- Emoji Skoru
- 3.074
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #45.881
Bnde mammajoo nun elektriklisi var canım, memnundum ama işte ikisinden kullanamadım. Çünkü sol taraf yara olmuştu çok fena ve sağdıpımda da kanlı geliyordu canım çok daha fena yanıyordu. Yani bu makineler bazısında çok işe yararken bazısında çok işlevsel olmayabiliyor. Bir de hastanelerden de alıp kiralayabiliyorsun diye biliyorumkizlar hazir konusu konusuluyorken, biliyor musunuz hangi sut sagma cihazları iyi?
elektrikli mi yoksa elle olan mi?
elle olan icin cok yavaşlar diyorlar, digeri icinde prize yakin mi oturman gerekiyormus gibi birseyler okudum ama pek bi bilgim yok ne düşünüyorsunuz?
Ben düzenliyorum tabloyu ekledimhee doldurun gız boşluğumu, . Walla bn pek anlamıom kuzum nerden giriyoz o bilgiyi napıoz fln .
Ona da bakayım teşekkür ederim canımTatlım ben lansinohun elektrikli çift başlık olanından alıcam. Arkadaşım çok memnun kaldı. Aynı zamanda pil ile de çalışıyormuş. Tabi elektrikli olanlarda prize yakın oturmak lazım.
Krem kullandın mı canım? Krem kullanmamıza rağmen mi göğüslerimiz böyle yara olup acıyacak?Bnde mammajoo nun elektriklisi var canım, memnundum ama işte ikisinden kullanamadım. Çünkü sol taraf yara olmuştu çok fena ve sağdıpımda da kanlı geliyordu canım çok daha fena yanıyordu. Yani bu makineler bazısında çok işe yararken bazısında çok işlevsel olmayabiliyor. Bir de hastanelerden de alıp kiralayabiliyorsun diye biliyorum
Aaa gönlüne göre bulabildinemzirme sütyeni karar veremedim bir türlü geçti gecelik vs de yok daha bende arkadaşımın verdiği bir lohusa pijaması var sadece elimde.. Terlik felan unutma kendin için valize koydurt..
Ben dün şu üçlü olanlarından aldım; linki bırakıyorum. MODALADY Kadın 3 Adet Emzirme Sütyeni Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLAhahahah etmaaaaa bana bunukuzum ya fiyatları bir güzel denk getiremedim. Geçen çok güzel takımlar buldum dudak uçuklatacak şekilde. Çok iyi almışsın sütyeni çok pahalı şuan suwende kışın 69 a satılan bilee 200 lerde
Ben valiz alcam birde sen düşün ahahahah
Waikikidede rahat diyorlarrHele o günler gelsin suyumuz gelsin doktora sorarız dimi.ama
Neden olmasın
Ayyy ne güzel olur düşünsene
Linki var mi kuzum yoksa bi tane paylaşmışsın kalmamış diye o muydu
Ben lcwden bi tane emzirme atleti aldım yıkadım bi şey olmadı kuplarına bi kaç sefer de giydim rahat bence
Amaaann sallaaa gittsiinnnnhee doldurun gız boşluğumu, . Walla bn pek anlamıom kuzum nerden giriyoz o bilgiyi napıoz fln .
GünaydınnnGüüüünnnnaaayyyydddddıııınnnnnnn
Iyi uykularrr canım benimmGünaydınnn
Ben de uyumak üzereyim
Bende weewell marka elektrikli göğüs pompası var çok memnunum. İlk kullandığım da tecrübesiz olduğum için baya acıtmıştım. Sonra sonra göğüsün ucu hariç kenarındaki kahverengi bölgeye lansinoh göğüs kremi sürüp öyle sagmaya başladım. Ne yara ne de acı oldu böylelikle,tavsiye ederim cnmkizlar hazir konusu konusuluyorken, biliyor musunuz hangi sut sagma cihazları iyi?
elektrikli mi yoksa elle olan mi?
elle olan icin cok yavaşlar diyorlar, digeri icinde prize yakin mi oturman gerekiyormus gibi birseyler okudum ama pek bi bilgim yok ne düşünüyorsunuz?
Merhaba bizde yok yasak çünkü ama başka topiklerde olabilirMerhaba güzel anne adayları, haziran 2022 anneleri olarak bir WhatsApp grubu var mı?
günaydın canım
Ben aldım savaş vererek :) 9 da gitmeme rağmen kapış kapıştı kadınlarGünaydınnlaaar
Bugün bimde bebiş oyuncakları vaaaar
Alanlar oldu mu, neler aldınız ya da alacksınız
Günaydınnn herkese birkaç aydır randevu zamanımda direkt giremiyorum en az 1 saat takıyorlar
İnşallah bizim burda kalmıştır ben gidemedim dahaBen aldım savaş vererek :) 9 da gitmeme rağmen kapış kapıştı kadınlarfisher price hışırtılı kitap ve dişlik alabildim katlanan kova kalmamıştı 9 da nasıl bitirmişler kovayı anlamadım gerçekten öğlen ücra köşelerdeki bimlere bakıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?