- 29 Ocak 2019
- 1.867
- 2.246
Ay sağ ol canım bana bir rahatlama geldi
Ay dimi ya insan kendi yapmış gibi derin bir oh çekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay sağ ol canım bana bir rahatlama geldi
Aynen öyle ya onlar iyi olunca biz daha iyi oluyoruzAy dimi ya insan kendi yapmış gibi derin bir oh çekiyor
Bana dr sütün sarı renk.oldugu ocin normal demistibebeğim sarı renk kustu bugün şimdi doktora gdiyoruz ama sizin bebeklerinizde oldumu hiç neden olur bilgisi olan varmı?
bizimkidr normal ne var bunda dediBana dr sütün sarı renk.oldugu ocin normal demisti
Doktora gitmedik henüz. GideceğizOlabilir belkide canım dr ne diyor peki. Çok zor ya çaresizce beklemek çok zor günlerdi
Bizimde bazen istemiyor emmek meme reddi oluyor bazen onun da oluyordur istemiyordur belki. Kiloyu düşünme bence canım pek anlamıyorum ama belki de alerjik mama diğerlerine göre kilo aldirmiyodur. Belli de olmaz. Kendi iyi sağlıklı olsun da.Uykuda yiyiyor işte uyanıkken saatlerce yemez. 900-1000cc günlük dedi yiyiyor o kadar. Fazlasını isterse verin dedi ama biz bunu zor yediriyoruz. Ya iştah arttırıcı var mı ki bebekler için doktora sorsam mı
Neye göre eksik almış olmuşMerhaba
4 aylik dr kontrolunde 200 gr eksik almisiz ve 10 gun boyunca sutumu sagip siringa ile ek takviye vermemi soyledi dr. 10 gun sonra tekrar tartilcak
Basina boyle bisey gelmos yda bilgisi olan varmi
Sağlığı yerinde çok şükür. Kiloyada fazla takılmıyorum ama aç kalıyormuş gibi geliyor o yüzden diretiyorum oda yemiyor zaten biberonla kavga ediyoruz. Çişli bez sayımız oldukça fazla günde 12 civarı o yüzden biraz rahatlıyorumBizimde bazen istemiyor emmek meme reddi oluyor bazen onun da oluyordur istemiyordur belki. Kiloyu düşünme bence canım pek anlamıyorum ama belki de alerjik mama diğerlerine göre kilo aldirmiyodur. Belli de olmaz. Kendi iyi sağlıklı olsun da.
İkinize de masallah ben bı kaç kez 120 icirebildim. Uyanıkken 60 zor iciyor. Arada uykuda emziriyorum. 4 saat geçse de son beslenme üzerinden, uyanıkken mümkün değil ne mama ne süt kabul etmiyor. Bugün emzirme danışmanı ile görüştüm. Bir haftalik hatta uc günlük kilo takibi önerdi. Bı damla fazla içsin diye uğraşıyorum ama asla öyle 1000ccler olmuyor.Uykuda yiyiyor işte uyanıkken saatlerce yemez. 900-1000cc günlük dedi yiyiyor o kadar. Fazlasını isterse verin dedi ama biz bunu zor yediriyoruz. Ya iştah arttırıcı var mı ki bebekler için doktora sorsam mı
Kilo alımı azsa ve iştahsızsa illaki bi çaresi vardır bence canım danış senin içinde rahatlar hemUykuda yiyiyor işte uyanıkken saatlerce yemez. 900-1000cc günlük dedi yiyiyor o kadar. Fazlasını isterse verin dedi ama biz bunu zor yediriyoruz. Ya iştah arttırıcı var mı ki bebekler için doktora sorsam mı
Ben de bir yudum lokma gitsin boğazından diye uğraşıyorum tüm gün…İkinize de masallah ben bı kaç kez 120 icirebildim. Uyanıkken 60 zor iciyor. Arada uykuda emziriyorum. 4 saat geçse de son beslenme üzerinden, uyanıkken mümkün değil ne mama ne süt kabul etmiyor. Bugün emzirme danışmanı ile görüştüm. Bir haftalik hatta uc günlük kilo takibi önerdi. Bı damla fazla içsin diye uğraşıyorum ama asla öyle 1000ccler olmuyor.
Yaa Serdi hanımla mı görüştün canım sende bizde meme eğitimine gitmiştik kendisine zamanında. Umarım danışman işe yarar bu dönemler çoğu beslenmeyi reddediyor galibaİkinize de masallah ben bı kaç kez 120 icirebildim. Uyanıkken 60 zor iciyor. Arada uykuda emziriyorum. 4 saat geçse de son beslenme üzerinden, uyanıkken mümkün değil ne mama ne süt kabul etmiyor. Bugün emzirme danışmanı ile görüştüm. Bir haftalik hatta uc günlük kilo takibi önerdi. Bı damla fazla içsin diye uğraşıyorum ama asla öyle 1000ccler olmuyor.
