- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #45.541
Kızlar ya benimde alt ast değerlerim biraz yüksek çıkıyor. 3 haftadır kan veriyorum. Bu gün tekrar verdim inşallah düzelmiştir. Aranızda yaşayan oldu mu bunu, doktorlarınız ne dedi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım gümüşler daha küçük ve yaraların iyileşmesine de faydası oluyor diye biliyorum. zaten cok kullanılmıyor gümüşte silikonda. gümüşü doğumdan bi kac hafta önce günde 1 kac saat takmaya başlayın diyorlar. silikon kapaklarda meme ucunun camaşıra temasını önlediği ve nemli kalmasını sağladı için yara oluşumunu önlediği söyleniyor. tabi bebiş memeyi doğru kavramdığı sürece o yara ve acıdan kaçış da yokSanki gümüşler daha küçük dimi ? Kocamansa nasıl takıcaz onu, evde mi takıyorlar acaba sadece?
Heeeyyytttt beeeeEki Görüntüle 3037634
Günaydınanca fırsat bulabildim paylaşmak içinn
Sabah sütümü buradaki butun annelere, anne adaylarına, bebişkolarimiza çok rahat hayırlı bir sekilde sağlıkla kavuşmamız icin kaldırıyorum ve içiyorum![]()
Evet stres yaptim sanirim o yuzden agrilarim artti bugun bir doktordan daha randevu almaya caliscam insallah kanama devam ederdi demi dunden beri bakiyorum bisey Yok hamdolsun simdi ilac icim agrilarim icin kesilirse sorun yok diye kabul etcem artikHiç canını sıkıp kendini stres etme canım kanama olsa fark etmeyecek gibi olmuyor zaten.. Dinlenmeye dikkat et, yukarlara uzanma, ağır kaldırma yani ağır iş yapma bunlar bile seni rahatlatabilir. Doktorun tatile çıktığını düşünme bence oda seni strese sokuyor gibi geldi banaİçin rahat etmezse de başka bir doktora görünebilirsin
![]()
Bende uc aya kadar kullandim Ama doktor biraktirmisti canim bana ilk kez oldugu icin soktayim birazCanım iğne yaptırıyordum ben progestan.
Yok kuzum ya hiç almadıkk dikkat ediyorum diye zaten şeker hiç yemiyorum
Eee bune şimdi olmuşum 79.1 kilo1kilo vermişim
![]()
Günaydın kızlaaar
Sabah erkenden hastaneye geldim. Çok şükür her şey yolunda,1,580gr olmuşuz bu sefer haftasıyla uyumlu çıktı
Darısı diğer gidecek arkadaşlarımın başına inşallah ❤
Daha önce kanama yaşadın mı? Pruloton iğne mi kullandın, progestan hap mı (fitil)? Kanama içerde olup dışarı çıkmaya da biliyor. Ama kan olsa renginden illaki fark ederdin diye düşünüyorum. Kırmızı renkli olması sıkıntı diye biliyorum ben o zaman hemen kontrole gitmek gerekiyor. Ama sen yinede bir doktorada görün için rahat etsin.Evet stres yaptim sanirim o yuzden agrilarim artti bugun bir doktordan daha randevu almaya caliscam insallah kanama devam ederdi demi dunden beri bakiyorum bisey Yok hamdolsun simdi ilac icim agrilarim icin kesilirse sorun yok diye kabul etcem artik
Bende uc aya kadar kullandim Ama doktor biraktirmisti canim bana ilk kez oldugu icin soktayim biraz
Mesela dün fit pizza yedimmHımm ben kaçamak yapmaya başlayınca bakmaya başlamıştımozaman gerek yok tabi
Hahahaha alayımm kızzz bana normal gelmemeye başladı bugidişle benim kız 4 5 kilo doğcakDeme öyle deme benim gibi yarın geri alırsın bak![]()
Ooo harikaaa benimde kesin öyledirrrGünaydın kızlaaar
Sabah erkenden hastaneye geldim. Çok şükür her şey yolunda,1,580gr olmuşuz bu sefer haftasıyla uyumlu çıktı
Günaydın canımGünaydın kızlaaar
Mesela dün fit pizza yedimm![]()
Hahahahaha sucuk sosis flaan vardı kuzum oyüzdne ben onları yemiyorum ondan öyle alıyordumBen yemişken normal yerim valla fit mit nedir hakkını vermek lazım :)))
Almıştır almıştır kilo kuzumm herşeyin hayırlısı allahımm guzel haberlerle çıkarsın seni o doktordan amin amin aminKızlar yarın bende kontrole gidiyorum inş herşey yolundadır yatırmaz beni ya bakalım minnoş kaç kilo oldu okadar kilo aldırır şeyler yiyorum yani :)
Almıştır almıştır kilo kuzumm herşeyin hayırlısı allahımm guzel haberlerle çıkarsın seni o doktordan amin amin amin
Hahahahaha sucuk sosis flaan vardı kuzum oyüzdne ben onları yemiyorum ondan öyle alıyordum