2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sivaslı sütünmü gelmiyo pes etme bebeğini öp kokla daya göğsüne bol bol su iç meyve suyu iç sütün gelir sakın pes etme emzirdikçe artıyo inan....

gamze doğum yapmış annelerdeydik ama ordada kimse kalmadı..:KK43: nasılsınn belizin nasıll..
tülayy maaşallah tosununa yaa aynı sen kızz buu..

tulaycım maşallah çok gzuell. Allah nazarlardan sakınsın kuzunu...

gamzecım senınde gozun aydın canım. çok sukur kuzun sağ salim gelmiş..

slm millet bende 2.sazan kalabalık dedi ayşe atladım valla....ayşecim yok kısss aynı babası oğlan benle alakası yok ama.....

evet meryemcim çok şükür geldi bebeğimiz sağlıkla maşallah doğurmayan kalmadı herhalde içimizde demi :))
sen nasılsın bebişko nasıl keyfi yerindemi anne oğul hayatınız nasıl gidiyo bakalım??

kızlarrrr herkese merhabaa nereye gittiniz yaa Ayşe topikteyiz dedi koştum geldim ama yoksunuz sizi çok özledim ben yaa :KK43:((

kuşum yaaa seni nasıl özledim anlatamam nerelerdesin nasılsın bi anlat bakalım
ben günlerdir seni arayacagım ama bir türlü kısmet olmadı
tam arayayım dedim kızım ağladı tam arayayım dedim birileri geldi aklım hala sende

sivaslı sütünmü gelmiyo pes etme bebeğini öp kokla daya göğsüne bol bol su iç meyve suyu iç sütün gelir sakın pes etme emzirdikçe artıyo inan....

benimde gelmiyo talım mafoldumbenmafoldumben
ben ne yapayım bu saatten sonra
ısırgan otu çayı, rezene çayı, humana, dut pekmezi, dut kurusu, helva, kuru incir, yaş incir, hoşaf, meyve suyu, su su su bol su
herşey okudugum duydugum herşeyi yaptım :KK43:((

evet meryemcim çok şükür geldi bebeğimiz sağlıkla maşallah doğurmayan kalmadı herhalde içimizde demi :))
sen nasılsın bebişko nasıl keyfi yerindemi anne oğul hayatınız nasıl gidiyo bakalım??

gulcan kalmıstı en son baktıgımda. o kadar acele edıyordu:) ogludainat etti:)
canım şükür sorubunuz yok. bi gece uyuyoruz bı gece uyumuyoruz:) oglum dengelıyor:) ıkı gece once sabah 8 de uyuduk:) alışmaya çalışıyoruz:) beliz nasıl sizi n hayatınız nasıl

tam arayayım dedim kızım ağladı tam arayayım dedim birileri geldi aklım hala sende

ısırgan otu çayı, rezene çayı, humana, dut pekmezi, dut kurusu, helva, kuru incir, yaş incir, hoşaf, meyve suyu, su su su bol su

canım benım dr um dedıkı bana sütün kanagı mutlu olmak. sen mutlu ol kuzun un rızkıda gelır..

canım benım dr um dedıkı bana sütün kanagı mutlu olmak. sen mutlu ol kuzun un rızkıda gelır..

kesinlikle katılıyorum meryemcim o gıcık lahusa sendromunda olmamak lazım bi kere...ve moral zaten geldimi sıvı gıda almasanda yediklerinde de süt gelmeye devam ediyo

bende kaçıom kısslllarr oğlum uyumuşken bende uyuyayım başım ağrıyo uykusuzluktan vallaaa
hadi sütünüzle kalın bol uykulu geceler bebişlerinizin ve sizin olsun inş.

canım benimm bende seni çok özledim bende çok aramak istedim ama izmirdeydik bayram bebek bilmemne derken off herşey birbirine girdi.. neyseki artık evimdeyim çok şükür heryere yetişicem yine sen hiçç merak etme :))))
ayrıca süt için moral bozma arkadaşımın 20 gün sonra sütü geldi herşey moral sen yeterki olacağına inan... ozaman aç bile kalsan geliyo... Rabbim rızkını vericektir kuzumun sen içini ferah tut...
nasıl bebişko iyimi resimde süper çıkmış yaa nasıl güzel kokuyo demi yaa...
bizimde bugun göbeğimiz düştü çok şükür.... kızımında nazar değmesin keyfi yerinde evine geldi rahat etti bebeğim ya curcunadan kurtulduk..

gulcan kalmıstı en son baktıgımda. o kadar acele edıyordu:) ogludainat etti:)
canım şükür sorubunuz yok. bi gece uyuyoruz bı gece uyumuyoruz:) oglum dengelıyor:) ıkı gece once sabah 8 de uyuduk:) alışmaya çalışıyoruz:) beliz nasıl sizi n hayatınız nasıl

hadi yaa demek o kaldı.. :))) ama kızlar hakkaten erken geliyomuş ben kendimde bizzat gördüm tebit ettim ahanda ıspatlı şahitli ama erkekler accık tembel oluyo nedense :))))
bizimkini bıraksam sabaha kadar uyucak zorla uyandırıp emdiriyorum sultan hanımı :)))

aman gamzecim masallah deee, hepimiz uykusuzluk cekiyoruz bizim kzulr uyumuyor senin ki ne guzel uyuyormus valla dilini isir soyleme her yerde
ben nazara inaniyorum bizimkide hastaneden ciktiktan sonra 2 gun hem gece hem gunduz super uyudu emiyor uyuyordur.
bende soran herkese sakinmadn soyledim simdi ne gecemiz ne gunduzumuz belli valla
tabi bnda cektigi gaz sancilarininda etkisi buyuk

slm kızlar bi dogurmayan ben kaldım galıba ne beceriksizim yaaa bi çocugu doguramadım bide erken dogar ümit ediyordum amaaaa nerdeee bugun kontrolum vardı nts sancı mancı çıkmıyo yaaa deli olcam ultrasondada bebeğin ölçümleri gayet iyi neyse ılk defa alttan muayene oldum çatı kont. yapıldı sınıfta kaldım bı irilikte bi bebeği çıkartamazsın yarın sabahtan hast. yatış verdi hazırlıklı gitcez araya sıkıştırabılırse yarın yavrum kucagımda öglen saatlerinde, olmadı cuma günü kesın alıncak tabı bu zaman için de ben gelıyom demezse oglum hakkında hayırlısı artık banada ezeryan yolları gözüktü

slm kızlar gülcancım hayırlısı olsun canım

bu arada kızlar yazıştığınız başka topic varda benmi bilmiyorum burada kimsecikler yok:1no2:

X