2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Allahın izni ile sıkıntısız atlatırsınız inşallah. Bi ebru tarım ı deneyin o zaman. Balcalının perinatologları da iyi diyorlar. Yer bulabilene tabi.
Cevap yazmıştım göndermemişim kalmış burda
Mersine sadece eğitim için gitmiştik, izmirde doğum düşündüğüm hastanede gittim bebiş iyi çok şükür🙏❤️🧿

Kızlar oyun çiti alan var mı araştırmalara başladımda salonu oyun alanı olacak şekilde dizayn edeceğiz artık

Bizdede durum bu tükürüyor buu yapıyor ama konusma yok 🙄arada bi eli agzondayken sesler cıkarıyor.daha önesi konusuyordu smdi kesti sizdede görünce normal bi süreçmi dedim
Demek ki normal herkesin aynı anda bebisiinde aynı sorun olamaz bence =)

Demek ki normal herkesin aynı anda bebisiinde aynı sorun olamaz bence =)
Ben 5.aya girdigimizde patlama olucak diye düşünüyorum.fırtına öncesi sessizlik gibi🥲gecen hafta kucagımda oturuyordu 1 kere bab bab dedi birdaha dedirtemedim 1 kerede an an dedi birdaha yok agu zaten cok cok nadir.sanırım normal süreç😵‍💫

Merhaba deneyimli anneler. Ben hamileyim size bir şey danışmak istiyorum. Sleepy bio natural 1 numara aldım içinde 128 adet var. Bir de 2 numara alayım diyorum. 200 adet çok mu? Daha az mı alayım? Hemen 3 numaraya geçiliyor mu?

Olsun ya silikon uç en azından acıtmıyor şimdi takıp emzirdim çok kötü bir acı var biraz hafifletti en azından
Gümüş kapakla benim bir gecede mucize gibi geçti geçmezse silikon uçla iyileşmez gümüş kapak tavsiye ediyorum her şeyi denemiştim geçmemişti.gümüş kapak meme ucunu yumuşak ve sütlü tutuyor bu yüzden de gerginliği aldığı için acımıyor.

Merhaba deneyimli anneler. Ben hamileyim size bir şey danışmak istiyorum. Sleepy bio natural 1 numara aldım içinde 128 adet var. Bir de 2 numara alayım diyorum. 200 adet çok mu? Daha az mı alayım? Hemen 3 numaraya geçiliyor mu?
Merhaba bence bez stoğu yapmayın. Her bez bebeğe iyi gelmeyebiliyor. Deneyimleyip buluyorsun zamanla uygun bezi.

Sana tavsiyem, bebeğin cildine nasıl geleceğini bilmeden büyük miktarlarda stok yapma.. ben başkasına vermek zorunda kalmıştım aldığım sleepy bezleri..

Gümüş kapakla benim bir gecede mucize gibi geçti geçmezse silikon uçla iyileşmez gümüş kapak tavsiye ediyorum her şeyi denemiştim geçmemişti.gümüş kapak meme ucunu yumuşak ve sütlü tutuyor bu yüzden de gerginliği aldığı için acımıyor.
Rahatlattı beni de acısı geçti çok şükür

Bence 128 de çok ben 1 paket prima aldım 2 paket sleepy. Kızımda pişik yaptı sleepy geri primaya geçtim. hala duruyor 1 numara hiç açılmadık bir paket sleepy

Günaydın anneler🌸 bu gecemi çok zor geçti. Sanırım bebeğim karnını üşüttü sürekli bırtlatarak alttan, ağladı tüm gece uyumadı. Sabahta devam ediyor bırtlatmalar sanırım o sırada acı çekiyor. Kabız da değil. Evde elma yağı ve zeytin yağını karıştırıp hafif ısıtıp karnına öasaj yaparak sürüyorum ara ara. Ama geçmesi henüz baya huzursuz önerebileceğiniz bir şey var mı ne yapabilirim evde şimdilik? Calpol şurup falan mı versem 😕😵‍💫

Günaydın anneler🌸 bu gecemi çok zor geçti. Sanırım bebeğim karnını üşüttü sürekli bırtlatarak alttan, ağladı tüm gece uyumadı. Sabahta devam ediyor bırtlatmalar sanırım o sırada acı çekiyor. Kabız da değil. Evde elma yağı ve zeytin yağını karıştırıp hafif ısıtıp karnına öasaj yaparak sürüyorum ara ara. Ama geçmesi henüz baya huzursuz önerebileceğiniz bir şey var mı ne yapabilirim evde şimdilik? Calpol şurup falan mı versem 😕😵‍💫
havluyu ısıtıp karnına koyabilirsin

Kızlar bu diş mi çılgınlar gibi o taraftaki saçları yoluyor. Elime geliyo çok sert başka bi şey olamaz değil mi ?
Kulağını kanatmış
Uzun uzun Çığlık atıyoruz yanlışlıkla öğrettim 🤣

Eklentiler

• BC1B71D1-BEEA-44BE-91B9-591BD138441F.jpeg
    BC1B71D1-BEEA-44BE-91B9-591BD138441F.jpeg
    88 KB · Görüntüleme: 62
X