- 6 Şubat 2022
- 754
- 1.638
- 43
- 27
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.041
Tam dudağımı ısırmıştım ki neyse ki 200 tl imiş yaAy 2002 nedir yahuuuuu
200 liraya aldımmmmmm![]()
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Face with hand over mouth :face_with_hand_over_mouth: 🤭](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f92d.png)
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tam dudağımı ısırmıştım ki neyse ki 200 tl imiş yaAy 2002 nedir yahuuuuu
200 liraya aldımmmmmm![]()
Kızlar mart annelerinden hele bakar mısınızKızlar akşam 10 gibi sancılandım 12 de hastaneye geldim 2 de doğum yaptım kurtuldum çok şükür darısı bekleyenlerin başına inşallah :)
Anne yanı derken bu babynestten mi canım? Ben gidemedim o yüzden birşey alamadımKızlar bimden ürün alan var mi ben bakındım çok güzel şeyler var ya anne yani yatağından aldım birtane ama henuz incelemedim başka alan var mi?❤
![]()
Sağol tatlım ❤Tam dudağımı ısırmıştım ki neyse ki 200 tl imiş yahayırlı olsun
![]()
Evet canım ondan ismini bilmiyordumAnne yanı derken bu babynestten mi canım? Ben gidemedim o yüzden birşey alamadım![]()
Çok doğal kuzum bende bazı şeyleri yeni yeni öğreniyorumEvet canım ondan ismini bilmiyordum![]()
Öyle yapiyim kuzum yedim portakal murphy nin dediği karışımıda yaptım swetin dediği limon şeysinide yaptım bakalım doktorumda ıhlamur iç dedi artık ne varsa yapıcamHapşıracağın zaman ayaklarını kendine doğru çekersen rahat hissedersin bence ben öyle yapıyorum. Ben çok etkilemez diye düşünüyorum kuzum. Sıcak şeyler iç kuzum, ıhlamur içeceksen 1 bardaktan fazla içme zaten diğer bitki çayları yasak. Portakal kivi varsa ye c vitamini.. Pekmez bir tatlı kaşığı seni dinç tutar..
Ya benim alerjimde var zaten mevsim geçişinde ama bu grip anladım gelişinden belliTam mevsim geçişi alerjik olabilir belkide![]()
Sağol kuzum bendede var o menet alerjiden şu mevsim geçişleri beni mahvediyor ama bu grip ya dün gece atletle uyudum üzerimi örtmedim ondan oldu diye düşünüyorum bende bi 8 kere hapşırdım korktum birazGeçmiş olsun. Bir şey olacağını düşünmüyorum, bende bahar alerjisi var 2 aydır günde ortalama 10-15 kez hapşırıyorum. Hapşırırken kendimi hiç sıkmamaya tamamen serbest bırakmaya özen gösteriyorum. Bu şekilde biraz gürültülü bir hapşırık oluyor ama yapcak bir şey yok, diğer türlü karında kasılma olabiliyor.
Kuzu mama sandalyesini aldırdım eşime de henüz göremedim eve getirmedi dükkanda kalmış anne yanı yatağı nasıl kız görmedim onuKızlar bimden ürün alan var mi ben bakındım çok güzel şeyler var ya anne yani yatağından aldım birtane ama henuz incelemedim başka alan var mi?❤
![]()
Sağol kuzum inşallah bian bi korktum yaGeçmiş olsun canım benim burnum alerjik sık hapşururum doktorum sorun olmaz demişti
Canım benim sağol aynen söylediler hepsini tek tek yapmaya çalışıyorumEvet hizmet bedeli alıyor. Ben sipariş vereli 1 hafta oldu. Satıcı henüz kargoya vermedi. Bakalım ne olacak
Aman aman sevsinler minnoş prensesimizin mö mölü nevresimlerinisağlıklı huzurlu günlerde kullanın annesiiiiiiii
Hayırlı olsun tatlıminsan nasıl duygulanıyor dimi
Canım niye zor gibi diyosun
Iyi düşün her şey yolunda ve çok güzel ilerleyecek, muhteşem anılarla dolu harika doğumlarımız olacakhep olumlu düşünelim olumlu olsun
Aaaa benimki de uzun zamandır baş aşağı pozisyonda
Umarım yerini sevmiştir de bi yaramazlık yapmaz cadı kız
Kuzummm çok geçmiş olsun.. kızlar öneriler söylemişler sana zaten. Çabucak dobarlan emi canım❤
Evet bende hep öyle duydum bütün doktorlardan.
