- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.814
- 83
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.821
O hangi şehir yaBizide ankaşmalı hastaneye gönderecek muhtemelen
Burda o kadar ucuz olmaz bundan eminim
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versin
Ben muayeneye 400 ödüyorum
Emzik ve krem var fakat biberonu hiç bilmiyorum
Bende Bi arkadaşımdan duydum benim hastaneye gidiyordu tabi şimdi artmış olabilirBizim burda geçen yıl 30 tl ydi şimdi oda 50-60 olmuştur 15 çok iyi valla
Al benden de o kadarKızlar iki gündür bakamadım ya perşembe akşamdan beri çok fenaydım. Gecesinde de bütün gece hiç uyuyamadım sanki çatlayacam ölcem artık dedim ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum sığamıyorum hiç bi yere. 1gecede 5kez istifra ettim . Dün okula da gidemedim, yataktan kalkamadım hiç. Hiç bişe yiyemedim. Biraz bişe yesem sanki karnım patlayacak. Dr um kullandığım bulantı hapına devam dedi bi de Rennie duo verdi
Kuzum sancı var mı ve bebeğin kalp atışına baktı yorumladı doktorum.Ya biz bu nst ye niye giriyoruz onu anlamadım ben
Ne ki bu nst
Bence alma çok fazla şikayet okudum ben geneli bebeğimde alerji yaptı yazıyordu
Aynen bende böyleyim nefes darlığı, çabuk yorulma bel ağrısıAl benden de o kadar
Oturamiyorum, yatamiyorum, uyuyamiyorum, yiyemiyorum, mide yanmasi.. sanki hic bir yere sigamiyorum. Biran once zaman gecsin de dogurayim nefes almakta zorlaniyorum.. iki adim diger odaya gitsem kopek kovalamis gibi nefes aliyorum
Valla ya gun icerisinde surekli Kac gun kaldi diye takvime bakarken yakaliyorum kendimiAynen bende böyleyim nefes darlığı, çabuk yorulma bel ağrısıhamileligin güzel zamanları bitti galiba biran önce doğurmak istiyorum
Yuuuh ya bu neBu doğum olayıda çok pahalı kızlar ya
Sezeryan fiyatlarını bilmiyorum
Fakat normal doğumu öğrendim
Bizim doktor özel muayenehanede olduğu için
4000 TL doktora
4000 TL hastaneye
1750 TL hastanenin gecelik yatış ücreti
450 TL kovid testi ücreti
Birde ekstra epidural istersen sanırım 2000-2500 TL arası bir şeyde ona ödüyormuşsun
Paket olayı burdada yok yazıkki
Rahiki Mahtumun deterjanlarınan baktınız mı?Kızlar bu bebek deterjanlarını birtek ben mi saçma buluyorum yahepsi kimyasal hepsi hemen hemen aynı işlemi görüyor 100 100 doğal olayina ben hic inanmıyorum nedense normal deterjan ne ise bebek deterjanı da o benim için, elde yıkama için belki alırım sabun tarzı ama geri kalan hepsi aynı kimyasal ürünler
Al benden de o kadar
Oturamiyorum, yatamiyorum, uyuyamiyorum, yiyemiyorum, mide yanmasi.. sanki hic bir yere sigamiyorum. Biran once zaman gecsin de dogurayim nefes almakta zorlaniyorum.. iki adim diger odaya gitsem kopek kovalamis gibi nefes aliyorum
Aynen bende böyleyim nefes darlığı, çabuk yorulma bel ağrısıhamileligin güzel zamanları bitti galiba biran önce doğurmak istiyorum
Allahımbitmedigitti on Instagram: "Minik minik 👣👣 #reels #baby#instagood#turkey#bebek"
41K likes, 28 comments - bitmedi.gitti on March 14, 2022: "Minik minik 👣👣 #reels #baby#instagood#turkey#bebek".www.instagram.com
Yaza hazır mıyız kızlar
Aynen bende böyleyim nefes darlığı, çabuk yorulma bel ağrısıhamileligin güzel zamanları bitti galiba biran önce doğurmak istiyorum
Hepimiz doğurmak istiyoruz artıkvalla zormuş gerçekten yaaa
En güzel bekleyiş cok şükür sağlıklı gelsinler de bugünlerde gecerBiraz moralimiz yerine gelsin pozitif bir sarki ile.
Evet yani tek seçeneğin oysa napıcaksın kuzu mecburVerdiğim para çok içime otursa da el mahkum başka seçeneğimiz yok
Bende takip ediyorum instadan bu sayfayı merakta ediyorum alıp denemeyi düşünüyorum kuzuRahiki Mahtumun deterjanlarınan baktınız mı?
Reklamı çok yapılan ve yaygın olarak kullanılanlarda haklısınız içerikleri hep sorunlu. Tamamen temiz içeriğe sahip markaların isimleri çok duyulmuş olmuyor ve birazda pahalılar diğerlerine kıyasla.
İnstagramda prima sundari diye bir hanım var. Onun sayfasındaki deterjan markalarına da bakabilirsiniz.
Bu arada ben dün ilk defa Rahiki Mahtumun bulaşık makinesi deterjanını denedim, oksisiyle beraber. Performansı görebilmek için Biraz da kirli koydum bulaşıkları. Elhamdülillah tertemiz çıktılar üstelik kokusuzdu da.
Çamaşır için olanları da demeyince yazarım yine inşallah. Almak isteyenler için minik bir bilgi olsun.
Zaten tek tesellimiz umudumuz bebeklerimizi kucağımıza alma hayaliBiraz moralimiz yerine gelsin pozitif bir sarki ile.
Son gün bile doğum pozisyonuna geçebiliyorlarmışDun biraz nisan topiginde dolastim, zamani gelmis fakat dogumu henuz baslamamis bir Kac kisi var. Birde bebegi dogum pozisyonuna getirmek istiyorlar bazi taktiklerden bahsedilmis. Bende denemek istiyorum; yuruyus yapmak ve bazi yoga pozisyonlari.
Tabi ki hepimizin icin ne iyiyse o olsun ama benim gonlumden normal dogum yapmak geciyor epidural ile, doktor simdilik normal dogum icin hic bir sakinca yok demisti sadece bebegin pozisyona gecmesini bekleyecegiz dedi. Cok heyecanliyim
İnşallah sağlıklı, temiz ürünlerle kendimizi de evlatlarımızı da korumuş oluruz. Rabbim alım gücü versin, kolaylaştırsın.Bende takip ediyorum instadan bu sayfayı merakta ediyorum alıp denemeyi düşünüyorum kuzu
Amin kuzum aminİnşallah sağlıklı, temiz ürünlerle kendimizi de evlatlarımızı da korumuş oluruz. Rabbim alım gücü versin, kolaylaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?