- Emoji Skoru
- 111.021
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #45.921
Maşallah gözün aydınGünaydınnn herkese birkaç aydır randevu zamanımda direkt giremiyorum en az 1 saat takıyorlar
Oğluş iyi 1.500 kilo olmuş 29+1 olmuşum ahahah ilk defa +sını öğrenebildimAynı babası dedi doktor Bebek daha dönmemiş nisan sonuna kadar dönmesi beklenirmiş.
Kızlar bu aydan sonra avokado, ceviz, balık, badem yemek çok daha önemliymiş haberiniz olsun. Balık yenemiyorsan balık yağı takviyesi alınmalıymış.
3 hafta sonra çağırdı
Birde şu dut kürünü sordum enfeksiyon için yapıyorlar ya önermiyorum doz belli olmuyor öyle şeylerde dedi. Yapıcak varsa yapmasın kızlar..
Yaniii tabii ben balık yediğim yok evde balik etmekten nefret ediyorumm yaa kokusu dinmiyor buyüzden vitaminiyle idare ediyorum balik yağı ocean plus var onuda ister emiyosun ister yuruyosun bildiğin yağSaoalsın kuzucum.. Tüketiyorsan çok güzel tatlım bende 1-2 haftadır balık yiyemedim eşim şehir dışındaydı. 1 haftadır da imom omega kullanımın bitip Demir’e başlamıştım. Onun harici işte Ceviz badem unutmadıkça yiyorum. Avokado arada bir felan işte.. Yumurta fiks1 haftacıkta olsa randevu süresi düştü hiç yoktan iyidir
Cokmu durdun ayakta bende dün dışardaydım iki saat bide eve geldim mutfak halletmiştim ayağımın altı bayağı ağrimıştıhanımlar ayaklarımın altında ağrı şişme var, sanki bir şey çekiyor ayağımın altını:/ yaşayan varmı
Yok aslında cok durmadım neyaptında geçti pekiCokmu durdun ayakta bende dün dışardaydım iki saat bide eve geldim mutfak halletmiştim ayağımın altı bayağı ağrimıştı
Ben düzenliyorum tabloyu ekledim
Kullandım tabi lansinoh kullandım sonra zeytinyağ fln kullandım hep ama oluyo geneldeKrem kullandın mı canım? Krem kullanmamıza rağmen mi göğüslerimiz böyle yara olup acıyacak?
Olmaz kızçem kayıtlara geçmeliAmaaann sallaaa gittsiinnnn
Ay çok sevindim , ilaçla düzelir inşllah hemen bol bol su içKızlaaarr çok şükür herşey yolundayatıracaktı son anda vazgeçti doktor miniğim 1400-1500lerde dedi. Tek sıkıntı idrar testi verdim lökosit 500lerde çıktı Jou doktorun işi çıktı 14.30da girdim kuzum ondan bu saate kaldık
Gözün Aydın canım rabbim hepimize güzel haberler duyursunKızlaaarr çok şükür herşey yolundayatıracaktı son anda vazgeçti doktor miniğim 1400-1500lerde dedi. Tek sıkıntı idrar testi verdim lökosit 500lerde çıktı Jou doktorun işi çıktı 14.30da girdim kuzum ondan bu saate kaldık
Neyseki ilaçla hemen toparlıyor. Çok saol canım benimAy çok sevindim , ilaçla düzelir inşllah hemen bol bol su iç
Amin canım inş. Çarşamba günü seninde güzel haberlerini bekliyoruzGözün Aydın canım rabbim hepimize güzel haberler duyursun. Bnm de çarşamba günü kontrol
Neyseki ilaçla hemen toparlıyor. Çok saol canım benim
Amin canım inş. Çarşamba günü seninde güzel haberlerini bekliyoruz
inş canım yazarım çıktıktan sonra
Gözünaydın tatlımKızlaaarr çok şükür herşey yolundayatıracaktı son anda vazgeçti doktor miniğim 1400-1500lerde dedi. Tek sıkıntı idrar testi verdim lökosit 500lerde çıktı Jou doktorun işi çıktı 14.30da girdim kuzum ondan bu saate kaldık
Gözünaydın tatlımenfeksiyon mu demek oluyor kuzum lökosit. Sende bende 1 saat gecikmeyle girmişiz nerdeyse
Kızlar bim e gelen babynest ler nasıl sizce alacaktım bn ama biraz içi boş gibi geldi ya
Kendiliğinden geçti senin ki farklıdır belki ben nezaman ayakta çok durursam öyle olur daYok aslında cok durmadım neyaptında geçti peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?