Son saniyeye kadar umut hep var![]()
Kız foti at çok merak ettim baya iyi almışsınAy kızlar bende az önce letgodan özel yapım sepet beşik, içinin 2 ayrı uyku seti, 2 ayrı cibinlik, örgü kocaman battaniye, reflü yatağı, hepsini 2002 liraya aldım
Yuppiiiiiii![]()
Anne yanı yatağı dedim ama ismi babynest miş sanırımÖyle yapiyim kuzum yedim portakal murphy nin dediği karışımıda yaptım swetin dediği limon şeysinide yaptım bakalım doktorumda ıhlamur iç dedi artık ne varsa yapıcam
Ya benim alerjimde var zaten mevsim geçişinde ama bu grip anladım gelişinden belli
Sağol kuzum bendede var o menet alerjiden şu mevsim geçişleri beni mahvediyor ama bu grip ya dün gece atletle uyudum üzerimi örtmedim ondan oldu diye düşünüyorum bende bi 8 kere hapşırdım korktum biraz
Kuzu mama sandalyesini aldırdım eşime de henüz göremedim eve getirmedi dükkanda kalmış anne yanı yatağı nasıl kız görmedim onu
Sağol kuzum inşallah bian bi korktum ya
Canım benim sağol aynen söylediler hepsini tek tek yapmaya çalışıyorum
Kız foti at çok merak ettim baya iyi almışsın
Bu galiba kuzuAnne yanı yatağı dedim ama ismi babynest miş sanırım![]()
Benimde kafa sağda ayaklar solda yataydı aylardır. Ama hissediyorum döndü çünkü başka yerlere vuruyor dik ya da doğum pozisyonunda sanırım şu anBenimki yan yatıyor kafa sağda ayak aşağıdadönmeyen bebekler daha çok can acıtırmış öyle dedi doktor
Nisan sonuna kadar dönmesini bekleriz dedi ama bazıları inatçı oluyormuş
![]()
Ben gidemedim bugün raf falan alacaktım yarın bakcamKızlar bimden ürün alan var mi ben bakındım çok güzel şeyler var ya anne yani yatağından aldım birtane ama henuz incelemedim başka alan var mi?❤
![]()
Aaa gerçektenmi kızzzzKızlar mart annelerinden hele bakar mısınız
Jou senin hapşırma hayalin gibi olmuş
Maşallah diyelim darısı hepimizin başına![]()
Teşekkür ederiz teyzoşu daha iyisi sizin olsunEvet hizmet bedeli alıyor. Ben sipariş vereli 1 hafta oldu. Satıcı henüz kargoya vermedi. Bakalım ne olacak
Aman aman sevsinler minnoş prensesimizin mö mölü nevresimlerinisağlıklı huzurlu günlerde kullanın annesiiiiiiii
Hayırlı olsun tatlıminsan nasıl duygulanıyor dimi
Canım niye zor gibi diyosun
Iyi düşün her şey yolunda ve çok güzel ilerleyecek, muhteşem anılarla dolu harika doğumlarımız olacakhep olumlu düşünelim olumlu olsun
Aaaa benimki de uzun zamandır baş aşağı pozisyonda
Umarım yerini sevmiştir de bi yaramazlık yapmaz cadı kız
Kuzummm çok geçmiş olsun.. kızlar öneriler söylemişler sana zaten. Çabucak dobarlan emi canım❤
Evet bende hep öyle duydum bütün doktorlardan.
Son saniyeye kadar umut hep var![]()
Teşekkür ederim çok şirin bende bayıldım görünceYa bu neeeeeegüle güle yatsın içinde minnoş❤
Çok iyiiiiAy kızlar bende az önce letgodan özel yapım sepet beşik, içinin 2 ayrı uyku seti, 2 ayrı cibinlik, örgü kocaman battaniye, reflü yatağı, hepsini 2002 liraya aldım
Yuppiiiiiii![]()
Maşallah yaa darısı bize. Benimde bi tanıdığın kızı vardı. 2 kere doğum yaptı hastaneye gittiğiyle doğurdu hemenKızlar mart annelerinden hele bakar mısınız
Jou senin hapşırma hayalin gibi olmuş
Maşallah diyelim darısı hepimizin başına![]()
Aşkom gündüzz iş ettim birazz yaa bide yemek et hazırla ye iç saat oldu 7 haber izledim 8de dizim vardı bu saat oldu daha yeni elime aldımm
Maşallah canikom marifetli hatunAşkom gündüzz iş ettim birazz yaa bide yemek et hazırla ye iç saat oldu 7 haber izledim 8de dizim vardı bu saat oldu daha yeni elime aldımm
Bide kocişe patates kızarttımm sigara böreği dereotlu poğaça ettim masaya koydum güzelcee sahurunu kahvaltısını kendi hazırlayıp yer ama çok tuğaf oldum yailkkez tutamıcam busene