonuçta sen hastasın insanları ağırlamak kolay değil. Bide bebeğin de var dediğin gibi.
Gelenlerde mi düşünmüyor hiç anlamıyorum ki
Cumartesi günü. Abisi şehir dışında 2 saatlik mesafede! Gidiyorlarmış vicdan yapmış.Biz evlendiğimizden beri bir kez gitmedik onlara çağıran da yok bizi.Ama ben aklımdan dahi geçirmiyorum böyle şeyleri.Ağlama kuzum yaaa kıyamam ben
Bebişinle konuş sakinleş
Çooook çok sinir bozucu.. Allah yardımcın olsun
Ne zaman geliyorlar yarın mı
Yok ctesi gelecekler.Bana neden danışmıyosun sen bu mu eşini düşünmek.Yemeği o yapacak da sen de misafir gibi oturmucan işte sorun orda ama erkekler anlamıyor ya . İş sadece yemek yapmakla bitse sonrası daha fena. Ee gittiler mi atlattın bari
Kendini bilen biri olsa derdi işte o da zaten bize denk gelmez.Gerek yok demişler bu ısrar etmiş.Kv diyecek orda kız hamile gelemeyiz olmaz yorulur diye ama niye desin biz el kızıyız ya!
Cumartesi günü. Abisi şehir dışında 2 saatlik mesafede! Gidiyorlarmış vicdan yapmış.Biz evlendiğimizden beri bir kez gitmedik onlara çağıran da yok bizi.Ama ben aklımdan dahi geçirmiyorum böyle şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?