- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #48.361
Benimde hep öyle gidiyor. Tabi yine de belli olmaz dediğin gibi. Birde titremeden bahsetmişsiniz ya o bendede oluyor ne yapıyorlar da bu minikler titriyorlar yaBenimki hep günlüğe göre gidiyorduu bakalım busefer aynı olcakmı
Ayy sormaa dün gecede bi titreme ettii kızım. Niye titruyon diyom hahaha bu sabah hele esniyodu kızz baya ayy ilkdefa böyle çok derinden esnediğini gördüm ben bian idrarıma vuruyo epey canımı acıtıyo bugece pek uyutmadı benim şuan da hala dövüyo beniiiBenimde hep öyle gidiyor. Tabi yine de belli olmaz dediğin gibi. Birde titremeden bahsetmişsiniz ya o bendede oluyor ne yapıyorlar da bu minikler titriyorlar ya
Günaydın canoGüüüünnnnaaayyyydddddııııınnnnnnnnn
Ayy sormaa dün gecede bi titreme ettii kızım. Niye titruyon diyom hahaha bu sabah hele esniyodu kızz baya ayy ilkdefa böyle çok derinden esnediğini gördüm ben bian idrarıma vuruyo epey canımı acıtıyo bugece pek uyutmadı benim şuan da hala dövüyo beniii
Ahahahha düştüler peşimize
Almadıysan çok iyi ettin valla güt bakalım perşembe öğrenicenAyyyy vallahaaa vuuuu uyumlu seninde gidiyorsada böyle olduysa benimki neolur bilmemm neseki kiyafet falan almadım daha ona göre alırız artıkbayramda
Valla arası olsun en çokta sağlıklı olsun bence en önemlisi bu kuzuKızlar kilo olayı çok değişken ya takılmayın şimdiden,benim de ilk oglusa doktor çok uzun boylu olacak diyordu ben de aldıklarım olmaz diyordum vs bı doğdu 50 cm normal boy
Boy kilo vs yanılma oranları yüksek oluyor bazen .
Tabi yine de dikkat etmekte fayda var eğer bebekleriniz o kadar tontisse
Yazık bebitolara zayıf olsalar dert tontis olsalar dertçocukları hiç rahat birakmiyoz be yaaaa
Muayene edicez dedi nasıl edicekse ya bide bi kere tetenoz vuruldumya 2. Ye gerek varmı acaba istemiyorum da şimdi böyle diyip aşıyı olup gelirimAhahahha düştüler peşimize
Tabi tabi sağlıklı olsunlar da ,kuvoze falan girmeden,sağ salim selametle büyütmek nasip olsunAlmadıysan çok iyi ettin valla güt bakalım perşembe öğrenicen
Valla arası olsun en çokta sağlıklı olsun bence en önemlisi bu kuzu
Kalp atışına bakacaktır. Dün doktor annemi fırında görmüş tanımış hemşireler senin kızı arıyordu diyeMuayene edicez dedi nasıl edicekse ya bide bi kere tetenoz vuruldumya 2. Ye gerek varmı acaba istemiyorum da şimdi böyle diyip aşıyı olup gelirim
Beybitoo napiin evdemisin iştemiGünaydın cano
Hahahahahaahah kahkaha attım şuann ayyyYa bir defa alt kısma vurup durdu nasıl canım acıdı okadar korktum ki bişey olacak diye hemen ayaklarımın altına yüksek bişey koydumda durdu hemen. Şimdi internette bakımda titreme olayı gazdan oluyormuş. Ay herşeyi de gaza bağlıyorlar :))
BakalummmAlmadıysan çok iyi ettin valla güt bakalım perşembe öğrenicen
Valla arası olsun en çokta sağlıklı olsun bence en önemlisi bu kuzu
Ahahahha düştüler peşimize
Evdeyim öğleden sonra sağlık ocağına gitcemBeybitoo napiin evdemisin iştemi
Hahahahahaahah kahkaha attım şuann ayyybenimde bian vuruyo dedim şasırdı herhalde
Daha iyi benceBeni neden kimse aramıyor kimse düşmedi peşime
Daha iyi bencehiç gitmedin mi sen?
Hee haberleri de var yaniSadece tetanoz için aradılar kuzum
Hahahah aranıyosun bi gitde rahatlasınlar artıkKalp atışına bakacaktır. Dün doktor annemi fırında görmüş tanımış hemşireler senin kızı arıyordu diyeo da yarın gelcek demiş
Hemşire annemi aradığında kalp atışına falan bakcaz demiş
Ben hiç olmadım olmayı düşünmüyorum belki doğuma yakın tek doz olurum. Bence sana yine şak vuracak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?