• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Benimki hayatta demez ucuz buldu mu hepsini alır gelir 😂😂 benim stokçu alır valla😂
Benimkinde hiç yok o huy
Yaza girerken kışlıklar indirime girecek diye alırım kendime bir şeyler
Onu bile aşka almaz
Boşuna bir sezon dolap mı bekleyecek
O parayı niye oraya bağlayalım ki
Kullanacağımız bir şey alırım ben o paraya diyor
sempatik_kiz sempatik_kiz Bizim buradakinde olduğu gibi duruyormuş bulursan 2 paket al demiştim, 3 paket almış benimde eşim 😆 ama aklıma bişi takıldı alıp içini açan var mı? Bir tane şikayet var da kimyasal kokuyor demiş birisi neden ya nedennnn 🥲
Deme öyle, yüreğime indirme 😬
Doğuma kadar hiçbir ürünü açmayı düşünmüyorum ben
Hava almasın diye
Hava alınca ve uzun süre kullanmayınca sıkıntı çıkıyor hep
Buldum buldum cherry_baby cherry_baby isimlerini de ekleyelim bebişlerin demiş 😂
Birde ben bulaydım hayırlısıyla bir isim 😂
Herkesin kocaları biyerde hahaahha😂😂
Aaa benimkinin hakkını yedirmem
Evde dizimin dibinde oturuyor 😂

Deme öyle, yüreğime indirme 😬
Doğuma kadar hiçbir ürünü açmayı düşünmüyorum ben
Hava almasın diye
Hava alınca ve uzun süre kullanmayınca sıkıntı çıkıyor hep

Birde ben bulaydım hayırlısıyla bir isim 😂

Aaa benimkinin hakkını yedirmem
Evde dizimin dibinde oturuyor 😂
Hahahah aynı benim kocam 😂

Canım çok geçmiş olsun,ballı limonlu zencefil de çok iyi gelir sıcak suda.

Ama kan sulandırıcı kullanıyorsan zencefili dikkatli kullanmalısın,yazdı mi doktor covid için kan sulandırıcı?
Canım normalde de asprin ve oksapar kullanıyordum. Ay zencefil çok iyi geliyor gerçekten umarım etkilemez kan sulandırmayı.

Amaann bi pazarı var kuzumm oda evde dinlenmekle geçiyor asıl tam tersii nereye gidiyorsun derim😂😂 bi kuafore gider ayda bir okadar :KK70: hep benle beraber çıkıyoruz beraber ediyoruzz bende sıkılıyorum evde tekbaşıma bide alışık değilim pazar günü onsuz evde durmaya tuğaf geliyo alışmışım

Ay kocişkosundan ayrı olamazmışta 😊 bir pazarı varsa normal tabi kuzum birlikte zaman geçirmek ozaman en güzeli 🤗

Neden öyle yaptın
Benim kendi doktorum çok rahat bir doktor
Bence çok iyi
Ama eşim bir türlü ısınamadı
Bende bir türlü hastalıktan kurtulamayınca sürekli başkasına da görünelim durumda

Doktorum bebeğin gelişimi için ayına göre orantılı çok iyi dedi
Ama bugün ebe de Demir düşüklüğü bebeğin gelişimini etkiler dedi
Doktorumun adını sordu söyleyince seninki biraz rahat bir adam falan dedi
Bu seferde ben gerildim
En iyisi bir gidip başkasınada görüneyim dedim

Birde benim doktor yalnızca sezeryansa geliyor hastaneye
Normal doğuma gelmiyor
Bu gideceğim normal doğuma da geliyor
Duruma göre doktor değişikliği yapacağım sanırım

Yalnız olmadığımı gördükçe rahatlıyorum.Gerçekten her gebelik başkaymış.Kızımda böyle ağrılarım olmamıştı olsa da kosa süreli oluyordu.
İlk hamileğim benimde son ay preeklampsi cıkana kadar cok rahattı. ama bu başından beri zorluyor ikinciler daha kolay oluyor diyenler beni kandırdılar resmen 🤣. bebişler dönmeye başladı ondan mı ki bu ağrılar ya 🥴

Back