- 1 Ağustos 2022
- 1.278
- 1.495
Buna çok güldümŞimdi gidip babasını engelleyeyimde rahatlayayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buna çok güldümŞimdi gidip babasını engelleyeyimde rahatlayayım
Bizim geçen ay başlattı doktorumuz uygun mu diye muayene falan etti ama canımGüzel anneler 4.aydan sonra bebişlerinizi destekli oturtmaya başladınız mı?benim kız oturmaya çok meyilli bende sabırsızlanıyorum
Çok hırsla ısırıyor çok komik bu bebeler emerken de ısırıyor bazen dişler çıkınca ne olacak bilmiyorumİsirinca sinirleniyor mu sizinki de
Kızlar avent biberonda kaç numara uç kullanıyorsunuz ben hala 1ay+ kullanıyorum kızıyor sanırım akışı çok az diye bugün 3ay+ aldım artık.
Bizimki kızmaya başladı artık 3+ aldık oda iki delik ama geniş biraz daha bakalım mama saatinde ne yapacak tek delik olmuyor reflü mamasında tıkanıp akışı kesiyordu zaten kısa süre kullandık. Gelen giden yok bekliyoruz yapsın diye2 delikli canım 1+ hatta bazen 1 delikli olanı veriyorum sorun yok şimdilik aşırı hırslı çektiği için geliyor sanırım
Kaka konusunu naptıniz?
Nelerine bakıyor aacabaBizim geçen ay başlattı doktorumuz uygun mu diye muayene falan etti ama canım
Bn 3.ay doldurunca basladm canm kızıyordu öbürünü 1 saatte içiyorduKızlar avent biberonda kaç numara uç kullanıyorsunuz ben hala 1ay+ kullanıyorum kızıyor sanırım akışı çok az diye bugün 3ay+ aldım artık.
Bilmiyorum ki katladı falan bişeyler yaptı buna iyi oturur dediNelerine bakıyor aacaba
Bende mama saatinde vereceğim bakalımBn 3.ay doldurunca basladm canm kızıyordu öbürünü 1 saatte içiyordu
Bizim 350 gramlık mama 3 gün gidiyor 2 saatte 1 120 veriyorum 4 saat durdurmak mümkün degil senin miniş 4 saatte 1mi hala beslenmesiBilmiyorum ki katladı falan bişeyler yaptı buna iyi oturur dedi
Bende mama saatinde vereceğim bakalım
Doktora soracagım artık daha erken demez umarım ikimizde meraklıyızValla öyle uzun değil henüz toplam 5/10 dkdir
Bizim geçti canım 3 aydan sonra azalarak bitiyor demişti doktorumuz zaten. 4.ayı bekle bakalım belki o zaman azalır sizinkide
Ya acaba üşüttü mü ki ondan da olabilir mi şu 2-3 gündür durdıramıyorum. O ağlayınca benimde içim acıyor halbuki alttan da üstten de çıkarıyor yavrum ama rahatlayamıyor 3-4 kere 5 kere bile gaz çıkardığımız oluyor hep. Bitti diyemiyoruz.Bizimki pırt pırt alttan daha çok çıkarmaya başladı ve sanıyorum ki kusması da buna bağlı olarak azaldı, tamame geçmedi ama büyük oranda hafifledi diyebilirim. Ben gaz yapana lahana mercimek nohut gibi şeyler yedim bu ara hep ama ağlama sorunumuz olmadı şükür, sadece gazını çıkarabilmek için daha çok ıkınıp sıkılıyor artık onu farkettim
Maşallah canım 3 saatte 120 bizimde canım eskiden 4tü. Ya bizimki aşırı iştahsız oldu zorla yediriyoruz babasıyla bizim mama 400gr reflü maması 4 gün gidiyor.Bizim 350 gramlık mama 3 gün gidiyor 2 saatte 1 120 veriyorum 4 saat durdurmak mümkün degil senin miniş 4 saatte 1mi hala beslenmesi
Olabilir belkide canım dr ne diyor peki. Çok zor ya çaresizce beklemek çok zor günlerdiYa acaba üşüttü mü ki ondan da olabilir mi şu 2-3 gündür durdıramıyorum. O ağlayınca benimde içim acıyor halbuki alttan da üstten de çıkarıyor yavrum ama rahatlayamıyor 3-4 kere 5 kere bile gaz çıkardığımız oluyor hep. Bitti diyemiyoruz.
Doktor iştah konusuna ne dedi peki canımMaşallah canım 3 saatte 120 bizimde canım eskiden 4tü. Ya bizimki aşırı iştahsız oldu zorla yediriyoruz babasıyla bizim mama 400gr reflü maması 4 gün gidiyor.
Ben biogaia bıraktım vicol damla kullanıyorum o da çok çok arada yani düzenli değil gazı da kakası da normal gidiyor şu anlık
Bende nurse harvey ve biogaia kullanıyordum. Nurse harvey bitti biogaia bir ay kullanılacak demişler o yüzden bıraktık. Şuan kıllanmıyoruz hiç bişi. Nurse harvey tekrar almalımıyım bilemedim 3,5 aylık diye almamıştık ama alsak iyi gelir mi kiKimyon kaynatıp icebilirsin ben hergun içiyordum şimdi bıraktım eğer sorun olursa tekrar icerim çok faydasını gordum
Derkeeen oyun halısında ıh ıhh kokular geldi yapmış dream_catcherr
Uykuda yiyiyor işte uyanıkken saatlerce yemez. 900-1000cc günlük dedi yiyiyor o kadar. Fazlasını isterse verin dedi ama biz bunu zor yediriyoruz. Ya iştah arttırıcı var mı ki bebekler için doktora sorsam mıDoktor iştah konusuna ne dedi peki canım
Ay sağ ol canım bana bir rahatlama geldiHahaha hadi gözünüz aydın annesi