- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.879
- 598
- 37
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.361
Bence bu sefer 2 hafta sonra gel diyecekEneemmm yaklaştıkkk bana kesin 3 hafta sonra gel der
Aa ben 33. Hafta da gidicem bakalım bağlicakmı bu nst ye de ekstra ücret alıyolar bide32 den sonra diye biliyorum
Doğum analık ve süt parası almak için öncelikle doğum belgen olacak doğum yapacaksın canım.Doğumdan sonra ayrı rapor alıyorsun.Günaydın kızlarr ya 32. Haftada rapor almak gerekiyor ya çalışır ya da çalışamaz diye. Direkt 37. Hafta için mi çalışır veriliyor yoksa 34. Haftaya kadar çalışır diye alabiliyor muyuz acaba
Birde doğum, süt parası ve bir şey daha vardı bunları almak için ne zaman nerelere başvurmak gerekiyor bilen var mı
Ayy oyle olursaa 10 gunde kontrol bedava oluyo 10gunu bitirmeden giderizzBence bu sefer 2 hafta sonra gel diyecek
Aa ben 33. Hafta da gidicem bakalım bağlicakmı bu nst ye de ekstra ücret alıyolar bide
Ayy oyle olursaa 10 gunde kontrol bedava oluyo 10gunu bitirmeden giderizzbedava
32 de gideceğim de bence yine 2 haftaya düşürmez ,çok hastası var diye mi bilmiyorum kiAa niye öyle diyoki bu haftalarda artık 2-3 haftaya düştü bide deseydin parasıyla değilmi
Allah güç kuvvet versin hepimize kuzum , geçecek herşey güzel günler gelecekOoyyy kuzumm yaaa ben çöktüm resmen hiçbirşey yapasım yok edesim yok
Hahahaha öyle yaparızzzEvet o iyi oluyor bir kaç gün erken gidersiniz artık
Amiin bitanemm vallahaa bugüne kadar allahımm nasip etti bundan sonrasıda sağlıcakla kavuşalım inşaallahhhAllah güç kuvvet versin hepimize kuzum , geçecek herşey güzel günler gelecek
İnşallah kuzucumAmiin bitanemm vallahaa bugüne kadar allahımm nasip etti bundan sonrasıda sağlıcakla kavuşalım inşaallahhh
SaolasınGünaydın canım,eğer calisacaksan 32+0 da çalışır raporu alacaksın.
İster 34 ister 36 ister 37 ye kadar çalışırsın ne zaman çalışmayacagm artık dersen gider çalışamaz raporu alırsın en son 37+0 da alman lazım ama.
Doğum parası için hiç bir yere başvuru yapılmıyor,doğum yaptığın sisteme nüfus tarafından işlendiği için bir ay kadar bı sure sonra gidip PTT den direk doğum paranı çekebilirsn.
Oğlumda sistm böyleydi değişmediğini düşünüyorum.
Bana kalsa 37. Haftayı zorlamak isterim ama bilinmez şimdi belki iş yerimde 32. den sonra izne çıkmamı isteyebilir iş yoğunluğu başlıyor artıkDoğum analık ve süt parası almak için öncelikle doğum belgen olacak doğum yapacaksın canım.Doğumdan sonra ayrı rapor alıyorsun.
Doğumdan sonra izinler daha cok lazım olacak bence o 2 haftayı sonraki döneme eklet.
Benim dün kontrolüm vardı,Aa ben 33. Hafta da gidicem bakalım bağlicakmı bu nst ye de ekstra ücret alıyolar bide
Yok uyumuyorum sahuru yiyip yatıyorum eşimle oruç tutuyormuş gibiKuzu uyumadın mı sen dahasürekli açım midemle beynim arasında kalmaktan sıkıldım artık mesala kalkıp tost yapmamak için zor tutuyorum kendimi
Maşallah miniğeBenimki bazı günler çok hareketli bazen daha durgun. Daha bi yerimi acıtmadı benim belki ilerleyen haftalarda olur
Sağlıkla gelsinler kuzu sıkma canınıHastanedeyim kızlar, taburcu olmam artık bundan sonra, bu geceden itibaren daha sık gelmeye başladı kasılmalar. Her gün açıklığım kontrol ediliyor, belli bir yere gelince sezerryana alacaklarbırakın Haziran annesi olmayı Mayıs annesi bile olamadım…
Iyi yapıyonnn bizde boğaz durmazYok uyumuyorum sahuru yiyip yatıyorum eşimle oruç tutuyormuş gibi
32 den sonra 37 ye kadar istediğin zaman alınıyor diye biliyorum.Günaydın kızlarr ya 32. Haftada rapor almak gerekiyor ya çalışır ya da çalışamaz diye. Direkt 37. Hafta için mi çalışır veriliyor yoksa 34. Haftaya kadar çalışır diye alabiliyor muyuz acaba
Birde doğum, süt parası ve bir şey daha vardı bunları almak için ne zaman nerelere başvurmak gerekiyor bilen var mı
Valla fiyatlar da uçuk zaten Allah yardımcınız olsunBana da 3 haftaya gel didiii her gidiştede para vericem
Aa yakınız ben de 20 sinde gidicem kuzu
Ayy ben onu çok merak ediyorum
Yaa e benimde geçen hafta bebek 2 kg dı ama hiç sezeryan falan demedi baya detay vermiş sana şimdi belli olmaz dedi
Estağfurullah Rabbim size dayanma gücü versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?