- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Rica ederim. Meme reddini bu ay bende yaşadım, sadece yeni uyandığında ve gece emzirebildim uykuda. Şimdi şimdi bı tık daha iyi gibi. Hem 4. ayda meme reddi sık yaşanıyor ayrıca alerjen yoğunsa sütte bebek emmek istemeyebiliyor.Çok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Sut urunlerini kestim bugun hemen. Bebegime zarar veririm korkusuyla butun gun bisey yiyemedim. Yarin dr kontrolumuz var umarim hersey yolundadir. Ciddi bir meme reddi yasamistik bu ay. Tam yoluna giriyor derken bugun kan gorunce şok oldum. Size de cok gecmis olsun. Tum bbeekler hep saglikli olsun ins
Kanli bezlerin fotosunu görmek isteyebilir doktorunuz, biz de öyle olmuştu. Ayrıca diyete başladığımızdan itibaren günlük kaç kaka, kaçında kan var diye not alarak takip etmiştik, size de tavsiye ederim. Tablo iyiye evrilmeli, bı yerde kötüleşip, pik yapiyorsa yediğiniz başka birşey daha tetiklemis gibi dusunebilirsiniz. Doktorunuz diyet konusunda bilgi verecektir ama aklınızda olsun eğer süt ürünleri tamamen kesilecekse günlük kalsiyum desteği kullanmalısınız.