2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Arkadaşlar bebeğinize emzirme dışında gazı için bitki çayı gibi veya herhangi başka bir şey veren var mı? Benim kuzenlerim bebeklerine mercan köşk çayıyla büyütmüş gaz sorununu çözdü diyorlar. Merak ettim siz neler yaptınız? Anne sütü dışında ekstra bişiy verdiniz mi 2-3 aylıkta

Kızlar benim bebeğim diş çıkarıyo çok ağlıyor kafayı yemek üzereyim 😢
benimkide çıkarıyo galiba alt diş yerleri beyazladı biraz elleri süreklinağzında sürekli tükürük akıtıyo sabaha kadar uyumuyo herşeye ağlıyo kusuyo ağzını siliyorum ona bile ağlıyo delircem galiba bugün doktor tetagil al paketin yarısını sür diş yerlerin rahatlatır dedi aldım işe yarar umarım

Doktor ver içsin diyor verim verim ama canını yakıyormuşuz gibi aglamasına bozuluyorum güzellikle istese ya 🤪🤪hipp combiotic kullanıyorum canım.dışarda bi yarım saat susuyor mama verince şükür o ara biz evin yolunu tutuyoruz ilk aglamadan sonra perişanlıktan 🤣şu 1 aydır dışarda durmuyor araabdan kucagada alıyoruz gene durmuyor neden anlamadm 🤦yanılmıyorsam iştahsızlık sünnetten sonra mı olduu böyle birşey okudum diye hatırlıyorum 🙄
hipp combiotic tok tutuyobaya ya adaya 90 cc yapıyorum içemiyo 60 ta bıkarıyo diliyle ittiriyo biberonu sonra 2 saat garanti acıkmıyo ama Ada 6 kgbile yok tabi 😊

benimkide çıkarıyo galiba alt diş yerleri beyazladı biraz elleri süreklinağzında sürekli tükürük akıtıyo sabaha kadar uyumuyo herşeye ağlıyo kusuyo ağzını siliyorum ona bile ağlıyo delircem galiba bugün doktor tetagil al paketin yarısını sür diş yerlerin rahatlatır dedi aldım işe yarar umarım
Aynı benim bebede böyle birde kulaklarını çekip duruyo 1 aya kadar çıkar dedi doktor bir ayda kafayı yemezsem iyi

Arkadaşlar bebeğinize emzirme dışında gazı için bitki çayı gibi veya herhangi başka bir şey veren var mı? Benim kuzenlerim bebeklerine mercan köşk çayıyla büyütmüş gaz sorununu çözdü diyorlar. Merak ettim siz neler yaptınız? Anne sütü dışında ekstra bişiy verdiniz mi 2-3 aylıkta
Canım ben gazlı bişey yediysem bir tatlı kaşığı kimyon yedim gazlı olan yiyeceklerin gazını aldı bebeğime hiç bişey vermedim

Doktor ver içsin diyor verim verim ama canını yakıyormuşuz gibi aglamasına bozuluyorum güzellikle istese ya 🤪🤪hipp combiotic kullanıyorum canım.dışarda bi yarım saat susuyor mama verince şükür o ara biz evin yolunu tutuyoruz ilk aglamadan sonra perişanlıktan 🤣şu 1 aydır dışarda durmuyor araabdan kucagada alıyoruz gene durmuyor neden anlamadm 🤦yanılmıyorsam iştahsızlık sünnetten sonra mı olduu böyle birşey okudum diye hatırlıyorum 🙄
Güzel mama hipp reflüsü yokken bizde onu kullanıyorduk. Dışarıda ağlayınca bir ekstra panik oluyor insan ya 😂 bizimkide durmuyor pusete çıldırıyor kucağa alıyoruz 10dk sonra yine çıldırıyor bu aylarda böylelerdir belkide 🤷‍♀️ evet bizim sünnetten sonra bir gitti bir daha gelmedi ya

selam kızlar gunaydın bizimki 2 haftadır geceleri sabaha kadar gazdan uyuyamıyor, uykusu da cok oluyor ama ağrısından uyuyamıyor yawrum. ( Biogaia kullanıyorum ama tek yeterli değil yanına sab simplex mi nurse harvey mi kullanayım bilen tecrübe edenler aydınlatabilir mi hangisi daha iyi ?

