Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlarrrr herkese merhabaa nereye gittiniz yaa Ayşe topikteyiz dedi koştum geldim ama yoksunuz sizi çok özledim ben yaa ((
sivaslı sütünmü gelmiyo pes etme bebeğini öp kokla daya göğsüne bol bol su iç meyve suyu iç sütün gelir sakın pes etme emzirdikçe artıyo inan....
evet meryemcim çok şükür geldi bebeğimiz sağlıkla maşallah doğurmayan kalmadı herhalde içimizde demi :))
sen nasılsın bebişko nasıl keyfi yerindemi anne oğul hayatınız nasıl gidiyo bakalım??
kuşum yaaa seni nasıl özledim anlatamam nerelerdesin nasılsın bi anlat bakalım
ben günlerdir seni arayacagım ama bir türlü kısmet olmadı
tam arayayım dedim kızım ağladı tam arayayım dedim birileri geldi aklım hala sende
benimde gelmiyo talım mafoldumbenmafoldumben
ben ne yapayım bu saatten sonra
ısırgan otu çayı, rezene çayı, humana, dut pekmezi, dut kurusu, helva, kuru incir, yaş incir, hoşaf, meyve suyu, su su su bol su
herşey okudugum duydugum herşeyi yaptım ((
canım benım dr um dedıkı bana sütün kanagı mutlu olmak. sen mutlu ol kuzun un rızkıda gelır..
tulay gamze nasık dogum yaotınız. normal oldumu
canım benım dr um dedıkı bana sütün kanagı mutlu olmak. sen mutlu ol kuzun un rızkıda gelır..
kuşum yaaa seni nasıl özledim anlatamam nerelerdesin nasılsın bi anlat bakalım
ben günlerdir seni arayacagım ama bir türlü kısmet olmadı
tam arayayım dedim kızım ağladı tam arayayım dedim birileri geldi aklım hala sende
benimde gelmiyo talım mafoldumbenmafoldumben
ben ne yapayım bu saatten sonra
ısırgan otu çayı, rezene çayı, humana, dut pekmezi, dut kurusu, helva, kuru incir, yaş incir, hoşaf, meyve suyu, su su su bol su
herşey okudugum duydugum herşeyi yaptım ((
gulcan kalmıstı en son baktıgımda. o kadar acele edıyordu:) ogludainat etti:)
canım şükür sorubunuz yok. bi gece uyuyoruz bı gece uyumuyoruz:) oglum dengelıyor:) ıkı gece once sabah 8 de uyuduk:) alışmaya çalışıyoruz:) beliz nasıl sizi n hayatınız nasıl