- 2 Ağustos 2013
- 35.792
- 110.722
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.421
Heee benimde toto büyüdü yaaaaaAynenndiyorum eski hakinemi döndük naptık 3cü trimester bize iyi gelmeyecekk bide totom şiştiğini hissediyorumm
![]()
![Grinning face with sweat :sweat_smile: 😅](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f605.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heee benimde toto büyüdü yaaaaaAynenndiyorum eski hakinemi döndük naptık 3cü trimester bize iyi gelmeyecekk bide totom şiştiğini hissediyorumm
![]()
Bugün kıyafet giyinirken farkettimmHeee benimde toto büyüdü yaaaaa![]()
Amin JouGuzel kuzum geçmiş olsunnallah acil sifa versin
İnşallah canım benim inşallah, insan korkuyor işte ister istemez. Güle oynaya gittiğim kontrolden böyle çıkınca şok oldumCanım yaaa üzülme bak nolur inan sağlıkla gelecekler inan buna
Haftaları ve kiloları öyle az değil ki
Zaten yapılması gereken her şey yapılmış
Kalbini ferah tut sen
Hangi hastanedesin sen
Amin Jou
İnşallah canım benim inşallah, insan korkuyor işte ister istemez. Güle oynaya gittiğim kontrolden böyle çıkınca şok oldumüniversite hastanesindeyim canım
Napin loo
Bugün kıyafet giyinirken farkettimmhaydii bakalımmmm başlıyoruzzzz
![]()
Napin loo![]()
Benimde kaçgündür mide bulantım var amaa vitaminler artık gına geldi banaa
Elbise yapıyo ya öylee işte bende bugün elbise altına tayt giydim aman allahımmmBende hep pijama giydiğim için geçen bi elbise giyeyim dedim popom karnımdan daha büyük:)
Bende simdi eşime iftar hazırlıcam kuzummYa yemek yedim bi ağırlık çöktü uyumuşum :) sen napıon
Öfff dimii bıktımm yaa ha bitti diyorum gene veriyo doktorrYa evet ilaçlardan gerçekten gına geldi. Her yemek sonrası da mide bulantısı. Birde mide bulantısı bastırmak için tuzlu şeyler yiyeyim derken ağzım hiç boş durmaz oldu![]()
Bende simdi eşime iftar hazırlıcam kuzumm
.Öfff dimii bıktımm yaa ha bitti diyorum gene veriyo doktorrbugünde yürüyüşe çıktıkk eve geldim koltuğa bigüzel uyumuşum ya hala uykum var buneydii
Özeldeki doktorum da öyle diyordu aslında ama sonra 30 haftalıktan böyle bir durum olunca sınırda bir hafta dediama amin inşallah, Rabbim büyük, sağlıkla ilerler inşallah … hepimiz için dualarım.
Ahahahaha bendeeeKızlar iştahım kötü açıldı benim. Ne görsem canım istiyor. Reklam izlemeye korkar oldum yaw![]()
Sagol kuzuşumKolay gelsin canım Allah kabul etsin![]()