- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #47.761
Bugün itibariyle 31. Haftaya girmiş bulunmaktayım
Resmen gün sayıyorum yaa
Resmen gün sayıyorum yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Takvimine göre 31 bitmiş 32 ye giriş yapmış bulunuyorsn canımBugün itibariyle 31. Haftaya girmiş bulunmaktayım
Resmen gün sayıyorum yaa
31+4 kuzumYaaaa kaçıncı haftadasın yavaş yavaş herkes NST ye girmeye başladı
Valla ben de öyle düşündüm her şey yolundaymış şükür 2 haftaya tekrar çağırdıKendini şartladin napsn çocuk
Şaka bir yana haydi güzel haberlerle gel
Ben de öyleyim sanki 3 Senedir hamile gibiyimBugün itibariyle 31. Haftaya girmiş bulunmaktayım
Resmen gün sayıyorum yaa
Ya biz bu nst ye niye giriyoruz onu anlamadım ben31+4 kuzum
Bence alma çok fazla şikayet okudum ben geneli bebeğimde alerji yaptı yazıyorduKızlar dalinin sıvı deterjanını alayım mı ne diyosunuz? Bir türlü deterjan alamadım.
Kiz ben zaten 2 senedir hamileyim ilk bebegim dogdu 3 aylikti ben yine hamile kaldim hamile olmamak nasil biseydi kiBen de öyleyim sanki 3 Senedir hamile gibiyim
Ayyy geçmiş olsun yaa niye böyle olduk biz son zamanlarKızlar iki gündür bakamadım ya perşembe akşamdan beri çok fenaydım. Gecesinde de bütün gece hiç uyuyamadım sanki çatlayacam ölcem artık dedim ne yatabiliyorum ne oturtabiliyorum sığamıyorum hiç bi yere. 1gecede 5kez istifra ettim . Dün okula da gidemedim, yataktan kalkamadım hiç. Hiç bişe yiyemedim. Biraz bişe yesem sanki karnım patlayacak. Dr um kullandığım bulantı hapına devam dedi bi de Rennie duo verdi
Geçmiş olsun bende geçen hafta öyleydim 3 gün sürdü Allahtan toparladım hemenKızlar bende de bazı yiyeceklerde oluyor onları tespit edin ve yemeyin.
Bebek için yemek lazım belki ama napalim olmuyorsa da olmuyor.
Ben de bu güzel havalarda şifayı kaptım kulak burun boğaz baş ağrısı.
Kendimi yoğun bı dikkatle bakıma almam lazım bugün hiç yormadan inşallah ilerlemez
Sancıya bakılıyor kuzu var mı yok mu diyeYa biz bu nst ye niye giriyoruz onu anlamadım ben
Ne ki bu nst
Bence alma çok fazla şikayet okudum ben geneli bebeğimde alerji yaptı yazıyordu
Sizden kalkar mı ya sonuçta izne ayrılmışsınız sonrakiler için geçerli olur sankiİdari izin de kalkti kızlar. Ne olacak şimdi önceden devam edenlerde başlar değil mi ?Bir 3 hafta daha uzasaydi yeterdi
Covid 19 genelgesi kaldırıldıNereden duydunuz idari izinlerin kalktığını nette öyle bir bilgi yok
peşpeşe büyürler işte 2 senede kapattın konuyu öyle düşün. Hamileliği zirvede bırakıyorsunKiz ben zaten 2 senedir hamileyim ilk bebegim dogdu 3 aylikti ben yine hamile kaldim hamile olmamak nasil biseydi ki
Hep 3.de isterdi şimdi yok diyo bu halini gördüm yaTabiii bakk negüzel demiş enazından yaşamasada farkına varıyor midene baya bastırıyorr demekkii
Oylemiii hahahah kolay degil yaaHep 3.de isterdi şimdi yok diyo bu halini gördüm ya
sağ ol kuzum ya. Resmen başa dönüş yaşıyoruzAyyy geçmiş olsun yaa niye böyle olduk biz son zamanlar
Nst de sancılara bakıyorlar canımYa biz bu nst ye niye giriyoruz onu anlamadım ben
Ne ki bu nst
Bence alma çok fazla şikayet okudum ben geneli bebeğimde alerji yaptı yazıyordu
Oylemiii hahahah kolay degil yaa
3 hafta daha surseydi bari .Ben ağırlaştım genelge kalkti .inşallah öyle olur ama bu bütün gebelere haksızlık .sayılar azalmış olabilir ama insanlar tek kişilik odada çalışmıyor. 1 kişi hasta olsa gebeliği ilerlemiş kadın için ne kadar riskli.Sizden kalkar mı ya sonuçta izne ayrılmışsınız sonrakiler için geçerli olur sanki
Covid 19 genelgesi kaldırıldı
Kızlar dalinin sıvı deterjanını alayım mı ne diyosunuz? Bir türlü deterjan alamadım.