- 25 Ağustos 2019
- 61.184
- 114.352
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.441
Inşaallahhh uyumasamm.
Oo gece hepimiz buradayız ozaman :)
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f602.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Inşaallahhh uyumasamm.
Oo gece hepimiz buradayız ozaman :)
Ahahahaha bendeeeve işin garibi sabah tost yedim hiç bişey yememiş gibi ya resmen. Bu kadar da normal değil sanki
![]()
Bende sofradan kalktım yarım saat oldu böyle bi bulantı kazınma arası bişey varBencede hiç normal değilbak yazarken yine acıktım mesela
![]()
Benimde öyle yaa bu oluyomu normalde acaba yanma yok bulantı varBende sofradan kalktım yarım saat oldu böyle bi bulantı kazınma arası bişey var![]()
Benimde öyle yaa bu oluyomu normalde acaba yanma yok bulantı var
Iyi birşey kuzumm dedim acaba normalmii de hiç duymadım aklıma enfeksiyon geliyo böyle bulantı olunca ama internetten baktim normal diyoYemek sonrası oluyor. Bir süre devam ediyor. Ara ara çubuk krakeri atıştırıyorum iyi geliyor o
Iyi birşey kuzumm dedim acaba normalmii de hiç duymadım aklıma enfeksiyon geliyo böyle bulantı olunca ama internetten baktim normal diyo
Işte bende şüphelenmeye başladım da neseki bolbol içiyorum su bizim kızçe iyi hareketi varİyi bari normalse çünkü bende enfeksiyon da var
Bu akşamları olan bulantı reflüdenmiş burda bi topikte yazmışlar ne alaka dedim ama bilemiyorum tabiBenimde öyle yaa bu oluyomu normalde acaba yanma yok bulantı var
İyim şükür kuzu toparladım bugün ayy Allah yardımcın olsun ıhlamur iç beni o kurtardı birde portakal kivi falan artık dün yalvardım Allahım nolur geçsin diye çok fenaydım
Reflü belki de yanma yerine bulantı yapar kimilerine benimde başladı dünden berii bugün arabaya bindimm tiksindim midem bulandı dedim.noluyo döndüm eski halime dedim herhaldeBu akşamları olan bulantı reflüdenmiş burda bi topikte yazmışlar ne alaka dedim ama bilemiyorum tabibenimde şu an var gibi hastalıktan belkide bilemiyorum amaaaaan
![]()
Işte bende şüphelenmeye başladım da neseki bolbol içiyorum su bizim kızçe iyi hareketi var
Şimdi ıhlamur yapcam. Valla halsizlik arada burnum akıyor dudaklarım falan kuruyor. İçten içten sanki ateşim var gibi geliyorİyim şükür kuzu toparladım bugün ayy Allah yardımcın olsun ıhlamur iç beni o kurtardı birde portakal kivi falan artık dün yalvardım Allahım nolur geçsin diye çok fenaydım
Hayırlısıyla bi doğuraydık valla Allahın gücüne gitmesin yoruldum benReflü belki de yanma yerine bulantı yapar kimilerine benimde başladı dünden berii bugün arabaya bindimm tiksindim midem bulandı dedim.noluyo döndüm eski halime dedim herhalde
Bakk helee yavvv ooyyy hep etsin harekettYesinler kızçenibenimkide şimdi acılı bişi içince hareketlendi
![]()
Şini doğsa 1buçuk kilomu olmuş oluyo sıpaHayırlısıyla bi doğuraydık valla Allahın gücüne gitmesin yoruldum ben![]()
Valla benimki kaç oldu bilmiyorum en son 3 hafta önce 1250 ydiŞini doğsa 1buçuk kilomu olmuş oluyo sıpa![]()
Hamilelik hayal ettiğimiz gibi değilValla benimki kaç oldu bilmiyorum en son 3 hafta önce 1250 ydisalı gitcem bakalım
![]()
Hamilelik hayal ettiğimiz gibi değil![]()
Valla benimki kaç oldu bilmiyorum en son 3 hafta önce 1250 ydisalı gitcem bakalım
![]()