- 12 Temmuz 2021
- 490
- 533
- 33
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.781
ben abc sivi deterjan aldim guzel kokusuda çok incelemiyorum ben. nasil alisirsa oyle gider diye dusunuyorumKızlar dalinin sıvı deterjanını alayım mı ne diyosunuz? Bir türlü deterjan alamadım.
bi yandan çok guzel olmuş ama size zor olucak Allah kolaylastirsin.Benim ikisinin arasi 16 sene)) unutmusum herseyi hamileligi bilepeşpeşe büyürler işte 2 senede kapattın konuyu öyle düşün. Hamileliği zirvede bırakıyorsun
Sancıya bakılıyor kuzu var mı yok mu diye
Peki kızlar bu nst’ ye bağlama durumunu gittiğimiz özel muayenehanedeyim doktorlar kendimi yapıyor yoksa hastaneye mi gönderiyorNst de sancılara bakıyorlar canım
Heee genellikle muayenehanede olmuyor. Yani bizim burdakiler de öyle anlaştığı hastaneye gönderiyor nst için. Ama belki vardır senin doktorun. Son zamanda sürekli gidiliyor evetPeki kızlar bu nst’ ye bağlama durumunu gittiğimiz özel muayenehanedeyim doktorlar kendimi yapıyor yoksa hastaneye mi gönderiyor
Son aylar da zırt pırt giriliyor sanırım bu nstye
Hastaneye gönderiyorlarsa birde ona mı para bayılcam ben yaa
Nst 15 TL falan canım başka odada Bi yerde doktor çekmiyor canım hemşire çekiyorPeki kızlar bu nst’ ye bağlama durumunu gittiğimiz özel muayenehanedeyim doktorlar kendimi yapıyor yoksa hastaneye mi gönderiyor
Son aylar da zırt pırt giriliyor sanırım bu nstye
Hastaneye gönderiyorlarsa birde ona mı para bayılcam ben yaa
Amaaa öyle mi ucuzmuşNst 15 TL falan canım başka odada Bi yerde doktor çekmiyor canım hemşire çekiyor
Canım düşünüp merak ettiğin için teşekkür ederim. Ailecek hastayız acillerdeydik öyle. Ev eczane gibi oldu görsen. Öksürmekten karnım çok acıyor artık kasıla kasıla.. Anlayacağın baya sıkıntılı günler geçirdik yeni yeni toparlıyorum. Eşimin acil ameliyat olması gerekiyor bu hafta bir de o var. Her şey üst üste geldi dualarınızı eksik etmeyin kızlar çok yoruldum
Yani 3 aşağı 5 yukarı bu kadar olur canım merak etmeyin muayene kadar pahalı değil benim muayene 240 TL benim eşim mimarlar odasına kayıtlı olduğu için %20 indirimi var 200 TL ödüyorum tabi bu nst için geçerli mi bilmiyorumAmaaa öyle mi ucuzmuş
Yaaa çok geçmiş olsun yaa sanırım salgın var herkes hasta. Bende grip oldum 3 günde atlattım Allahtan. Genelimiz iyiyiz bulantısı mide yanması olanlarımız var. Nurhafsa hastanede yatıyor açılma ve sancısı varmış ikiz kızlar acele ettiler biraz.Canım düşünüp merak ettiğin için teşekkür ederim. Ailecek hastayız acillerdeydik öyle. Ev eczane gibi oldu görsen. Öksürmekten karnım çok acıyor artık kasıla kasıla.. Anlayacağın baya sıkıntılı günler geçirdik yeni yeni toparlıyorum. Eşimin acil ameliyat olması gerekiyor bu hafta bir de o var. Her şey üst üste geldi dualarınızı eksik etmeyin kızlar çok yoruldum
Takip edemedim pek yazılanları sizler nasılsınız,herkes iyidir inşallah ❤
Eveet emzikle krem var da biberonu bilmiyorumKızlarr bunlardan e bebekte var dimiii
Eki Görüntüle 3044442 Eki Görüntüle 3044443 Eki Görüntüle 3044444
Benim pakette var zaten de ben daha pahalı olur sanıyordumYani 3 aşağı 5 yukarı bu kadar olur canım merak etmeyin muayene kadar pahalı değil benim muayene 240 TL benim eşim mimarlar odasına kayıtlı olduğu için %20 indirimi var 200 TL ödüyorum tabi bu nst için geçerli mi bilmiyorumzaten para vere vere Bi hal olduk neyse sağlıklı olsunlar da helal olsun bebişlere
Biberon hariç diğerlerini gördüm. Biberonda vardır belki dikkat etmediğim için görmedimKızlarr bunlardan e bebekte var dimiii
Eki Görüntüle 3044442 Eki Görüntüle 3044443 Eki Görüntüle 3044444
Ben iki ay önce kan ve renkli dopplere 250 TL verdim özelde neye elini atsan paraBenim pakette var zaten de ben daha pahalı olur sanıyordum
Ama içeriğinde bazı zararlı maddeler yok bebeklerinkinde. Ben muhendisinoglundan baktım en uygunu baby me idi onu aldım. Bi sıkıntı çıkmazsa aynı devam ederimKızlar bu bebek deterjanlarını birtek ben mi saçma buluyorum yahepsi kimyasal hepsi hemen hemen aynı işlemi görüyor 100 100 doğal olayina ben hic inanmıyorum nedense normal deterjan ne ise bebek deterjanı da o benim için, elde yıkama için belki alırım sabun tarzı ama geri kalan hepsi aynı kimyasal ürünler
Ay gerçekten ateş pahası ya üzülüyorum bu duruma. Paket olsa iyiymiş. Bizim burda da tek özel hastane durmadan fiyat artıyor nasıl olsa geliyorlar diye düşünüyorlar muhtemelenBen iki ay önce kan ve renkli dopplere 250 TL verdim özelde neye elini atsan parasen çok iyi yapmışsın ama antepte paket yok
Doğrudur da dalin mesela neden alerji yapıyor bazı bebeklerde sonuçta bebekler için üretilmiş, markalara hiç güvencim yok benimAma içeriğinde bazı zararlı maddeler yok bebeklerinkinde. Ben muhendisinoglundan baktım en uygunu baby me idi onu aldım. Bi sıkıntı çıkmazsa aynı devam ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?