- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Yaa bu minnoslarin hepsi aynı o yıkılma anları mükemmel ya çok hoşuma gidiyor baya eğleniyoruz karşılıklıHergün kesip törpülesem de yetişemiyorum uzamasına, bir bakıyorum burnunu yanağını çizmiş yine de..
Yattığı yerden kalkmaya çalışıyor, tam dik duramayınca da bir tarafa da yıkılıyor henüz .
Ayaklara uzanmak ve ağza almaya çalışmak bir sonraki mücadelesi.. özellikle bez değiştirirken yakalıyor ayağını ve bırakmak istemiyor:)
Baby plus aynı model oturaktan aldım.. banyo için aldım ama banyoda sevmedi hiç, ağlıyor içine koyunca.. ama mutfakta kurtarıcım oldu . Tezgahta yer yaptım ona köşe geniş yerinde.. bir iki oyuncağını da oraya taşıdım.. o şekilde rahat rahat bulaşık yemek vs hallediyorum. Etrafında kol boyu mesafede eşyaları aldım ama, uzanmaya çalışıyor hep..
Bizim de bez değiştirmek zorlaştı baya ayakları tutup asla birakmiyor ve erkek bebek olunca kavaklar oluyor pipiden o arada
Banyoda henüz denemedim kayar vs diye kucağımizda yikiyoruz ben ya da eşim kim denk gelirse. Mutfakta iyi oluyor evet ya da yemek yerken masaya vakumluyorum oturuyor yanımızda.eller hep bı uzanma peşinde ben de etrafını boşaltıyorum ama sürekli bı yakalama karıştırma modunda