2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    227
Bende neredeyse aynı dertten muzdaribim. Herseyi benim yapmamı istiyo. Bebekle ilgilenmek, ev temizliği, yemek, çamaşır bulaşık az önce küçük bi tamir işi vardı diyo ki bunun da senin yapman lazım. Orda patladım. Bebeği kucağına versem 5 dakika sonra geri veriyo. Herseyi eksiksiz ve güzel bi şekilde yapmamı istiyo. Bunalıyorum çok. Geçenlerde kaynanamla görümcem çocuğu sevmeye geldi çat kapı, oturdular bende tüm gün ayaktaydim onlar oğlumu alınca biraz sohbet birazda ben oturayım dedim. Eyvaahh, kaynanam gittikten sonra eşimi arıyor ki, o karın hiç mi insanlık görmemiş bi kahve bile ısmarlamadı. Üstüne bide bana kötü söz içeren bi mesaj atmış. Altına mı ettin de bi kahve yapamadın diye. Bende tabi cevabini verdim şuan konuşmuyorum onunla da. Hiç kimse anlamıyor beni. Hiç kimse yardımcı olmuyor, gurbetteyim kendi aileme de gidemiyorum. Esim de diyo psikolojin bozuluyor, bazen kalbimi bile kırıyo. Yarabbel aleminn. Çok doluyum bende.
Ayyy madem bu kadar kahve istediler kendileri kalkıp yapsaydı

Görümcem Allah için kalkıpta kendi içtiği çayı bile mutfağa götürmez. Bırak yardımı. Eşimle konuşuyorum ama hiç işe yaramıyor şu 1 haftadır izinde, hergun öğlenleri mutlaka uyuyor, telefonu zaten eline yapışık. Şu yemeği yap bunu yap, ortalık niye bu kadar dağınık. Niye temizlik yapmıyorsun. Ayrıca anacı olması ve bizim onların alt katında oturuyor olmamız da cabası.
En cokk onun destek olması lazımken..Biraz gözünü korkutmak lazım bu eşciklerin ukala ukala konusmaları beni sinir ediyor 🤬ne zamana kadar bu sekilde gider.kaynanacıga den3cek söz cokta neyse...Aileninnn yanına gdince bi süre dönmesen destek olurlarmı sana

Güzel anneler 4.aydan sonra bebişlerinizi destekli oturtmaya başladınız mı?benim kız oturmaya çok meyilli bende sabırsızlanıyorum

Kızlar ek gıda dönemi için alışveriş yaptınız mı? Mesela şu oioi silikon tabaklardan almak şart mı? Hem çok saçma pahalı hemde ne bileyim ben fazla eşya sevmiyorum
Daha onları almadım da. 2 aydır ılıklı kemik alcam diyorum alamadım. Hazır olsun kaynatıp suyunu dondurayim çorbalarına eklerim.dedim ama bi nasip olmadı.babasına söylim alsin da yapmam lazım.

Selamlar kızlar🌸 gazlar bebeğinizin ne alemde? benim bebeğim 3,5 aylık 3 aya gazı bitiyor ya da azalıyor deniliyor çevremde. Benim bebeğimin tam tersine bu aylarda sanki pik yaptı. Hele 2 gündür çocuk gazdan ağlamaktan yırtındı. Önceden çıkartır rahatlardı. Şimdi hem alttan çıkarıyor hem üstten çocuğun gazı bitmiyor. Deliricem bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var😌😌 mesela yarım saat 40 dk içinde çocuk 4-5 kere geğiriyor hepsi çıkmadan ağlaması ağrısı geçmiyor. Kakada her gün yapıyor. Gündüzleri iyi keyifli geceleri felaket🥹🥹 yardım ltf😌🥹
Ben biogaia bıraktım vicol damla kullanıyorum o da çok çok arada yani düzenli değil gazı da kakası da normal gidiyor şu anlık

Ay benimde dün 2 numara bitti şükür 3 e geçicez dedim 3 numara çok büyük oldu 1 paket daha acil 2 numara aldm. Hanımefendi kilo alamıyorki herkes 3-4 te biz hala geçemedik 😂
Biz de zayıfız yine de 4 numara kullanıyorum

