Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal ek gıda veriyorsun kokması. Bizimde kokuyor mamadan kaynaklı meselaAda'nın kakası artık kokmaya başladıbkaka yapmışmı diye bakardım önceden şimdi bakmaya gerek kalmadan kokuyu alıyorum son 1 sydır falan bu normalmi yoksa üşütüyorummu acaba
ek gıda vermedende kokmaya başlamışyı ama ek gıda verdiğimden beri arttı tabi ama ben mamadan koktuğunu bilmiyodum yaklaşık 1 1 bçk aydır mama da veriyorum az da olsa her gün veriyorum belkide ondanda kokmaya başlafıNormal ek gıda veriyorsun kokması. Bizimde kokuyor mamadan kaynaklı mesela
Mama kokutuyor ya bizimkinin maşallahı varek gıda vermedende kokmaya başlamışyı ama ek gıda verdiğimden beri arttı tabi ama ben mamadan koktuğunu bilmiyodum yaklaşık 1 1 bçk aydır mama da veriyorum az da olsa her gün veriyorum belkide ondanda kokmaya başlafı
Ne güzel maşallahYok hiç zorlamadı. Başta 3gün şişti bizim baya sonra kendi kendine indi ortalama bir hafta on gün diyebilirim. Ağlamadı hiç kanamasıda olmadı ama bunlar oladabilir normal bir durum hepsi bebekten bebeğe değişiyor.
Geçmiş olsun. Benim de cuma birden üşüme ve titremeyle beraber ateşim çıktı. Salı günü yavrumda ateşlendi, sürekli inledi 2 gündür ateş nöbetindeyiz. Zaten o inlemesi, durgun olup masum bakması beni benden aldı Hastayken, hasta bebeğe bakmaya çalışmak çok zormuş Anneler olarak olabildiğince kendimizi korumamız gerekiyormuş, ben çok zorladım dinlenemediğim için. Şimdi eşim hastalandı ailecek grip olduk Bütün hasta anne ve bebeklere Allah'ım şifa versin. Amin.Teeekkur ederim. Yok yeni degil, grip virüsü testi bildiğimiz. Soğuk algınlığı viruslerinden farklı olarak antiviral ilaç tedavisi var. O yuzden eğer oysa ona yönelik ilaç verelim, o değilse ilaca gerek yokmuş. Bagisikligimiz bir kaç güne atarmis vücuttan. Şimdilik ateş, arada üşüme ve titreme ve boğazda yanma var. Miniğimde çok keyifsiz, herşeye dudak bükerek ağlar oldu. Şimdilik daha iyi ateş, gece çıkabilir diye ilaç vermedim gereksiz yere söylene soylene uyudu yavrum.
Kızlar nasılsınız özledim sizi. Çalışmaya başladık malum bu hafta evden çalışma haftam hem iş bitmeyen telefonlar mailler yazışmalar, oğlum da sağolsun ayakta gezecekmiş oturmayı sevmiyor hiç. Zorlanıyorum, bu saat oldu çalışıyorum Allah kolaylık versin
Allah kolaylik versin ben heyet aldim bu ay evdeyim.önumuzdrki ayda rapor alicam.sonra 3 ay ucretsiz izin düşünüyorum.ana kucagina koyup oyuncak gosteriyorum yada kanguru var baby plus babasina veriyorum geziyor biraz kucaga alternatif.Kızlar nasılsınız özledim sizi. Çalışmaya başladık malum bu hafta evden çalışma haftam hem iş bitmeyen telefonlar mailler yazışmalar, oğlum da sağolsun ayakta gezecekmiş oturmayı sevmiyor hiç. Zorlanıyorum, bu saat oldu çalışıyorum Allah kolaylık versin
Canim ben konak taragi var beyaz minicik bir sey baby plus onunla kuru iken zeytinyağsız yan yan taradim baya bir cikti .onden arakaya cikmadi denemistim.Bebekler hareketlenmeye başladıkça buraya giremez olduk resmen . Uyanıkken elde telefon görmemeleri lazım diye almıyorum alsam da yazarken saldırmaya başlıyor ekrana uyurken de ay pardon uyurken mı demişim o yarım saatte de temel ihtiyaçlar yemek filan derken vakit bitiyor hemen.
