- 25 Ağustos 2019
- 61.199
- 114.400
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #46.081
Hele sen tutcanmı kızzKızlarr oruç tutucak olan var mııı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hele sen tutcanmı kızzKızlarr oruç tutucak olan var mııı ?
Yok yav hastayım zaten oruca izin vermedi doktordaHele sen tutcanmı kızz
Haaa dimi ne hastası kız neyin varYok yav hastayım zaten oruca izin vermedi doktorda
Gribim kuzuHaaa dimi ne hastası kız neyin var![]()
Çok isterdim de son aylarda sıkıntı oluyor diyor herkes hiç bir doktor da tut demiyorKızlarr oruç tutucak olan var mııı ?
Aynen banada çoğu kişi öyle dedi ama dün happy mom sayfasında canlı yayın vardı doktor tutulabilir dedi şaşırdımÇok isterdim de son aylarda sıkıntı oluyor diyor herkes hiç bir doktor da tut demiyor
Evet onu gördüm bende şaşırdım tam izleyemedim amaAynen banada çoğu kişi öyle dedi ama dün happy mom sayfasında canlı yayın vardı doktor tutulabilir dedi şaşırdım
Bende sonlarda izleyebildim yani hatta faydalı olduğunu bile düşünüyomuş bi çelişkide kaldım bendeEvet onu gördüm bende şaşırdım tam izleyemedim ama
Allah AllahBende sonlarda izleyebildim yani hatta faydalı olduğunu bile düşünüyomuş bi çelişkide kaldım bende
Bişeye ihtiyacın olursa söyle senin için bende arar link yollarım canımŞimdi bir şey aramıyorum. Ama bi ara mesela şeye baktım. Süt sağma makinesine hani böyle bi iki kere kullanılmış ya da kullanılmamış olanı. Ama fiyatlar yüksek geldi. Dedim biraz ekler yenisini alırım.
Yaa teşekkür ederim kuzumBişeye ihtiyacın olursa söyle senin için bende arar link yollarım canım![]()
Yaaa çok mu fazla sancılar? Kaç haftalık oldular?Kızlar benim sancılar nedeniyle yatışım yapıldı, dualarınızı beklerim, daha çok küçükler, inşallah durur bu kasılmalar![]()
cok gecmiş olsun canım ilaç ve iğneler ile inşallah durdururlar sancını dualarımız seninle.Kızlar benim sancılar nedeniyle yatışım yapıldı, dualarınızı beklerim, daha çok küçükler, inşallah durur bu kasılmalar![]()
Olacak olacak... Diye diye dua niyetine geçecek ve çok kolay sağlıklı doğumlarımız olacak Allahın izniyleOlacakk bitanemm dua edelim şu ramazanda allah dualarımızı kabul eylesin inşaallahh
Ben ben... çok araştırdım tutmayı denemeye karar verdim. İftarla sahur arası en az 3 litre su içmek kaydıyla çoğu doktor izin veriyor.Kızlarr oruç tutucak olan var mııı ?
Ayyy canım benim kaç haftalık ve kaç kg oldularKızlar benim sancılar nedeniyle yatışım yapıldı, dualarınızı beklerim, daha çok küçükler, inşallah durur bu kasılmalar![]()
Ben tutacağım inşallah Rabbim sağlıkla afiyetle tamamlamayı nasib etsin.Kızlarr oruç tutucak olan var mııı ?
Allah kabul etsin. Daha önce denedin mi yokss bugün ilk orucun mu? Nasıl olacak ben çok merak ediyorum. Normalde de çok zorlanıyorum çünkü oruçtaBen tutacağım inşallah Rabbim sağlıkla afiyetle tamamlamayı nasib etsin.
Âmîn, tutan herkesin kabul etsin.Allah kabul etsin. Daha önce denedin mi yokss bugün ilk orucun mu? Nasıl olacak ben çok merak ediyorum. Normalde de çok zorlanıyorum çünkü oruçta
Fazla malesefYaaa çok mu fazla sancılar? Kaç haftalık oldular?
Rabbim yardımcınız olsun![]()
İnşallah inşallah.. çok teşekkür ederimcok gecmiş olsun canım ilaç ve iğneler ile inşallah durdururlar sancını dualarımız seninle.
30 haftalıklar, 1,5 kg civarılar. İnşallah gelmezler, daha çok küçüklerOlacak olacak... Diye diye dua niyetine geçecek ve çok kolay sağlıklı doğumlarımız olacak Allahın izniyle
Ben ben... çok araştırdım tutmayı denemeye karar verdim. İftarla sahur arası en az 3 litre su içmek kaydıyla çoğu doktor izin veriyor.
Ayyy canım benim kaç haftalık ve kaç kg oldular
Doğsalar da sıkıntı olmaz bence. İkizler genelde erken geliyor. Mübarekler Ramazanın ilk günü mu gelmeye karar vermişler
Ama dua edelim hakkınızda en hayırlısı neyse o olsun. Belki doğumu durdururlar. Mart annelerinde de öyle oldu kız 36.haftadaydı durdurdular sancıları doğumu
Kalbini ferah tut canım benim bak dualarımız seninle![]()