Bende neredeyse aynı dertten muzdaribim. Herseyi benim yapmamı istiyo. Bebekle ilgilenmek, ev temizliği, yemek, çamaşır bulaşık az önce küçük bi tamir işi vardı diyo ki bunun da senin yapman lazım. Orda patladım. Bebeği kucağına versem 5 dakika sonra geri veriyo. Herseyi eksiksiz ve güzel bi şekilde yapmamı istiyo. Bunalıyorum çok. Geçenlerde kaynanamla görümcem çocuğu sevmeye geldi çat kapı, oturdular bende tüm gün ayaktaydim onlar oğlumu alınca biraz sohbet birazda ben oturayım dedim. Eyvaahh, kaynanam gittikten sonra eşimi arıyor ki, o karın hiç mi insanlık görmemiş bi kahve bile ısmarlamadı. Üstüne bide bana kötü söz içeren bi mesaj atmış. Altına mı ettin de bi kahve yapamadın diye. Bende tabi cevabini verdim şuan konuşmuyorum onunla da. Hiç kimse anlamıyor beni. Hiç kimse yardımcı olmuyor, gurbetteyim kendi aileme de gidemiyorum. Esim de diyo psikolojin bozuluyor, bazen kalbimi bile kırıyo. Yarabbel aleminn. Çok doluyum bende.
Onların psikolojisi bozuk. Kimse kusura bakmasın ama şu az geçen almanya hayatımda gördüm ki. Buraya gelin alırken kendilerine hizmetçi alıyorlar. Gördüğüm ettiğim anladigim bu. Maalesef acı gerçek. Turkiyeden alalim.gelini diyorlar köle gibi kullanıyorlar. Çocuk doğur ise git bize hizmet et herşeyi yap. Benim kaynanam yerinden kalkamaz ama bana bir kere bisey getir dediğini duymadım köyde doğdu büyüdü 2 yaşında babasını kaybetmis ama saygıyı sevgiyi çok güzel gösterir kendini ezdirme. Hakedene hakettiği gibi hele bbir anneyken. Sonra gidip anneler sinirini çocuğundan cikartiyo ortaya daha minicik psikolojisi bozulmuş çocuklar cikiyo

Selamlar kızlar🌸 gazlar bebeğinizin ne alemde? benim bebeğim 3,5 aylık 3 aya gazı bitiyor ya da azalıyor deniliyor çevremde. Benim bebeğimin tam tersine bu aylarda sanki pik yaptı. Hele 2 gündür çocuk gazdan ağlamaktan yırtındı. Önceden çıkartır rahatlardı. Şimdi hem alttan çıkarıyor hem üstten çocuğun gazı bitmiyor. Deliricem bu konuda görüşlerinize ihtiyacım var😌😌 mesela yarım saat 40 dk içinde çocuk 4-5 kere geğiriyor hepsi çıkmadan ağlaması ağrısı geçmiyor. Kakada her gün yapıyor. Gündüzleri iyi keyifli geceleri felaket🥹🥹 yardım ltf😌🥹
Kimyon kaynatıp icebilirsin ben hergun içiyordum şimdi bıraktım eğer sorun olursa tekrar icerim çok faydasını gordum

Bana yine geliyorlar.meme reddi bitmişti yine geldi. Ter içinde kaldım hem yürüyorum hem emziriyorum. Uyanmasın diye uğraşırken sürahideki suyu döktüm halı ıslandı. Geliyorlar bana 😡🤯

Göğüs Ucu süt birikintisi dediğiniz süt incisi mi? Ben çok çekiyorum ondan çözüm bulduysanız dediğiniz tuz normal tuz mu nasıl geçiyor o
Epsom İngiliz tuzu diye geçiyor aktarlarda var, 2 çay kaşığı tuzu yarım su bardağı kaynar suda karıştırıp eriyince kaseye döküp üzerine de yarım bardak normal su koyuyorum göğsü daldırıyorsunuz içine. Sonra da saf zeytinyağı sürüp buzdolabı poşeti sarıp üstüne bekletiyorum. Benimki de geçmiyordu çok çektim bu dertten şükür kurtuldum size de geçmiş olsun

Şu diş kaşıyıcıdan almıştım kullanma talimatına bakmadan kaynatmaya kalktım şekli bozuldu meyvelerden bi tane daha vardı o mahvoldu resmen😂 benim herşeyi dezenfekte aşkım nolcak bilmiyorum 😂 sevdi ama kolay tutup sokabiliyor ağzına 😊

Eklentiler

• B126C41A-F2F7-4038-80D0-E424AC674AE7.jpeg
    B126C41A-F2F7-4038-80D0-E424AC674AE7.jpeg
    130,9 KB · Görüntüleme: 55
Şu diş kaşıyıcıdan almıştım kullanma talimatına bakmadan kaynatmaya kalktım şekli bozuldu meyvelerden bi tane daha vardı o mahvoldu resmen😂 benim herşeyi dezenfekte aşkım nolcak bilmiyorum 😂 sevdi ama kolay tutup sokabiliyor ağzına 😊
İsirinca sinirleniyor mu sizinki de 😂

X