2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Kızlar merhaba 27sinde 4. Aya gircez mama kullaniyo çevremdeki arkadaşlarımın bebekleri 4. Ayda ek gıda tadimlarina başladılar siz ne durumdasınız? Başladınız mı ek gidalara? Haftaya doktorumuzla da goruscez de sormak istedim☺️☺️
4. ay daha çok erken canım :)) bi 5. ayı bitirsin çorba sularından yoğurttan falan tattırırsın tam ek gıdayada 6. ayda başlarsın

Kızlar bu bı kac kez olduğu için yazmak istedim. Şu an sabah ezanı okunuyor ve ben ezandan bikac dk önce kötü rüyayla uyanıyorum yani biraz korkarak.. benden bı kaç dk sonra da bebeğim biraz ağlıyor kucaklayıp uykuya döndürüyorum. Dua edip yatsam da oldu bugün mesela.. acaba nazar fln böyle bişey mi?
yok canım merak etme sen duanı oku oyle nazar falan kalmaz tesaduf oluyordur bana da oluyor ne düşünürsen o olur pozitif dusun Allah korusun hepimizi

Kızlar merhaba bebeğim 4. Ayına girdi gözlerinde yaşlanma yaşlı yaşlı bakıyor resmen ve hafif çapaklanma söz konusu başına gelen var mı neden olabilir ?
Bizde de vardı masaj cok onemli, basınclı sekilde yapmak sart, o kanal tıkalı oldugundan dısarı akıyormuş aşagı gidemediği için gözyası. basınclı masaj yaparsan basınc etkisiyle acılabiliyor damla etki etmez anlık gecirir demişti iyi bir göz doktoruna gitmiştim 2 ay once, masajla duzelme oldu. 1 yasına kadar düzelmezse operasyonla açıyorlarmış o kanalı o yuzden acımasın diye narin deil, baskılı masaj yapmalısın demişti doktorum geçmiş olsun

Allah kolaylik versin ben heyet aldim bu ay evdeyim.önumuzdrki ayda rapor alicam.sonra 3 ay ucretsiz izin düşünüyorum.ana kucagina koyup oyuncak gosteriyorum yada kanguru var baby plus babasina veriyorum geziyor biraz kucaga alternatif.
Heyet hangi ilden alabildiniz acaba bir de hangi bölüm

Kızlar merhaba 27sinde 4. Aya gircez mama kullaniyo çevremdeki arkadaşlarımın bebekleri 4. Ayda ek gıda tadimlarina başladılar siz ne durumdasınız? Başladınız mı ek gidalara? Haftaya doktorumuzla da goruscez de sormak istedim☺️☺️
Genelde alerjik bebeklerde erken başlanıyor bebeklerin bağırsakları alışsın diye şlk kızımda 6. Ay dolunca başladım 2. Kızımda doktorumuz 5. Ay itibari ilr bir çay kaşığı tadım önerdi alerjik bünyeye sahip olmasından kaynaklı

Genelde alerjik bebeklerde erken başlanıyor bebeklerin bağırsakları alışsın diye şlk kızımda 6. Ay dolunca başladım 2. Kızımda doktorumuz 5. Ay itibari ilr bir çay kaşığı tadım önerdi alerjik bünyeye sahip olmasından kaynaklı
Biz de alerjiğiz 5. ayda tadım şeklinde ilerliycez. 6.ay öğün seklinde vericem.

Aynen benimki de böyle cildircam neden konuşmuyor geçen ay susmuyordu Ağu agu diye suan cok kahkaha atıyor hep gülme durumu var gidiklandiginda veya guldurdugumuzde cigliklar var ve sürekli ağzından pufff yaparak tükürük
Bence agu evresini geçtiler bizimkide artık agulamıyor. Çığlık atıyor bazende böyle miyav möö tarzı şeyler söylüyor 😂

Bence agu evresini geçtiler bizimkide artık agulamıyor. Çığlık atıyor bazende böyle miyav möö tarzı şeyler söylüyor 😂
aynrn katılıyorum agu evresini geçtik sanırım ama ben bayılıyodum agulara hele ard arda gelen agulara 😂şimdi tuhaf sesler hele bişi anlatırken he demesi yokmu ısırasık geliyo😂

aynrn katılıyorum agu evresini geçtik sanırım ama ben bayılıyodum agulara hele ard arda gelen agulara 😂şimdi tuhaf sesler hele bişi anlatırken he demesi yokmu ısırasık geliyo😂
Bizimkide diyor onu gülüyoruz anlıyormuş gibi hee yapıyor 😂 bizim konuşturmuyor bazen o konuşacakmış birbirimizi duymuyoruz sesinden 🙈

Kızlar bu bı kac kez olduğu için yazmak istedim. Şu an sabah ezanı okunuyor ve ben ezandan bikac dk önce kötü rüyayla uyanıyorum yani biraz korkarak.. benden bı kaç dk sonra da bebeğim biraz ağlıyor kucaklayıp uykuya döndürüyorum. Dua edip yatsam da oldu bugün mesela.. acaba nazar fln böyle bişey mi?
Yatmadan önce düşündüklerinden olabilir, nazar olabilir, yatmadan önce dua oku bide duştan sonra bi tas sirkeli su dök durulanmadan çık. Sirke de üzerindeki kötü enerjiyi çeker. Evi de sirke ile silenler oluyor mesela.

meme reddi yaşayan annelerimiz varsa ben kendimce çözüm buldum ters emzirirken yaşamıyoruz bu sorunu sürekli bana bakıyo öyle emiyo

meme reddi yaşayan annelerimiz varsa ben kendimce çözüm buldum ters emzirirken yaşamıyoruz bu sorunu sürekli bana bakıyo öyle emiyo
Benim meme uçları mahvoldu emiyor bırakıyor etrafa bakıyor tekrar emiyor bu sürekli devam ettiği için canım çok yanıyor gümüş kapak kullanmaya başladım tekrardan silikon uçları kullanırken rahattım…

Bebişi çapaklanma sorunu yaşayan kızlar bilginize.. ihmal etmeden sizde bir göz doktoruna gösterin

Eklentiler

• 51B138A0-522B-4B40-9FA8-FFC9BA6211C5.png
    51B138A0-522B-4B40-9FA8-FFC9BA6211C5.png
    579,8 KB · Görüntüleme: 47
Yediklerime dikkat ediyorum her gün kesinlikle.rezene kimyon da içiyorum. Gaz ilacını da 3 aya gelince bıraktık
D vitamini ne kullanıyorsun bn cok gazlı oldugunda d vitamininden şüphelenddim kestim baska markays döndüm birden bire gaz sorunumuz bitmişti...aklıma bu geldi belji çözüm olur

Başka bisey mi var acaba neden konuşmayı bıraktığında diye bi süredir farkındayım bunun nerdeyse 2 3 hafta. İnsan geriliyor nedenini bilmeyince. Neden konuşmuyor acaba heyecanlanıyor baloncuk yapıyor tükürükle ama konusma yok
Bizdede durum bu tükürüyor buu yapıyor ama konusma yok 🙄arada bi eli agzondayken sesler cıkarıyor.daha önesi konusuyordu smdi kesti sizdede görünce normal bi süreçmi dedim

Benim meme uçları mahvoldu emiyor bırakıyor etrafa bakıyor tekrar emiyor bu sürekli devam ettiği için canım çok yanıyor gümüş kapak kullanmaya başladım tekrardan silikon uçları kullanırken rahattım…
ben hala slikon uçla emziriyorum normal emmiyo ah bu bebişler büyüceklet ama bizde yaşlancaz sanki

X