- 1 Mayıs 2007
- 6.937
- 3.265
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kız kırkbir kere maşallahhhh çok tatlıı aynı sen bak ben sana diyim bacııımmm.Allah uzun ömür versin sağlıkla inşallah.şansı bahtı güzel olsuuun.diğer doğuran kardeşlerim sizlerinde yavrularına aynı temennilerde bulunuyorum.bayramdan giremedim anam buralara ki zaten bebişten beri pc yüzü gördüğümüz yok:)
slm kızlar bi dogurmayan ben kaldım galıba ne beceriksizim yaaa bi çocugu doguramadım bide erken dogar ümit ediyordum amaaaa nerdeee bugun kontrolum vardı nts sancı mancı çıkmıyo yaaa deli olcam ultrasondada bebeğin ölçümleri gayet iyi neyse ılk defa alttan muayene oldum çatı kont. yapıldı sınıfta kaldım bı irilikte bi bebeği çıkartamazsın yarın sabahtan hast. yatış verdi hazırlıklı gitcez araya sıkıştırabılırse yarın yavrum kucagımda öglen saatlerinde, olmadı cuma günü kesın alıncak tabı bu zaman için de ben gelıyom demezse oglum hakkında hayırlısı artık banada ezeryan yolları gözüktü
slm kızlar bi dogurmayan ben kaldım galıba ne beceriksizim yaaa bi çocugu doguramadım bide erken dogar ümit ediyordum amaaaa nerdeee bugun kontrolum vardı nts sancı mancı çıkmıyo yaaa deli olcam ultrasondada bebeğin ölçümleri gayet iyi neyse ılk defa alttan muayene oldum çatı kont. yapıldı sınıfta kaldım bı irilikte bi bebeği çıkartamazsın yarın sabahtan hast. yatış verdi hazırlıklı gitcez araya sıkıştırabılırse yarın yavrum kucagımda öglen saatlerinde, olmadı cuma günü kesın alıncak tabı bu zaman için de ben gelıyom demezse oglum hakkında hayırlısı artık banada ezeryan yolları gözüktü
ay kız kırkbir kere maşallahhhh çok tatlıı aynı sen bak ben sana diyim bacııımmm.Allah uzun ömür versin sağlıkla inşallah.şansı bahtı güzel olsuuun.diğer doğuran kardeşlerim sizlerinde yavrularına aynı temennilerde bulunuyorum.bayramdan giremedim anam buralara ki zaten bebişten beri pc yüzü gördüğümüz yok:)
canım benim hadi hayırlısı Allah'tan.sağlıkla gelsin bebişin iyi haberler ver inşallahhh.
emsalim kıız girmişin topiklere hadi bakalım.
bu arada arkadaşlar mesaj atıyos arıyos birbirimize dönemiyoruz malum hepimizin hali.ha bebek ağlıyo ha uyumuşken fırsattır uyuyayım derken iletişim sıfır bende.inşallah düzene girelimde hayırlısı ile eskisi gibi yazışıcez inşallahhh.
aman gamzecim masallah deee, hepimiz uykusuzluk cekiyoruz bizim kzulr uyumuyor senin ki ne guzel uyuyormus valla dilini isir soyleme her yerde
ben nazara inaniyorum bizimkide hastaneden ciktiktan sonra 2 gun hem gece hem gunduz super uyudu emiyor uyuyordur.
bende soran herkese sakinmadn soyledim simdi ne gecemiz ne gunduzumuz belli valla
tabi bnda cektigi gaz sancilarininda etkisi buyuk
canııım günler geçiyor çok şüküüür.siz beklediniz bizler gittik haberlerimizi aldınız şimdide paylaşma sırası sizdeee.hep iyi haberler verelim bilgilendirelim inşallah birbirimizi.
canım üzülme hakkında hayırlısı sende benim gibi 40+1 e kadar bekledin ayrıca tebrik ediyorum çok büyük sabır gerekiyo ben neler çektim ama bebişini kucağına alınca herşeyi unutacaksın inş.
saol ayfercim herkes eşime benzetio ama...sağlıklı ya yavrum elbet birimize benzicek ay baktım da siz 26 günlük olmuşsunuz biz daha bayağı küçüküz sizdennn:kedi:
slm ebrucum aynen yaaa bizimkide akşamları çok ağlıyo karın ağrısında kakasını yapana dek saat epey geç oluyo uykuya dalana kadar sonrada 1,5 saatte bir emmeye kalkıyo ben sersem gibi oluyıom yata kalka valla
gulcan bende doguramadim daha sanci manci bende de yok ama cuma kizim kollarimda olacak insallahslm kızlar bi dogurmayan ben kaldım galıba ne beceriksizim yaaa bi çocugu doguramadım bide erken dogar ümit ediyordum amaaaa nerdeee bugun kontrolum vardı nts sancı mancı çıkmıyo yaaa deli olcam ultrasondada bebeğin ölçümleri gayet iyi neyse ılk defa alttan muayene oldum çatı kont. yapıldı sınıfta kaldım bı irilikte bi bebeği çıkartamazsın yarın sabahtan hast. yatış verdi hazırlıklı gitcez araya sıkıştırabılırse yarın yavrum kucagımda öglen saatlerinde, olmadı cuma günü kesın alıncak tabı bu zaman için de ben gelıyom demezse oglum hakkında hayırlısı artık banada ezeryan yolları gözüktü
bende doğurdum kızlar 23.09.2009 saat 18 15 sabah yedide sancılandım öylen üçte giittim normal doğum kızım buğlem 3300 doğdu darısı doğurmayanların başına yanlız göğüs uçlarım çok kötü bu konuda önerisi olan varmı by
bende doğurdum kızlar 23.09.2009 saat 18 15 sabah yedide sancılandım öylen üçte giittim normal doğum kızım buğlem 3300 doğdu darısı doğurmayanların başına yanlız göğüs uçlarım çok kötü bu konuda önerisi olan varmı by
Allah hepimize sağlık versin doğurmayanlar üzülmeyin...sanırım depresyondayım bebeğimle fazla vakit geçirmek,onunla ilgilenmek istemiyorum..benim gibi olan var mı?bu arada ilk 10 gün gram sütüm gelmedi üzüntüden sakın kendinizi üzmeyin anında süt çekiliyor..bana dua edin bebeğin ihtiyacı var ama bende his kalmadı (
canım madecassol diye bir krem var her emzirme arası yani atıyorum bir saat falan dahi ara versen sür.aslında ne kadar dursa atıyorum 4 saat falan maksimuma ulaşıyor krem etkisi,her emzirme arası sür ped ile kapat sütyende.ama bebeğe meme vermeden önce muhakkak sıcak su ile yıka.gamzeci sende sormuşun sende uygula.diğer kremler etki etmedi bende.bende doğurdum kızlar 23.09.2009 saat 18 15 sabah yedide sancılandım öylen üçte giittim normal doğum kızım buğlem 3300 doğdu darısı doğurmayanların başına yanlız göğüs uçlarım çok kötü bu konuda önerisi olan varmı by
canım Allah yardımcın olsun sütün bool bol olsun inşallah.benimde az ama aptamil 1 takviye ediyorum ama bazen çok geliyor anlamadım şükür diyorum.Allah hepimize sağlık versin doğurmayanlar üzülmeyin...sanırım depresyondayım bebeğimle fazla vakit geçirmek,onunla ilgilenmek istemiyorum..benim gibi olan var mı?bu arada ilk 10 gün gram sütüm gelmedi üzüntüden sakın kendinizi üzmeyin anında süt çekiliyor..bana dua edin bebeğin ihtiyacı var ama bende his kalmadı (