Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar selamlar, bebek arabası alanlar var mı? Marka olarak neyi tercih ettiniz? Ana kucağı (oto koltuğu), port bebe vs içerisinde olanı mı aldınız ya da ayrı ayrı mı?
Biz bu gün biraz arabalara baktık kafamız karıştı
Dünya lideri Cybex'den Eezy S Twist (360 derece) & Aton Travel Set. Alman Mühendisliği. Cybex güvenliği ve Cybex kalitesi. Distribütör Operaistanbul garantisi ile
www.operaistanbul.com
Prego Quattro Vip travel sistem 2079 (6.300-5.300 arası)
Prego Quattro Vip Travel Bebek Arabası 2079
Bu iki modelde çok güzel ben çok beğendim. Maddiyat açısından PREGO olanı seçtim diğerinin yarı fiyatı.. kartımda yer açılınca bu modeli alıcam fiyat performans olarak gayet makul olduğu için..
Bağlantılarını verdim altında özelliklerini karşılaştırabilirsin.. Zaten puseti ikisinde de araç koltuğu olarak kullanabiliyorsun. Onun için araç koltuğuna belli bir süre ihtiyaç yok.
Valla güçten düştüğüm dogrudur ustune basa basa dedim sabah bas donmelerim falan var vs ama normaldir diyor sadece zaten atanmak uzere bir doktordu hic ilgilenmedi şimdi de bulunduğum ilce de doktor yok baska yere gidiyorum süreklilik sağlayamadım malesef şanssızim doktor konusunda
Her zaman evde de istemem yaw o pandemi dönemi yetti bize, çok durunca evde git hava alsana sen diyorum :) zaten bebiş olunca da dönüşümlü kaçarız evden :)
Her zaman evde de istemem yaw o pandemi dönemi yetti bize, çok durunca evde git hava alsana sen diyorum :) zaten bebiş olunca da dönüşümlü kaçarız evden :)
Amaann bi pazarı var kuzumm oda evde dinlenmekle geçiyor asıl tam tersii nereye gidiyorsun derim bi kuafore gider ayda bir okadar hep benle beraber çıkıyoruz beraber ediyoruzz bende sıkılıyorum evde tekbaşıma bide alışık değilim pazar günü onsuz evde durmaya tuğaf geliyo alışmışım