Ek Gıda döneminden önce neler almak lazım onları konuşmak gerek sanki, hangi markanın organik ürünü daha iyi onları da paylaşalım birbirimizle, bir de şu ara konakla uğraşıyorum herkes zeytinyağı sonra tara diyor ama ben geçiremiyorum tararkende kızartıyorum çocuğun kafasını konak tarağı olmasına rağmen. Biraz canım sıkılıyor şimdi şampuan aldım bakalım o işe yarayacak mı
Canım konak için zeytinyağına karbonat döküp macun kıvamında banyodan 45 dk önce surmeni öneririm. Karbonat kabartıyor resmen sonra konak tarağı ile tara. Üç dört defa yaptım şu an sıfır ki ben pavlik bandajdan dolayı haftada bir anca yıkıyorum bebeği.Bebekler hareketlenmeye başladıkça buraya giremez olduk resmen . Uyanıkken elde telefon görmemeleri lazım diye almıyorum alsam da yazarken saldırmaya başlıyor ekrana uyurken de ay pardon uyurken mı demişim o yarım saatte de temel ihtiyaçlar yemek filan derken vakit bitiyor hemen.
Ek Gıda döneminden önce neler almak lazım onları konuşmak gerek sanki, hangi markanın organik ürünü daha iyi onları da paylaşalım birbirimizle, bir de şu ara konakla uğraşıyorum herkes zeytinyağı sonra tara diyor ama ben geçiremiyorum tararkende kızartıyorum çocuğun kafasını konak tarağı olmasına rağmen. Biraz canım sıkılıyor şimdi şampuan aldım bakalım o işe yarayacak mı
Bende zeytinyagi denedim geçmedi daha çok oldu sanki sonra biyerden Bebek yağı duydum onunla baya temizledim şimdi yokoldu nerdeyseBebekler hareketlenmeye başladıkça buraya giremez olduk resmen . Uyanıkken elde telefon görmemeleri lazım diye almıyorum alsam da yazarken saldırmaya başlıyor ekrana uyurken de ay pardon uyurken mı demişim o yarım saatte de temel ihtiyaçlar yemek filan derken vakit bitiyor hemen.
Mustela konak önleyici iyi geldi bize çok.Bebekler hareketlenmeye başladıkça buraya giremez olduk resmen . Uyanıkken elde telefon görmemeleri lazım diye almıyorum alsam da yazarken saldırmaya başlıyor ekrana uyurken de ay pardon uyurken mı demişim o yarım saatte de temel ihtiyaçlar yemek filan derken vakit bitiyor hemen.
Size de çok geçmiş olsun. Çok zor geçti bizim de 24 saat icinde hepimizi etkiledi malesef. Farkettigimiz an maske taktik herşeyi ayırdık ama yine de daha öncesinde yayılmış bebeği koruyamadık. O anlatmaya çalışan bakışlar iç yakiyo gerçekten, Allah'ım nerde hasta varsa yardım etsin Annemler olmasa nasıl olurdum tahmin bile edemiyorum. Titreme ve usume ilaca rağmen 4 saatte bir geldi. Kızımın ateşi de aynı şekilde.. Allah'tan o benden çabuk toparladı, ben maskeyi hiç cikarmadim sanırım o yüzden hala çok iyi sayılmam.Geçmiş olsun. Benim de cuma birden üşüme ve titremeyle beraber ateşim çıktı. Salı günü yavrumda ateşlendi, sürekli inledi 2 gündür ateş nöbetindeyiz. Zaten o inlemesi, durgun olup masum bakması beni benden aldı Hastayken, hasta bebeğe bakmaya çalışmak çok zormuş Anneler olarak olabildiğince kendimizi korumamız gerekiyormuş, ben çok zorladım dinlenemediğim için. Şimdi eşim hastalandı ailecek grip olduk Bütün hasta anne ve bebeklere Allah'ım şifa versin. Amin.
