- 21 Haziran 2009
- 2.839
- 3.289
Burun da bir sorun yok şimdilik, emzirmek antikor için gerekli evet soyledilerBol bol emzirip burnunu sık sık temizle dediler mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burun da bir sorun yok şimdilik, emzirmek antikor için gerekli evet soyledilerBol bol emzirip burnunu sık sık temizle dediler mi
20 cc hazırladım 15 cc içti zorlamadım zaten yüzünü buruşturdu ilk baştaben küçük düye az verryim diye düşündüm 1 havuçtan yap istediği kadar ver zorlama bence
Teeekkur ederim. Yok yeni degil, grip virüsü testi bildiğimiz. Soğuk algınlığı viruslerinden farklı olarak antiviral ilaç tedavisi var. O yuzden eğer oysa ona yönelik ilaç verelim, o değilse ilaca gerek yokmuş. Bagisikligimiz bir kaç güne atarmis vücuttan. Şimdilik ateş, arada üşüme ve titreme ve boğazda yanma var. Miniğimde çok keyifsiz, herşeye dudak bükerek ağlar oldu. Şimdilik daha iyi ateş, gece çıkabilir diye ilaç vermedim gereksiz yere söylene soylene uyudu yavrum.Çok geçmiş olsun canim bu dediğin de yeni bı hastalık mı hasta olduğunda bize de testini yapmışlardı bu hastalikti sanırım
Bizde mamayla beslendiğimiz için 5.ay geçecekmişiz. Zaten tadımla geçer sürekli alışması en az 8-9 aylıkken belki odaaynen yurt dışında 4. ayda geçiriyolarmış türkiyedede mamayla besleniyorsa 5. ayda geçiriyolarmış bizim doktorumuzda normalde 5. ayda geçiriyomuş mama da alsa anne sütüde alsa ama ada nerdeyse prematureye yakın doğduğu için birazcık mink
adanında ilk yudumda yüzü değişti sonra içti biraz daha farklı tat ya ondsn yapıyolar galiba. şifs oldun bebişine20 cc hazırladım 15 cc içti zorlamadım zaten yüzünü buruşturdu ilk başta
aynen bencede öyle yeni bimacera bizi bekliyor neyi sevcek neyi sevmicek çok merak ediyorumBizde mamayla beslendiğimiz için 5.ay geçecekmişiz. Zaten tadımla geçer sürekli alışması en az 8-9 aylıkken belki oda
Amin inşallah seninkine de şifa olsun bol bol kilo olsunadanında ilk yudumda yüzü değişti sonra içti biraz daha farklı tat ya ondsn yapıyolar galiba. şifs oldun bebişine
inşallahAmin inşallah seninkine de şifa olsun bol bol kilo olsun
Aynısi benim bebeğime de oldu çayla pamukla sildim göz doktorunada götürdüm canım damla ve göz antibiyotigi verdi iki günde geçti haberlerde de çıktı bu ara göz enfeksiyonu çok varmışKızlar sabah sabah bu manzarayla uyandım. Hepinize soruyorum başınıza geldiyse lütfen bilgilendirin beni çogum gözlerini
Açamıyordu temizledim şimdi sütümü sağdım pamuğa ve ılık suyla. Ama gözleri sulanıyo kızarık ve şiş şuan. 4 ay 3 günlük oldu kızım. Başınıza geldimi böyle?
Bizde vardı hamileyken detaylıda çıkmıştı kalbinde parlaklık. Doktor tek başına önemsiz bir bulgu dedi zaten fetal dna testi yaptırdığım için takılmadım hiç. Doğumdan önce gebelik zehirlenmesi için tekrar perinatolog gördüğünde kaybolmuştu bile.Kızlar hamileyken bebeğin kalbinde parlaklik leke olan oldumu yada bilginiz varsa nelolur leke olursa
Şuan abimin bebeğinde var korktuk bizde ikili dörtlü taramaları normal geldi geçen aya göre sönmüş dedi doktor inşallah bizimki de tamamen kaybolurBizde vardı hamileyken detaylıda çıkmıştı kalbinde parlaklık. Doktor tek başına önemsiz bir bulgu dedi zaten fetal dna testi yaptırdığım için takılmadım hiç. Doğumdan önce gebelik zehirlenmesi için tekrar perinatolog gördüğünde kaybolmuştu bile.
Hiç üzmesin kendini tek başına bir bulgu değil çoğu bebekte var artık doktorlar bile boşver bil diye söylüyoruz sadece demişlerdiŞuan abimin bebeğinde var korktuk bizde ikili dörtlü taramaları normal geldi geçen aya göre sönmüş dedi doktor inşallah bizimki de tamamen kaybolur
bizdede vardı oarlaklığı tek başına önemsemiyoruz doğuma kadar düzelir demişti düzeldide korkulcak bi durum değil sanırımKızlar hamileyken bebeğin kalbinde parlaklik leke olan oldumu yada bilginiz varsa nelolur leke olursa
Çoğumuz ettirdik geçmiş olsun şimdidenArkadaşlar çocuğunu sünnet ettiren oldumu bizim cuma sünnet olucak darlık varmış o yüzden inşallah iyi geçer .
Çok sağolun nasıl oldu iyileşme süresi kaç günde iyileşti acaba ? Bi de bez durmu zorladımıÇoğumuz ettirdik geçmiş olsun şimdiden
Yok hiç zorlamadı. Başta 3gün şişti bizim baya sonra kendi kendine indi ortalama bir hafta on gün diyebilirim. Ağlamadı hiç kanamasıda olmadı ama bunlar oladabilir normal bir durum hepsi bebekten bebeğe değişiyor.Çok sağolun nasıl oldu iyileşme süresi kaç günde iyileşti acaba ? Bi de bez durmu zorladımı