Öyle şurup vs önereceğini sanmıyorum aslında midesi o kadar alıyor demekki ama biz annelere hep az yiyiyor gibi geliyorKilo alımı azsa ve iştahsızsa illaki bi çaresi vardır bence canım danış senin içinde rahatlar hem
Yok gorusmedim, Instagram'da takip ediyorum, doktorumun tanıdığı biriyle görüştüm, yarın bı deneyeyim telefonla danışmayiYaa Serdi hanımla mı görüştün canım sende bizde meme eğitimine gitmiştik kendisine zamanında. Umarım danışman işe yarar bu dönemler çoğu beslenmeyi reddediyor galiba
Öyle şurup vs önereceğini sanmıyorum aslında midesi o kadar alıyor demekki ama biz annelere hep az yiyiyor gibi geliyor
İnşallah işe yarar canımYok gorusmedim, Instagram'da takip ediyorum, doktorumun tanıdığı biriyle görüştüm, yarın bı deneyeyim telefonla danışmayi
Gerçekten öyle bunun ortasını tutturmak zor.Eylül 2 saatte 1 içiyor iyiki içiyor orası ayrı ama bazen öyle bir çıgrınıyorki saate bakıyorum 2 saat bile geçmemiş son beslemenin ardından tekrar istiyor bunda bile acaba diyorum.dışarı cıkınca cok zorlanıyorum genelde uykusundan uyanmış karnı doymuş bi sekilde cıkarıyorum 2 saat geçmeden öyle bir başlıyor ne yapacagımı şaşırıyorum.doktor emzikle oyalamaya calıs diyor emzigi verdikçe daha cok aglıyor bu seferde sanki etini cınbızla cekiyoruz.acaba mamanın doyuruculugumu az ondanmı böyle.meme reddimizde var sütün tadı değişmiş tuzlu gibi bi tat var emmek istemiyor.iki ucu şeyli degnek.seninknin huzuru yerindeyse doktorunda bi problem görmediyse saglıklıda maşallah dediğin gibi midesi bu kadar alıyor.kendini streslemeYaa Serdi hanımla mı görüştün canım sende bizde meme eğitimine gitmiştik kendisine zamanında. Umarım danışman işe yarar bu dönemler çoğu beslenmeyi reddediyor galiba
Öyle şurup vs önereceğini sanmıyorum aslında midesi o kadar alıyor demekki ama biz annelere hep az yiyiyor gibi geliyor
Doktor ne diyor canım 2 saatte bir 120cc birde seni emmesine çok sanki ayına göre maşallah iştahlı bebek bizde çok iştahlıydık diyete soktuydu bir ara şimdi keşke verseymişiz isterken diyoruz. Dışarıda mama verince susmuyor mu hangi mamayı kullanıyorsun bence doyuruculuğu az değildir. Anne sütü sebzeyse mama et yemeği gibi düşünün diyorlar genelde hazmı daha zormuş. Mamadan mı bıktı diyoruz bizde şu an bebelac anti reflü içiyor. Berbat kokuyor demir gibi sanki. Aptamilinde reflü maması varmış elimdeki stok bitince birde onu deneyeceğim.Gerçekten öyle bunun ortasını tutturmak zor.Eylül 2 saatte 1 içiyor iyiki içiyor orası ayrı ama bazen öyle bir çıgrınıyorki saate bakıyorum 2 saat bile geçmemiş son beslemenin ardından tekrar istiyor bunda bile acaba diyorum.dışarı cıkınca cok zorlanıyorum genelde uykusundan uyanmış karnı doymuş bi sekilde cıkarıyorum 2 saat geçmeden öyle bir başlıyor ne yapacagımı şaşırıyorum.doktor emzikle oyalamaya calıs diyor emzigi verdikçe daha cok aglıyor bu seferde sanki etini cınbızla cekiyoruz.acaba mamanın doyuruculugumu az ondanmı böyle.meme reddimizde var sütün tadı değişmiş tuzlu gibi bi tat var emmek istemiyor.iki ucu şeyli degnek.seninknin huzuru yerindeyse doktorunda bi problem görmediyse saglıklıda maşallah dediğin gibi midesi bu kadar alıyor.kendini stresleme
Doktor ver içsin diyor verim verim ama canını yakıyormuşuz gibi aglamasına bozuluyorum güzellikle istese ya hipp combiotic kullanıyorum canım.dışarda bi yarım saat susuyor mama verince şükür o ara biz evin yolunu tutuyoruz ilk aglamadan sonra perişanlıktan şu 1 aydır dışarda durmuyor araabdan kucagada alıyoruz gene durmuyor neden anlamadm yanılmıyorsam iştahsızlık sünnetten sonra mı olduu böyle birşey okudum diye hatırlıyorumDoktor ne diyor canım 2 saatte bir 120cc birde seni emmesine çok sanki ayına göre maşallah iştahlı bebek bizde çok iştahlıydık diyete soktuydu bir ara şimdi keşke verseymişiz isterken diyoruz. Dışarıda mama verince susmuyor mu hangi mamayı kullanıyorsun bence doyuruculuğu az değildir. Anne sütü sebzeyse mama et yemeği gibi düşünün diyorlar genelde hazmı daha zormuş. Mamadan mı bıktı diyoruz bizde şu an bebelac anti reflü içiyor. Berbat kokuyor demir gibi sanki. Aptamilinde reflü maması varmış elimdeki stok bitince birde onu deneyeceğim.