Kolay gelsin canım Rabbim kolaylığını versin eminim ki akşama doğru pertin çıkıyordur artık biseylerin bilincindeler istemedikleri zaman basiyorlar yaygarayiKızlar nasılsınız özledim sizi. Çalışmaya başladık malum bu hafta evden çalışma haftam hem iş bitmeyen telefonlar mailler yazışmalar, oğlum da sağolsun ayakta gezecekmiş oturmayı sevmiyor hiç. Zorlanıyorum, bu saat oldu çalışıyorum Allah kolaylık versin
Çok geçmiş olsun.Size de çok geçmiş olsun. Çok zor geçti bizim de 24 saat icinde hepimizi etkiledi malesef. Farkettigimiz an maske taktik herşeyi ayırdık ama yine de daha öncesinde yayılmış bebeği koruyamadık. O anlatmaya çalışan bakışlar iç yakiyo gerçekten, Allah'ım nerde hasta varsa yardım etsin Annemler olmasa nasıl olurdum tahmin bile edemiyorum. Titreme ve usume ilaca rağmen 4 saatte bir geldi. Kızımın ateşi de aynı şekilde.. Allah'tan o benden çabuk toparladı, ben maskeyi hiç cikarmadim sanırım o yüzden hala çok iyi sayılmam.
Merhaba, öncelikle geçmiş olsun.Bahsettiginiz durumu ben yaşadım. En başta süt ürünleri diyetine başladım, sonra da farkettik ki çoklu gıda alerjimiz var. Bizim de en başta kan yoktu sıvı ve çok sayıda kaka(neredeyse her bezde bir pırt) yeşil, yesil-sari oluyordu en iyi ihtimalle, sonra buna mukus ve kan eklendi. Oyleki diyete rağmen kan bı sure devam etti. Bağırsakların eski haline dönmesi zaman alıyor. Kan zaten süregelen bir tepkimenin son dışa vurum noktası. Alerji testleri var ama her zmn pozitif sonuç vermiyor, bebeğin durumu sizin diyetiniz ve gozleminizle şekilleniyor aslında. Doktorunuza danışın tabi her kan alerji demek değil veya alerji ise ve kan cok nadir görülüyorsa, tolere boyutunda ise tam yasak diyet onermeyebiliyorlar.Herkese merhabalar. Henuz uye oldum bu grubu gorunce de sizlere danismak istedim. Kizim eylul dogumlu. Bugun sabahtan beri mukuslu ve icerisinde kan olan kaka yapiyor. Dr una yazdim ama donus yapmadi. Hic basina gelen oldu mu acaba . Alerji mi diye suphelendim. Dogdugundan beri hep cok sivi kakasi ama kan yoktu arada mukus goruyordum. Cok uzgunum sabahtan beri. Sizlerden fikir almak istedim.
Çok tesekkur ederim bilgilendirmeniz icin. Sut urunlerini kestim bugun hemen. Bebegime zarar veririm korkusuyla butun gun bisey yiyemedim. Yarin dr kontrolumuz var umarim hersey yolundadir. Ciddi bir meme reddi yasamistik bu ay. Tam yoluna giriyor derken bugun kan gorunce şok oldum. Size de cok gecmis olsun. Tum bbeekler hep saglikli olsun insMerhaba, öncelikle geçmiş olsun.Bahsettiginiz durumu ben yaşadım. En başta süt ürünleri diyetine başladım, sonra da farkettik ki çoklu gıda alerjimiz var. Bizim de en başta kan yoktu sıvı ve çok sayıda kaka(neredeyse her bezde bir pırt) yeşil, yesil-sari oluyordu en iyi ihtimalle, sonra buna mukus ve kan eklendi. Oyleki diyete rağmen kan bı sure devam etti. Bağırsakların eski haline dönmesi zaman alıyor. Kan zaten süregelen bir tepkimenin son dışa vurum noktası. Alerji testleri var ama her zmn pozitif sonuç vermiyor, bebeğin durumu sizin diyetiniz ve gozleminizle şekilleniyor aslında. Doktorunuza danışın tabi her kan alerji demek değil veya alerji ise ve kan cok nadir görülüyorsa, tolere boyutunda ise tam yasak diyet onermeyebiliyorlar.
Alerji ise de zaten bebeğiniz ek gıdayla tanismak üzere, bu zmna kadar diyetsiz sutunuzden yararlanmış güzelce, kendinizi üzmeyin olur mu?