- 9 Ekim 2021
- 6.013
- 12.385
- 198
- 29
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #47.341
Artık söylemeye çekiniyorumNeden uyumadın ki noldu
Midem kuzu hiç uyutmadı gece coştuNolduuuu kizz
Aa niye kız ne taraflarında ağrı olduBenim heryerim ağrıdı yaaa bugece nazarmı ettiniz len beni
Yastığını yüksek tutmak iyi gelmiyor mu gece denedin miArtık söylemeye çekiniyorum
Midem kuzu hiç uyutmadı gece coştu
Aa niye kız ne taraflarında ağrı oldu
Sadece yanma vardıya bi işe yaramadı odaYastığını yüksek tutmak iyi gelmiyor mu gece denedin mi
Heryerim bacağım kolum belimArtık söylemeye çekiniyorum
Artık söylemeye çekiniyorum
Heryerim bacağım kolum belimdönmeye zorlanıyorum artıkk
1 hafta dayandı canım dahada dayanır inş. Açıklığın ne durumda peki artmış mı. Ben Nisan annesi olmayı bile beklemiyordum hiç öyle düşünüp canını sıkma lütfen
Hayırlısı olsunn inşaallahhhh
Oyyy yesunler tırnaklarını benimkide esniyo gibi birşey oluyo canimıda acıtıyo baya sıpaa
Deme öyle kuzumm sağlıklı gelecek herşey güzell olcakkk bebişin için kurtarmaya bakıyolar sende içini ferah tutt bunlarida atlatıcaksın bazı bebekler yerinde durmazz gelmek ister dünyaya öyle düşün vaktiyle gelmiş oluyor enazında herşeyi organ falan tamamlanmış zaten bi küvete koyarlar güzelce gelişirr sende iyileşmiş olursun ozaman a kadarr busefer daha güzel rahat bakarsın
Allah razı olsun kızlar güzel dualarınız için, inşallah biraz daha durabilirler sağlıkla ve hayırlısıylaRabbim yardımcınız olsun canım bebek artık yaşam sınırına ulaştı lütfen korkma sen sakin ol ki oda olsun annesi
Ayy oda zor herkesin derdi ayrı vallaHeryerim bacağım kolum belimdönmeye zorlanıyorum artıkk
Evet artık son radde oda iyi gelmezse zaten oluruna bırakıcamDoktoruna danış al bi gaviscon kendine gel :)
İnşallah artmaz inşallah bugün çok güzel haber alırsın kuzucumAllah razı olsun kızlar güzel dualarınız için, inşallah biraz daha durabilirler sağlıkla ve hayırlısıyla
Dünkü açıklığım bir önceki günle aynıydı. Ama onlar baktıktan sonra biraz daha arttı kasılmalar. Bugün henüz bakılmadı, inşallah artmamıştır. İnsan o muayenenin acısını bile düşünmüyor, anneliği daha çok hissetmeye başladım şu 6 günde, yeter ki onlar iyi olsun diye düşünüyorum sürekli
Canım çok geçmiş olsun ben de dua ediyorum sana, inşallah geciktirebildikleri kadar bekletirler,sağlıkla doğsun minikkuslar ama biraz beklesinler annelerini uzmesinlerAllah razı olsun kızlar güzel dualarınız için, inşallah biraz daha durabilirler sağlıkla ve hayırlısıyla
Dünkü açıklığım bir önceki günle aynıydı. Ama onlar baktıktan sonra biraz daha arttı kasılmalar. Bugün henüz bakılmadı, inşallah artmamıştır. İnsan o muayenenin acısını bile düşünmüyor, anneliği daha çok hissetmeye başladım şu 6 günde, yeter ki onlar iyi olsun diye düşünüyorum sürekli
Öyle tabii kuzummm o acıyı bile anlamıyorsun bebişin için allahımm sağlıcakla kucağına nasip etsinAllah razı olsun kızlar güzel dualarınız için, inşallah biraz daha durabilirler sağlıkla ve hayırlısıyla
Vallahaa kuzuAyy oda zor herkesin derdi ayrı valla
Evet artık son radde oda iyi gelmezse zaten oluruna bırakıcam
Doktora göre değişiyor ama en erken 30 galiba benim doktorum kontrole bile gelme diyor ya en erken ayda bir gel diyo özel bı de parasıyla değil mi gelcem de diyemiyorum, bekliyorum öyleKızlar şimdi bu nst ye kaçıncı haftada bağlıyolar bilen varmı
Kim diyebilir ki ,ben de boynumdan uyuyamıyorum çok ağrıyorDeme demee
Aa niye öyle diyoki bu haftalarda artık 2-3 haftaya düştü bide deseydin parasıyla değilmiDoktora göre değişiyor ama en erken 30 galiba benim doktorum kontrole bile gelme diyor ya en erken ayda bir gel diyo özel bı de parasıyla değil mi gelcem de diyemiyorum, bekliyorum öylezaman geçmiyor ya bana
Bazıları çok hızlı geçiyor falan yazmis onlara özeniyorum
Ooyyy kuzumm yaaa ben çöktüm resmen hiçbirşey yapasım yok edesim yokKim diyebilir ki ,ben de boynumdan uyuyamıyorum çok ağrıyor
Kızlar şimdi bu nst ye kaçıncı haftada bağlıyolar bilen varmı
Eneemmm yaklaştıkkk bana kesin 3 hafta sonra gel der32 den sonra diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?