8 de uyuyan bebe 8 de uyanır, onunla uyumayan anne pişmanlığı yaşıyorum 🙈 uyuruyuma emzirdim ve gece 2 de tek meme emzirebildim. 6 da ise sadece 40ccmama yedirebildim. Sonraki kipirdanislarinda da memeden bir iki çekmiştir gerisi yok

Evet kız canım
Biz de aynı şekilde bu ay 350 gr aldık doktorumuz idrar kültürü istedi. İdrar yolu enfeksiyonu kilo alımında azlık yapıyormuş. Gerçekten de enfeksiyon varmış antibiyotik başladık dün 😢 kız bebeklerde yatkınlık oluyor. Hiçbir semptomumuz da yoktu bu arada. Bence talep edin mutlaka

8 de uyuyan bebe 8 de uyanır, onunla uyumayan anne pişmanlığı yaşıyorum 🙈 uyuruyuma emzirdim ve gece 2 de tek meme emzirebildim. 6 da ise sadece 40ccmama yedirebildim. Sonraki kipirdanislarinda da memeden bir iki çekmiştir gerisi yok
aylık kilo alımı nasıldı canım o iyiyse cok üzme kendini

Canım ben gazlı bişey yediysem bir tatlı kaşığı kimyon yedim gazlı olan yiyeceklerin gazını aldı bebeğime hiç bişey vermedim
Bende yazmıştım buraya 2 gündür gazdan mahvolmuştuk uykudan uyanıyordu ağlayarak uyuyamıyordu oğlum. Saolsun bir arkadaş kimyon çayı önerdi içtim dün maşalah güzel bi uyku uyudu ilk defa oğlum. Hem akşam uyudu hem gece az önce 10 da uyandı😇 çok mutluyum güne güzel başlamak ne güzel☺️

selam kızlar gunaydın bizimki 2 haftadır geceleri sabaha kadar gazdan uyuyamıyor, uykusu da cok oluyor ama ağrısından uyuyamıyor yawrum. ( Biogaia kullanıyorum ama tek yeterli değil yanına sab simplex mi nurse harvey mi kullanayım bilen tecrübe edenler aydınlatabilir mi hangisi daha iyi ?
Biz 3 aylık kontrole gittiğimizde doktora ek damla sordum, bu aydan sonra pek etkili olmaz artık hiçbiri. Hatta biogaiayı da yavaştan bırakın dedi bize. Masaj, sıcak uygulamak, fön makine sesi daha etkiliymiş damlalardan. Bizde en etkili şey masajdı bir de benim yediklerime dikkat etmem. Gaz yaptığını farkettiğim şeyler tüketmeyince günümüz güzel geçiyordu. Mucizevi bir şekilde 4 aylık olunca da geçti şu an herşeyi yiyorum 🥰 gaz geçti uyku gerilemesi başladı gerçi bitmiyor dertler ama olsun 😅

Biz üçünü birden kullanmıştık canım. Nurse harveys colex şurup sab sımplex damla ve biogaia. Ahh ne zordur hemencik geçsin inşallah

Şokdayim valla. Bu kız uyanık olduğu her saat kucak da mutlaka ama uyanınca keyfi yerindeyse 10 15 dk yerde bırakıyorum sert yerde. Uzağına oyuncak koyunca ona sürünüp ulasiyo. Bebekleri kucak da büyütmek lazimmis galiba 😃

Bunu yapan olursa haber versin😂

Ahahaha bu çok iyiymiş ya çok güldüm 😂😂
Güzel anneler 4.aydan sonra bebişlerinizi destekli oturtmaya başladınız mı?benim kız oturmaya çok meyilli bende sabırsızlanıyorum
Doktora sormadım ama bizimki de oturmak istiyor yatırınca ağlıyor kafayı kaldırıp kalkmaya çalışıyor yarım şekilde oturtmaya başladım ama iyi mi yapıyorum bilmiyorum 😏
Canım biz sab simplex kullanıyorduk gayet etkili ve iyi geliyor ama yan etki olarak kusturuyor diyebilirim belki geçici bir süreçtir
Şokdayim valla. Bu kız uyanık olduğu her saat kucak da mutlaka ama uyanınca keyfi yerindeyse 10 15 dk yerde bırakıyorum sert yerde. Uzağına oyuncak koyunca ona sürünüp ulasiyo. Bebekleri kucak da büyütmek lazimmis galiba 😃
Hahahah bitanede bende var kucakta otursa mutlu yoksa ciyak ciyak bağırıyor kaldırın beni diye 😂

X