- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #46.541
İyi geliyo o an kuzu ya ne bilimAaayyyy kızzz ilkbaştaki aynısi bendede varr hem o hemde siyahı var okadar rahatki anlatamam sanaa
Soğuk süt geçirmez yaa aşko ılık içmen lazım ben ılık içerdim yada biraz ısıtırdım ılık olana kadar
Kuzu eşler ne yazıkki biz kadar duygusal bakamıyolar benimkide bazen çok hizmet ediyo bazende bi bardak suyu vermeye üşeniyoYok benim eşim anlayamaz sağ olsun ailesi hemen doldurur nasıl yapıyorlar çözemiyorumyavruma üzülüyorum zaten doğmadan strese giriyor sebepte halası ve babaannesi illa gelip yatmak istiyo eşimi dolduruyor yardım etse gam yemem geçen geldi kıyafetleri ayırıyorum bi yandan yemek kahvesini içti gitti Yorgunum dedi
Aynen kuzu öyle yapıyorum birden sanki yangın söndürügo öyle iyi geliyoAhahahha ay valla yasoğuk sütü yudum yudum az iç o zaman işe yarıyor
Heeee midene iyi geldiyse tamamm kuzum bana iyi gelmemişti yanma sen bulantıdan bahsediyorsun demii ben yanmada ılıksüt içınce geçerdiİyi geliyo o an kuzu ya ne bilim
Kuzu eşler ne yazıkki biz kadar duygusal bakamıyolar benimkide bazen çok hizmet ediyo bazende bi bardak suyu vermeye üşeniyoama eşininde araya çizgi koyması lazım ailesi ve seninle sonuçta şuan hamilesin nolursa olsun seni stres yapmamaları lazım
Aynen kuzu öyle yapıyorum birden sanki yangın söndürügo öyle iyi geliyo
Yok kuzu bulantım yok yağlı yiyince yanma oluyo işte şurubumda var ama düzenli kullanmıyorumHeeee midene iyi geldiyse tamamm kuzum bana iyi gelmemişti yanma sen bulantıdan bahsediyorsun demii ben yanmada ılıksüt içınce geçerdi
Kontrolde çıktı, ben hissetmedim pek. Yalancı kasılmalarım zaten oluyordu karnımda sertleşme şeklinde , bunda ekstra farklı bir şey veya ağrı hissetmedimGeçmiş olsun canım.Sancı ve kasılmaların nasıl başladı?Aşağıya baskı, belde fena bir ağrı, kasıkta adet sancısı gibi sancı oldu mu?
İnşallah bekleyebildikleri kadar uzun beklerler de sıkıntı olmadan kucağına alırsın canım.
Kontrol altına alamıyorlar kasılmaları, inşallah beklerler biraz dahaİnşallah büraz daha büyür bebişler canım sağlıkla doğarlar
Günaydın kızlarKontrolde çıktı, ben hissetmedim pek. Yalancı kasılmalarım zaten oluyordu karnımda sertleşme şeklinde , bunda ekstra farklı bir şey veya ağrı hissetmedim
Kontrol altına alamıyorlar kasılmaları, inşallah beklerler biraz daha
Evett yaglı yiyince öyle benimde öyle oluyo bide baharatlı cok yiyinceYok kuzu bulantım yok yağlı yiyince yanma oluyo işte şurubumda var ama düzenli kullanmıyorum
Uyumuştumda inşaatlar sağolsun beni 1 saat uyuttularr eşimde sabah geldi işten eşimdende yana üzüntüm var doktora gitcek bugün birazdan dunden beri vücudu yanık gibi izleri var dun çıldırdı kaşıntıdan ama bugün kaşıntı iyide kızarıklık çok alerjiden şüphelendim ben insaalah birşey çıkmazJou uyudun mu yine:)
Uyumuştumda inşaatlar sağolsun beni 1 saat uyuttularr eşimde sabah geldi işten eşimdende yana üzüntüm var doktora gitcek bugün birazdan dunden beri vücudu yanık gibi izleri var dun çıldırdı kaşıntıdan ama bugün kaşıntı iyide kızarıklık çok alerjiden şüphelendim ben insaalah birşey çıkmaz
Birşeyde yemedi dün orucluyken oldu yemeden önce anlamadık bakalımm neolcak gitti şimdi bende geleyim dedim ama ısrarla yok dediGeçmiş olsun canım alerjisi varmıydı normalde yediği bişey dokundu herhalde.
Birşeyde yemedi dün orucluyken oldu yemeden önce anlamadık bakalımm neolcak gitti şimdi bende geleyim dedim ama ısrarla yok dedi
İyi ki varsınız, iyi ki var bu grup gerçekten. 30 haftalığım, inşallah biraz daha sabrederler ama bu kasılmalarla nasıl olur bilmiyorumGünaydın kızlarözellikle sana bakmaya geldim. Hay Allah yaa şu haftayı geçirirsin inşallah. Sıkıldıkça yaz bize korkma sakın. Nurhafsa buarada kaç haftalık oldun sen canım
Canım takip ediyorum yazdıklarını, hatta sen yazdıkça rahatlıyorum. 1 hafta bile kazanabilseniz iyidir. Ama artık bebeklerimizin organları gelişti, doğsalar da inşallah sağ salim atlatırsınız bu süreci. Allaha emanetİyi ki varsınız, iyi ki var bu grup gerçekten. 30 haftalığım, inşallah biraz daha sabrederler ama bu kasılmalarla nasıl olur bilmiyorumçünkü az da olsa açılmam da var
Aynenn kuzumm öyle dedii zaten hemen yoruluyorum illaki kan testi isterlerHemen üzme kendini kuzum önemli bişey değildir mutlaka. Gitmediğin iyi olmuş hastane ortamına seni de sürüklemek istemedi tabi
Aynenn kuzumm öyle dedii zaten hemen yoruluyorum illaki kan testi isterler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?