- 15 Ocak 2016
- 6.888
- 33.928
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallahKızlar bende sanırım Eylül annesi olacağım oğlumda 2020 Eylül annesiydim sanırım yine Eylül annesi olacağım oğlum 16 aylık hapla korunurken hamile kalmışım Eki Görüntüle 2984890
Teşekkür ederim canım istemeden olunca insan sevinemiyor oğlum çok küçükHayırlı olsun canım sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaa tebrikler hayırlı olsunKızlar bende sanırım Eylül annesi olacağım oğlumda 2020 Eylül annesiydim sanırım yine Eylül annesi olacağım oğlum 16 aylık hapla korunurken hamile kalmışım Eki Görüntüle 2984890
Hayırlı olsun. Oğlunuz küçükmüş ama bunda da bir hayır vardır diye düşünün birlikte büyürler siz biraz zorlanırsınız ama büyüdüklerinde unutursunuz hepsiniKızlar bende sanırım Eylül annesi olacağım oğlumda 2020 Eylül annesiydim sanırım yine Eylül annesi olacağım oğlum 16 aylık hapla korunurken hamile kalmışım Eki Görüntüle 2984890
Daha güzel doğana kadar 9 ay daha geçer. Birlikte büyürler bu muhteşem bişey .benimle kardeşimin arasında bir yaş var iyi ki öyle olmuş .ikiz gibi büyüdük . birbirimizin en büyük destekçisiyiz.iyi ki de öyle olmuş.annem hiç zorlanmamis.Teşekkür ederim canım istemeden olunca insan sevinemiyor oğlum çok küçük
Ama daha emziriyorum ben nasıl yapacağımHayırlı olsun. Oğlunuz küçükmüş ama bunda da bir hayır vardır diye düşünün birlikte büyürler siz biraz zorlanırsınız ama büyüdüklerinde unutursunuz hepsini
Gerçektenmi.. içimi bı nebze olsa rahatlattiniz çok korkuyorumm daha eşime bile diyemedimDaha güzel doğana kadar 9 ay daha geçer. Birlikte büyürler bu muhteşem bişey .benimle kardeşimin arasında bir yaş var iyi ki öyle olmuş .ikiz gibi büyüdük . birbirimizin en büyük destekçisiyiz.iyi ki de öyle olmuş.annem hiç zorlanmamis.
Lekelenme olup bı kaç gün sonra regl olmuslugum da var ama eğer regl olmazsanız salı yada çarşamba günü test yapabilirsiniz.Selam 2014 doğumlu bir kızım var 2017 mol gebelik geçirdim geçen yıl 2 kez kimyasal gebelik geçirdikten sonra genetik test yaptırmanızı önerdi doktor ve sonuçlar normal çıktı. Bugün regl olmam gerekirken dün lekelenme geldi ama ondan beridir tık yok sat 15 Aralık henüz test yapmadım.bh kadar tecrübeye hala acaba normal mi diye sormak istiyor insan regl mi olurum yoksa pozitif mi çıkarım
Evet gerçekten hatta abilerimde öyle olmuş onların da 18ay var sadece aralarında. Hem oyun arkadaşı oluyor sonra hayat arkadaşı çok güzel oluyor.rabbim inşallah nasip ederse ben bu bebeğimi inşallah sağlıcakla kucağıma alayım hemen kardeşi olsun istiyorumGerçektenmi.. içimi bı nebze olsa rahatlattiniz çok korkuyorumm daha eşime bile diyemedim
Emzirmeye devam edebilirsiniz. Tandem emzirmeydi galiba adı bir araştırınAma daha emziriyorum ben nasıl yapacağım
Devam et emzirmeye canım.doktor yönlendiriyor zatenAma daha emziriyorum ben nasıl yapacağım
Başka belirtileriniz var mı, test yapıp emin olun benceSelam 2014 doğumlu bir kızım var 2017 mol gebelik geçirdim geçen yıl 2 kez kimyasal gebelik geçirdikten sonra genetik test yaptırmanızı önerdi doktor ve sonuçlar normal çıktı. Bugün regl olmam gerekirken dün lekelenme geldi ama ondan beridir tık yok sat 15 Aralık henüz test yapmadım.bh kadar tecrübeye hala acaba normal mi diye sormak istiyor insan regl mi olurum yoksa pozitif mi çıkarım
Hayırlı olsunn ne güzel ikiz gibi büyürlerrKızlar bende sanırım Eylül annesi olacağım oğlumda 2020 Eylül annesiydim sanırım yine Eylül annesi olacağım oğlum 16 aylık hapla korunurken hamile kalmışım Eki Görüntüle 2984890
Canım bende 2020 haziran da doğum yaptım 18 aylık kızım emziriyordum tam sütten kestim denk geldi o ay hamile kaldım. Tesadüf mü bilmiyorum kızım hiç zorlamadi bile beni halbuki sütten kesme daha sancılı olur gibi düşünüyordum.Kızlar bende sanırım Eylül annesi olacağım oğlumda 2020 Eylül annesiydim sanırım yine Eylül annesi olacağım oğlum 16 aylık hapla korunurken hamile kalmışım Eki Görüntüle 2984890
Peki sen istiyor musun ben çok yıprandım ya geceden belliCanım bende 2020 haziran da doğum yaptım 18 aylık kızım emziriyordum tam sütten kestim denk geldi o ay hamile kaldım. Tesadüf mü bilmiyorum kızım hiç zorlamadi bile beni halbuki sütten kesme daha sancılı olur gibi düşünüyordum.
Nolur öyle düşünme ikinci bebis mi illaki bunun da vardır bi sebebi hayrı bol bol duaPeki sen istiyor musun ben çok yıprandım ya geceden belli
Maviss cok sevindim arkadaşım bana pozitif gibi geldi istersen kan tahlili ver.Kızlar sevinmek için erken mi bilmiyorum ama silik bir çizgim oldu bat cuma günü belirtiler var ama ben dillendirmek istemedim hiç
Yarin sabah vericemn canim insallah vardırMaviss cok sevindim arkadaşım bana pozitif gibi geldi istersen kan tahlili ver.