Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    244
Nasıl doktormuş o yahu.Benimde tahlillerim gayet iyiydi iki gebelite de 4. ayda direk başladım.Sağlık ocağı bile kaç kere arayıp sordu.Vermesi gerekiyor.Bebek senden alıyor ama sen güçten düşüyorsun.
Valla güçten düştüğüm dogrudur ustune basa basa dedim sabah bas donmelerim falan var vs ama normaldir diyor sadece zaten atanmak uzere bir doktordu hic ilgilenmedi şimdi de bulunduğum ilce de doktor yok baska yere gidiyorum süreklilik sağlayamadım malesef şanssızim doktor konusunda

Ben travel sistem aldım. Hepsi içinde olandan. Kanz D-Go marka modeli. Travel sistemler biraz hantal ama benim için sorun olmayacağı için aldım Kabin tiplileri genellikle öneriyorlar. Hafif ve kolay katlanıyor diye

Bi git lütfen acile
Valla kuzu 3 kat merdiven in çık gözümde büyüdüğünden kalkamıyorum.Düz yerde zor yürüyünce
Geçen hafta gittim canım.Bana gün de vermeyi unuttu....Eşim 28 inde izinli göz kontrol muayenem var ona gitmişken benim doktora da uğrayayım diyorum.Sertleşme hep oluyor şişkinliğe bağlıyorum ben onu.Annem de yalancı kasılma sancı oluyordur diyor bilmiyorum ama nedense bana da çok önemli değilmiş gibi geliyor.

catı kemiği ağrısı bende de var ve gerçekten cok rahatsız ediyor. doktorum yurtdışında haftaya geliyor bol bol yatıp dinlenmeye calışıyorum
Yalnız olmadığımı gördükçe rahatlıyorum.Gerçekten her gebelik başkaymış.Kızımda böyle ağrılarım olmamıştı olsa da kosa süreli oluyordu.

Enfeksiyon falan da olabilir sancı varsa. Ama bi gayret zorla kendini nolur nolmaz canım

Evet konuştum o da C ve d vitaminleri ekledi İki aşım vardı benim de inşallah

Uyu bol bol vaktin ve durumun varken.Bebiş doğunca eşinizle eskisi gibi olamayaksınız her anınızı güzel geçirin inşallah

Evet biz mesela çok güzel vakit geçiriyoruz eşim yan koltukta uyuyor,

Evet konuştum o da C ve d vitaminleri ekledi İki aşım vardı benim de inşallah
Canım çok geçmiş olsun,ballı limonlu zencefil de çok iyi gelir sıcak suda.

Ama kan sulandırıcı kullanıyorsan zencefili dikkatli kullanmalısın,yazdı mi doktor covid için kan sulandırıcı?

Canım sen aile hekimine git yazdır bekleme onun dediğini.Ona söyleme bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…